Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dilluns, 21 de novembre del 2011

Eleccions generals


CiU es consolida com a tercera força a Espanya i primera a Catalunya. La federació puja fins els 16 escons, mentre que el PSC en perd 11 respecte el 2008. Per altre banda el PP es situa amb 11 escons, i ICV al igual que  ERC, es queden amb 3.

Per províncies, CiU ha guanyat en a Girona, Lleida i Tarragona aconseguint els de PSC mantenir Barcelona. A Tarragona CiU guanya per vots però els escons queden repartits per igual entre PSC, PP i CiU, 2 cada un.


A Palafolls guanya el PSC seguit molt de prop de CiU ( només 13 vots de diferència ) i el PP queda tercer essent un reflex de lo succeït a Barcelona.
Per primera vegada CiU aconsegueix més vots que el PSC i els catalans es mostren, un cop més, diferents quedant pintada en el mapa d’Espanya d’un altre color.
Aquets resultat mostren que els catalans han estès la política d’austeritat i els ajustos fets pel govern d’Artur Mas, els quals són bàsics per sortir endavant tenint en compte el deute deixat per l’anterior govern.
Després d’aquests grans resultats només queda posar-s’hi a treballar en un moment de crisi, amb una majoria absoluta d’un partit que s’ha mostrat contrari als interessos de Catalunya i amb els deures d’aconseguir el necessari pacte fiscal. Un gran repte per el qual es treballarà i es lluitarà per assolir els objectius marcats.
Des de UDC Palafolls volem agrair la confiança dipositada en CiU. No podem assegurar com estarem d’aquí quatre anys, però el que sí podem assegurar és que des de CiU es treballarà dia a dia i ens deixarem la pell per trobar-nos en la millor de les situacions possibles.
Gràcies!!!.
UDC Palafolls.

2 comentaris:

  1. UN GRAN TRABAJO, UN GARN BLOC. ME ALEGRO DE ENCONTRAROS A TRAVES DEL FACEBOOK.

    ResponElimina
  2. TEMA PARA Un escrito, el cambio de medico por la cara, y ahora los usuarios tenemos que movernos para volver a tener nuestro medico habitual, MANDA HUEVOS.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.