Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dissabte, 12 de novembre del 2011

PROTECCIÓ CIVIL





Com tots sabeu és un cos de voluntaris sense ànim de lucre, totalment altruista i desinteressat, tots els seus membres són veïns del poble, al qual dediquen part del seu temps lliure, sense cap tipus de remuneració econòmica.

Però no tot és tan bonic com sembla, o no és or tot el que lluu.

La il·lusió, les ganes de fer coses, el fort nombre de voluntariat existent, tant en actiu com en llista d'espera, xoquen amb la falta de mitjans per dur a terme una bona tasca.

No parlem de preparació, ja que totes i cadascuna de les persones que componen protecció civil PLF , tenen el seu curs reglat per la Generalitat. Parlem de mitjans materials per realitzar la feina a la qual es dediquen amb total dedicació per satisfer al poble.

No tenen un vehicle dotat amb les mínimes necessitats per exercir la seva tasca, així com els mitjans de comunicació o d'altres materials per a realitzar les seves tasques, que a més no haurien de ser compartits amb altres entitats atesa la seva importància per a la seguretat.

Ens hem volgut fer ressò de la preocupació de diversos dels seus membres i d'alguns veïns d'aquest poble, que estan veient com està en decadència el cos, no pel voluntariat en si, o per la falta d'acceptació del poble, sinó per la falta d'interès de l'Ajuntament. No obstant això, sabem que la nova regidora la senyora Maria Antònia Petit ( PSC ) està posant molt de la seva part intentant que aquest cos de voluntaris tingui els seus propis mitjans sense dependre de cap altra entitat.
Amb aquest petit escrit hem volgut donar-vos a conèixer la veritable situació d'una de les entitats d'aquest poble, preocupant i alarmant, som el poble amb major nombre de voluntariat i amb zero material, això és trist, quan aquestes persones lluiten per fer bé la seva feina en casos extrems, per la nostra seguretat, i sobretot i el més important sense cobrar ni un euro.

Com a mínim tenir un mitjà de transport que no sigui d’ús particular. Recordem que a la nevada van anar amb els seus propis vehicles a socórrer persones, van caminar sota la neu i amb un fred terrible portant menjar i aigua.

I el material?, o han d'anar a cegues en casos de pluja o serveis nocturns, insegurs i amb perillositat?.

Tinguem consciència tots, esperem que els que han de garantir el seu treball no mirin més cap a una altra banda com ho han estat fent des que el cos es va fundar, que no hagin de pidolar els seus mitjans, i siguin d'una vegada reconeguts per la seva tasca.

UDC Palafolls

4 comentaris:

  1. gràcies per fer-vos ressò d'un problema que portem arrossegant des de fa molt de temps,

    ResponElimina
  2. la veritat es que em pensaba que no estaben tant malament pero penso que fan una molt bona feina i com a pople els volem al nostre costat, a veure si el ajuntament tambe es dona comte.
    un vei preocupat.

    ResponElimina
  3. Els de protecció civil per l'ajuntament i l'alcalde són mà d'obra barata (millor dit gratis). El poc que tenen és per subvencions i quan les subvencions no arriben que es busquin la vida. No importa qui ve a les activitats i serveis, no es té en compte la dedicació, voluntat i bona feina d'aquestes persones.
    La classe política que tenim deixa molt que desitjar.
    Palafolls es mereix aquesta protecció civil, l'ajuntament NO!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. ven dit anonim has dit tota la realitat, sempre en tenen que buscar la vida per tot, si encara tinguessim subvencions seria tot un plaer, pero desde fa 4 anys no han vist cap...
    Esperem que aquesta gent no es casin i segueixi fent la seva feia, que va fan molt be i jo els felicito de la part del poble.
    Gracies !!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.