Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dilluns, 19 de març del 2012

Vamos a contar mentiras tralará……


El passat divendres dia 16, ràdio Palafolls va emetre una entrevista a la regidora d’ensenyament, transport i governació.

Des d’UDC Palafolls creiem que és bàsic que els nostres regidors siguin sincers i clars amb el poble. En aquesta entrevista la regidora no ho va ser. Pot ser per tal d’evitar polèmica i de maquillar la seva feina com a regidora, la senyora Maria Antonieta Petit, va eludir varies preguntes no dient la veritat.

En aquest escrit volem fer referència a la part de l’entrevista centrada en la regidoria de governació, i per tant de la Policia Local. Reproduirem les preguntes, respostes i afegirem la veritat que no es va atrevir a dir la regidora.

Per no fer massa llarg l’escrit, resumim el contingut de l’entrevista:

Pregunta 1:

Marc Ferri: hi ha algun problema amb la policia?

                Regidora: El fet d’haver canviat de regidor, de cap de policia, tenir un número insuficient d’agents, i el fet que la crisi dificulta fer les substitucions de les baixes de personal, ha provocat una mica de mal estar, “però no és tant greu”.

         UDC: Aquest és l’argument “standard” o “comodí” que hem sentit en moltes ocasions, que si bé te part de raó, es configura com a insuficient. L’arrel del problema de la Policia és la manca d’interès, per part dels responsables polítics i jeràrquics del cos, en una evolució de qualitat  d’aquest col·lectiu (encara que si diguéssim evolució “a secas”, tampoc aniríem desencaminats).

Al juny farà una any de l’assumpció de la cartera de la regidoria de Governació per part de la Sra. Petit, i a l’abril es compleix el primer any de “gestió” de l’actual Cap de Policia. Si mirem enrere i valorem la situació actual, podem fer-nos la següent pregunta: la cosa ha millorat o ha anat a pitjor?  En cas que el resultat de la valoració sigui el segon, podem continuar amb una altra pregunta: Es tracta d’un problema d’actitud, o potser el problema és més bé d’aptitud dels responsables d’aquest servei?  

El canvi de responsables com a justificació de la problemàtica existent és un argument “caducat”, doncs ja han tingut temps més que suficient per adaptar-se als seus càrrecs i d’establir estratègies per reconduir la situació. Els problemes amb major pes específic d’aquest col·lectiu, i que la regidora va obviar en la seva resposta, són de tipus organitzatius i de gestió, i es tradueixen en situacions de falta de suport, de lideratge, de comunicació interna, de pautes o protocols d’actuació,... cosa que ha fet no només que els agents no se sentin motivats, sinó que la motivació que tenien s’hagi apagat poc a poc.

Pregunta 2:

Marc Ferri: els problemes són de tipus laboral?

                 Regidora: La policia és un cos que treballa per escamots i no tots tenen la mateixa forma de treballar.

            UDC: Amb aquesta resposta la regidora accepta que hi ha problemes i deixa entreveure, novament, l’escassa implicació per part dels responsables del Cos. En lloc de supervisar i coordinar les actuacions dels policies, admeten “el libre albedrío” com a sistema de treball, amb les conseqüències i el perill que això pot comportar quan ni tan sols s’han establert unes línies mínimes d’actuació.
            Imaginem el caos que aquesta gestió podria comportar en qualsevol empresa privada, un bitllet d’anada sense tornada al fracàs.
            És necessària una òptima i adequada formació dels agents (en aquest sentit, deixem les següents preguntes en l’aire: Existeix cap Pla de Formació anual pels membres de la Policia Local? No seria aquesta una de les tasques dels responsables del Cos?). També són necessaris uns protocols d’actuació d’obligat compliment pels agents, ja que el fet de no tenir-los suposa que cada agent actuï de forma diferent davant una mateixa situació, cosa que pot provocar malestar entre els ciutadans que reben tractes diferents. Tots els membres de la Policia han d’anar en la mateixa direcció, primant els objectius de l’organització sobre els personals, i transmetent la mateixa imatge al ciutadà.

            Davant diferents formes de treball, quines són bones i quines no? O potser totes valen...

Pregunta 3:

Marc Ferri: Com es solucionen aquest problemes?

                Regidora: Parlant i escoltant

         UDC: Aquest mal estar ja ha estat ha traslladat a la regidora, i amb les seves respostes sembla que li vingui de nou. Per escoltar s’ha de tenir la voluntat de fer-ho, i malgrat el que diu la Sra. Petit, no sembla que sigui així.
          A més, el procés no hauria de finalitzar aquí, ja que hauria d’haver una o dues accions més: analitzar allò escoltat i actuar. De res serveix parlar i escoltar quan això no comporta un canvi en les parts. La regidora és coneixedora de part de les queixes dels policies, però la situació continua sense direcció i “a la deriva”.

Pregunta 4:

Marc Ferri: Hi ha pocs policies, falten agents?

                Regidora: Faltarien en el quadrant antic, degut a que si un agent agafa vacances el seu torn es quedava amb un sol agent. Amb l’actual quadrant no calen més agents.

         UDC: Si fem cas a la moció 62/VII del Parlament de Catalunya, a Palafolls hauríem de tenir 20 agents, recordem que en tenim 13, i per tant estem molt per sota del que es considera el mínim necessari per poder donar un servei correcte. La moció 62/VII en cap cas parla de quadrants “màgics” ni res semblant, parla dels agents necessaris per donar servei a un nombre determinat de població i poder respectar les seves vacances i temps de descans dels agents.

          Per donar un servei mínim apte, aproximat al que mereix el ciutadà, és evident que hi ha una mancança d’efectius. El fet que hi hagi únicament dos agents treballant no garanteix que es puguin atendre tots els requeriments. Hem de diferenciar entre donar un servei i tenir dos policies al carrer, ja que són coses molt diferents, encara que estiguin relacionades.

          A més, si no tenim malentès, el sistema implantat en el nou quadrant és el proposat pels propis agents (no hi ha uns responsables que s’han d’encarregar d’això?), cosa que demostra que una part de l’organització sí que es troba implicada amb el servei que dóna.

          Pregunta 5:

Marc Ferri: A nivell general tenim prous agents a Palafolls?

                Regidora: Estaríem millor amb 2 o 3 agents més.

         UDC: Si ara admet que falten agents, perquè no ho ha dit en l’anterior pregunta? Per altra banda, si la regidora admet que falten agents, perquè es vol treure del quadrant a un dels agents per fer seguiment d’obres justament en un moment en el que no hi ha obres per controlar?

Pregunta 6:

Marc Ferri: CiU diu que hi ha problemes estructurals i ERC que és un cos menystingut. Hi ha problemes estructurals o de material?

                Regidora: L’actual caserna és petita i mal distribuïda. Pel que fa al material la regidora va dir, “jo penso que està bé, no crec que hi hagin queixes”.

         UDC: Està segura? per posar un exemple, tothom té una armilla pròpia? per higiene hauria de ser així. Les que hi han son aptes i s'ajusten correctament a tots els agents?. La resposta és NO, com pot dir que el material és correcte?

          Pel que fa al tema de la caserna, encara que és important, pensem que, potser és el menor problema que actualment existeix en la Policia, ja que encara que es construís la millor comissaria de Catalunya si no existís un canvi de direcció intern en la Policia, el servei prestat continuaria sent el mateix. A més, de què serveixen unes instal·lacions més grans si únicament hi ha dos agents de servei i han d’estar patrullant? Novament, queda patent que el problema principal radica en una mala gestió dels responsables de la Policia.

         Una persona que no sap conduir, conduirà igual de malament un Renault 5 que un BMW, i segurament acabarà tenint un accident...

Pregunta 7:

Marc Ferri: Alguna vegada un torn de la policia ha quedat sense cap agent o amb un únic agent?

Regidor: Amb cap mai i amb un en moments puntuals.

         UDC: En el nostre escrit “què va ser primer l’ou o la gallina?vam posar un parell d’exemples on només havia un agent per torn en una setmana molt complicada, i si cal en podem posar 3 o 4 més d’exemples. Dir que només ha passat en moments puntuals és riures de la gent.

          A més, s’ha de tenir en compte que si mai ha quedat cap torn sense agent ha estat per la predisposició dels criticats policies, que de manera altruista i voluntària han realitzat canvis en els seus horaris per cobrir els torns descoberts, malgrat haver de sentir en reiterades ocasions, per part del Sr. Alcalde, que només els mouen interessos econòmics.

Pregunta 8:

Marc Ferri: L’oposició creu que hi ha alternatives a l’actual ubicació de la caserna.

Regidora: No és moment de buscar una nova ubicació.

          UDC: Voldríem recordar que en Valentí en el ple del 25 de novembre va dir que estaven oberts a propostes. Aleshores, estem a temps o no de replantejar aquesta ubicació?, qui menteix? el Sr. Alcalde, per minimitzar la polèmica en aquell moment, o la regidora per evitar ara mals de caps...

Pregunta 9:

Marc Ferri: Quins canvis ha introduït des de que és regidora?

Regidora: “Bàsicament hem treballat amb el nou quadrant i res més”.

         UDC: Després de més de 6 mesos d’estar al càrrec només s’ha tractat el horari dels agents de policia, no s’han preocupat a  marcar objectius, ni definir procediments d’actuació, ni buscar solucions per a la falta de formació, etc...

          Sent conscient de la problemàtica interna existent, aquesta resposta reflexa l’escàs interès mostrat en relació a aquest col·lectiu. A més, si no tenim malentès, el quadrant final s’ha basat pràcticament en la proposta facilitada pels policies... llavors no sembla que s’hagi aprofitat molt bé el temps dedicat a la realització del nou horari laboral. Si totes les gestions han de precisar de tant temps i finalment obtenen el mateix resultat...

Pregunta 10

Marc Ferri: Ha pujat la criminalitat al municipi?

                Regidora: Després d’una consulta als mossos, aquests li van dir que en una població hi ha poca criminalitat ràpidament puja el tant per cent. La regidora va remarcar que som dels pobles amb menys criminalitat.

           UDC:  Amb aquesta resposta la regidora afirma que ha pujat la criminalitat al poble, tot i que no s’ha arribat a nivells preocupants. Haurem d’esperar que aquests nivells pugin per què els governants reaccionin? I mentrestant, les víctimes de la criminalitat existent hauran de patir les conseqüències de les mancances en seguretat i prevenció.

Com poden veure, la senyora Maria Antonieta Petit va evitar durant tota l’entrevista donar respostes directes i concises. Es va a limitar a donar aquella part de la informació que a ella li interessa i en ocasions no va dir la veritat.

Des d’UDC Palafolls creiem que el ciutadans no es mereixen aquest tracte, ni aquest nivell de compromís el qual només ha donat per fer un horari per als agents de policia en més de 6 mesos. Hi ha molta feina a fer i s’està perdent el temps, no és excusa la crisi, hi ha moltes tasques que es poden fer amb els recursos actuals i que permetrien donar un millor servei, però es clar, això implica una mica més de compromís i de ganes de treballar.

UDC Palafolls.

84 comentaris:

  1. Válgame Dios!!!! Y nos quejábamos de la situación que había con el anterior Jefe y la anterior regidora, que no es que fuera buena precisamente. Los están haciendo buenos y todo.¿Cómo no va a ir el país como va si tenemos en puestos de responsabilidad a gente incompetente y que además miente para ocultar sus carencias y errores? La transparencia es la base de la humildad, y aquí, visto lo visto, de transparencia poca.

    ResponElimina
  2. Sembla mentida!!
    Que desprès de aproximadament nou mesos de la possessió del càrrec de la Regidora, i de l'any del nou "Cap" de la Policia, només han treballat el tema del quadrant?
    Que no s'han adonat cap dels dos que segons quins policies treballen o no, es controla la zona blava, o el canvi quinzenal, per exemple?
    Que no s'han adonat que un Cos de Seguretat han de tenir unes pautes de treball, (protocols), per tal que tots els policies treballin de la mateixa manera? La Regidora a la seva entrevista accepta aquest “libre albedrío” .
    Crec que és un problema de lideratge, però clar ens hem d'anar al inici. Potser la manera d'escollir als que han de liderar i prendre decisions no ha sigut l'adequada. Potser no s'ha tingut en compte la seves trajectòries professionals, ni acadèmiques per tal de REGALAR aquests càrrecs, ni tan sols la seva actitud i aptitud?.
    I així els hi va a tots dos, i com a conseqüència als treballadors i als ciutadans ....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim,

      Si bé és cert que els regidors han de ser gestors, i s'han de deixar aconsellar i informar per els tècnics especialistes de que disposa l'ajuntament. Sí que són ells els que han de marcar objectius, organitzar, assegurar de que es disposa de material i de recursos necessaris per que els empleats puguin fer les seves tasques, etc... El problema és que en aquesta regidoria no es veu que el seu gestor estigui fent cap de les tasques que li pertoquen, més aviat al contrari, sembla que sigui un obstacle per que els que tenen ganes de fer les coses bé ho puguin fer.

      UDC Palafolls

      Elimina
  3. Tothom diu que sap el que passa a la Policia i el motiu de la caòtica situació, però ens ho pot explicar algú? Perquè ningú diu res...Si, amb els problemes interns que suposadament hi ha al cos, en 9 mesos només s'ha fet el nou horari, potser els responsables podrien meditar l'opció de dedicar-se a una altra cosa. Una miqueta de serietat, que es tracta d'un servei públic i no d'un joc de taula.

    ResponElimina
  4. Anònim,

    En el nostre escrit "Què va ser primer l’ou o la gallina?" posem de manifest quina és la veritable situació de la policia de Palafolls.

    Com bé dius, és un servei molt important per prendre-se'l com si fos un hobby per passar les tardes. Per aquest motiu insistim amb que les coses no s'estan fent bé i que cal un canvi immediat en la manera de fer i posar-se a treballar per normalitzar la situació i recuperar un cos de seguretat que a hores d'ara està en caiguda lliure.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  5. Veient com puja la inseguretat al poble no és d'extranyar on està la culpa de tot: dels responsables de la policia, tant cap com regidora.
    Sino preguntem-nos com va actuar la policia en el robatori que es va fer a casa d'una veïna i que va sortir al ple. Molta gent desconeixiem el tema, però va ser xocant escoltar com la regidora explicava que els agents havien passat del tema olimpicament. No entenc com no s'informa d'axo i com la opo no fica canya. És indignant sentir-se tandesprotegit per la mala forma de treballar d'alguns agents, doncs haig de reconeixer que tots no son iguals.
    Sempre igual per part dels polítics, treuen ferro a l'asumpte i malmeten als policies per justificar la incompetencia dels polítics, però a la veïna que van robar no se l'oblidarà el fet i el servei policial.
    La nostra policia està agafant una mala fama gràcies a com la gestionen el cap i la regidora.
    ÉS INDIGNANT SRA. PETIT!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo flipo, perquè machacar tan a la Sra. Petit? El cap de policia tindra alguna responsabilitat, no? Quant un equip falla foten fora a l'entrenador, no al presi del club.
      Els politics no sempre son els culpables, doncs quan habia la Sra. Massaguer no es sentia queixa en lloc, ni del cap de policia. Alguna cosa anirá malament en la poli ara, no?

      Elimina
  6. Amb la seva gestió els anteriors cap de policia i regidora de governació van deixar la policia com un malalt amb una efermetat crònica i degenerativa. Es necessitava un canvi per intentar curar el mal que aquest cos patia, i va arribar després de les eleccions municipals. Però a dia d'avui és evident que en lloc de millorar, la situació s'a deteriorat encara més i l'enfermetat ha passat de degenerativa a terminal, ja que si la policia s'ha convertit en un tema fixe en tots els plens municipals i en principal focus de polèmica i discussió entre l'equip de govern i l'oposició, és un senyal evident de que les coses no s'estan fent bé, i la responsabilitat d'aquesta situació és única i exclussivament dels responsables del cos, regidora i cap, que no han estat ni estan a l'altura de les circumstàncies.
    Els seus llocs han de ser ocupats per algú que dediqui el temps i la importància que mereixen, encara que només sigui per respecte a la confiança que els ciutadans, amb els seus vots, han dipositat en ells.

    ResponElimina
  7. No hi ha mes tema en aquest Ajuntament que el tema del departament de la Policia Local????
    Doncs crec que UDC també podria dirigir les seves investigacions a altres departaments del mateix Ajuntament. Potser no serà el perfil que el Ajuntament necessita?, tenir a la gent cremada per tal que es baixin del tren....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim,

      Si fa una volta per aquest blog veurà que hem tractat altres temes a part del de la policia.

      La investigació, com vostè diu, la vàrem fer fa mesos i va donar com a resultat un escrit, "Què va ser primer l’ou o la gallina?". Aquesta publicació és el resultat de ser coneixedors de l’estat de la policia i d’escoltar una entrevista que és com a mínim indignant.

      El que sí ens estranya, és que un ciutadà de Palafolls en comptes de preocupar-se del deteriorat estat d’un servei com el de la policia, del qual pot necessitar algun dia, es preocupi de la tranquil•litat i ben estar dels caps d’aquest servei.

      Des de UDC Palafolls només estem fent la nostra feina com a oposició, que és aportar idees i denunciar les mancances de l’ajuntament. Seguirem insistint amb el tema de la policia fins que es solucioni, ja que creiem que és prou important com per oblidar-nos-en.

      Fora del que pugui pensar, aquesta publicació no és una caça de bruixés, en cap moment hem demanat el cap de ningú. Simplement és un intent de fer reaccionar a algú del govern perquè posi solució a tot lo exposat en l’escrit. Potser vostè no considera que els temes tractats siguin importants, però des de UDC Palafolls criem que ho són, i molt.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  8. Menos mal !!!!! alguien con criterio propio. Cornudos y apaleados a si esta el servicio policial. Esta pinocheta con cara de abuelita de caperu, es la misma iluminada que ha decidido cerrar el cole? Si supongo. Ideas de bombero con sello Valentine. A su vamos, de caida libre y sin paracas.

    ResponElimina
  9. Cuando el río suena... Me parece que hablar tanto de la poli, lo que más desprecia Valentino, es hacerles sentir incómodos a alcalde (recordemos máximo responsable de la policia) y a su alumna desaventajada (si, si, desaventajada, pues la pobre no da pie con bola). Con lo fácil que sería deshacerse del problema mejorando un mínimo la poli, pues menuda policía tercermundista que tenemos, sólo hace falta ver la comisaría. Pero Valentino prefiere sus puentes colgantes en la carretera, pirámides, polideportivo lleno de garajes ilegales (casi todos vacíos)... y seguir con su mentalidad multicolor , ahora psc, ahora pp, ahora ICV, perdón quiero decir, ahora soy rojo, ahora azul, ahora verde, según me convenga a mi, al pueblo que le den, sino porque cada vez vamos peor con el Cap? Si Valentino es médico!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Anònim,

    La Sra. Petit és la responsable de la regidoria, per tant si alguna cosa va malament ella és la culpable. Tal i com dius si un equip va malament no es demana la dimissió del president, per aquest motiu no hem dit res de l’alcalde....

    Igualment, el que diem en aquest escrit és que a banda de lo malament que estigui la policia i de si és o no la regidora la culpable d’això, el que no es pot fer mai, és amagar la veritat i fins i tot arribar a mentir. Com pots veure en l’escrit, en cap moment va tenir la intenció de dir la veritat i va intentar amagar-la. Hauràs d’esta d’acord amb nosaltres, no es pot acceptar de cap manera que un regidor amagui la veritat als ciutadans i els vulgui tenir enganyats.

    Creiem que és del tot inadmissible les respostes que va donar la regidora en aquesta entrevista, que pugui dir amb total tranquil•litat que amb tot aquest temps només s’ha dedicat a fer un nou horari pels agents, no et sorprèn aquestes declaracions?, no et sens enganyat?, de veritat que no creus que s’hauria d’haver fet més coses?, que el grau d’implicació no hauria una de ser una mica superior?.

    Nosaltres pensem que amb tota la feina que hi ha per fer s’hauria d’haver tret més profit d’aquest temps i sobre tot, tornem a insistir, dir la veritat.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  11. Per si no us heu adonat, aquest senyor vALENTÍ no vol gent al voltant que li pogui fer sombra. Per tant tots els que l'envolten no fan un pas, si ell no ho ha autoritzat, pobre d'ells sino.

    Per tant busca titelles que no sapiguen prendre decisions, el que no tinc clar, si ho fa per crear polemica, que ja li agrada a ell--DEU DEL CAOS--, o simplement per no tenir problemes, ja que la gent que no pren decisions, no sol tenir iniciatives; cosa que li facilita les valentinades.
    A mi personalment no m'agraderia viure en aquest caos valentiniano, els dono el pessam els que els hi toca viureu diariament

    ResponElimina
  12. Esta señora no estaba jubilada?
    Esta señora es la loca que ha cerrado el colegio?
    No solo estropea lo que toca, la policía, y los voluntarios naranjada desnatada están al borde del precipicio.
    En el blog de oscar berman esta muy bien explicado los teje manejes de esta individuo telarañosa.

    Yo solo pido que en el próximo pleno se explique con la verdad el porque de las cosas, que ciu no haga del absentismo su marca, que esquerra se moje más, que iniciativa deje de morrearse con el psc y ponga su mensaje que tanto defendió en las elecciones en practica, pero hay que reconocer que todo es fabula y volverá a ser berman quien decida decir la verdad.

    Un escrito muy guay, algún día cuando tengáis sitio en la tabla redonda del señor del castillo, será un honor escucharos y ver si verdaderamente cumplís lo que pregonáis.

    Un abrazo. Nat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Natalia,

      Celebrem que t’hagi agradat l’escrit. Quan vàrem escoltar l’entrevista ho vàrem tenir molt clar, no podíem estar callats davant d’aquest atac a la veritat i intent de tenir enganyada a la gent.

      Si algun dia arriben a estar a la taula rodona, no dubtis que direm tot el que pensem, sense tabús ni pors, simplement amb la intenció de millorar tot allò que estigui al nostre abast. De moment això queda molt lluny, i el nostre actual objectiu és seguir aportant tot el que podem.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  13. Hola sóc didac.

    La senyora Petit, ha fet el que solen fer els polítics mediocres "tirar pilotes fora". En entrevistes de dubtós gust, ja que, disculpin-me per la meva opinió, però els senyors de ràdio palafolls deixen molt a desitjar fent entrevistes imitant els professionals.
    Els polítics de veritat són aquells que defensen les Seves ideologies amb arguments adequats a la realitat i pensant en poder ser criticats per argumentar un rebatimient consensuat.
    Per mi el tema de la caserna m'és insultant en els temps que corren, per molta subvenció, primer arregla el tema de la cartera de Governació i després pensa en construir caserna de luxe, si ho necessita el poble.
    Però aquest Ajuntament sempre s'ha posat els pantalons pel cap i la camisa pels peus. Que no ens estrany?? dons NO.
    El cap de policia actual, és un caporal sense preparació per al càrrec que ocupa, o sigui que on no hi ha no es treu, no pretenguem demanar més. El cap que hi havia abans un prepotent que anava de espavilat, un sector fosc difícil de descobrir.
    La senyora petit no ha dit la veritat, ha omès dades, ha omès problemes que són "box populi", un "modus vivendin" que aquest ajuntament a mal acostumat als sectors polítics, els quals no tenen els suficients valors com per revatirla.

    Bona tarda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Didac,

      Creiem que la Sra. Petit primer de tot hauria d’haver dit la veritat, haver explicat clarament quina és la situació i haver explicat de quina forma pretenen solucionar els problemes més greus. Al no haver fet això denota dues coses, primer una total falta de respecte cap als ciutadans, i segon, no tenir previsió per a millorar la situació actual. Totes dues coses preocupen, la primera perquè no sabrem mai quan diu la veritat i la segona perquè és absolutament necessari començar a adreçar la policia per evitar perdre-la del tot.

      Esperem pel bé de tots que rectifiquin, han d’adonar-se que això no pot seguir així i que cañ posar remei.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  14. Me parece muy fuerte que te rompan el cristal del coche a las 12 del mediodia en el colegio, y que te digan que te esperes a que acabe de dirigir el tráfico (solo habia un agente) veas que acaba de dirigir el tráfico, se va con su coche oficial (es que está muy lejos la caserna) y tengas que dejar el coche con la luna rota, ir hasta la caserna de la policia y decirte el policia, mire, esta tarde se escapa un momento a los mossos y ponga la denuncia, que yo estoy solo y ahora no puedo.....sin palabras. O que pongan un policia y un butanito a poner una valla para impedir el paso a los padres que llevan a sus hijos al colegio, y no pongan un policia en los pasos de peatones delante del colegio les Ferreries, eso pasa cada mañana!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim,

      Per desgràcia aquesta situació ja l’hem escoltada varies vegades en les últimes setmanes. Algú acudeix a la policia per demanar ajuda i rep una resposta, diguem poc professional.

      Això denota la manca de lideratge i de previsió, i és un exemple més dels que la regidora diu que ha passat en poques ocasions, es a dir, que només havia quedat un agent de policia en un torn.

      El teu cas per desgràcia és un més, i tot i que la mala imatge la acaben tenint els agents, cal entendre que un agent sol no pot donar cap tipus de suport al ciutadà, com a màxim podrà informar.
      El tema dels accessos a les escoles és un problema recurrent. Mentre que en una escola hi ha un policia per pas de peatons, en l’altre no hi ha cap, es formen unes cues enormes degut a que tenen prioritat els peatons, cosa que està bé, però cal deixar anar passant els cotxes per evitar empitjorar la situació. Pot ser estaria bé trobar un terme mig per millorar el trànsit i evitar les saturacions. Cal posar una mica d’enginy i ganes de trobar una solució, esperem que quan hagin fet la prova de tallar carrers si posin en serio.

      Salutacions,
      UDC Palafolls,

      Elimina
  15. Crec que la policia és un servei bàsic que molts ajuntaments tenen totalment abandonat. Sense seguretat la resta de serveis deixen de tenir garantia, doncs sanitat, educació, transports, trànsit... necessiten seguretat per poder dur-se a terme. Aquest ajuntament, com molts altres només prima xorrades on si que gasta diners. No dota als policies o a la brigada de bones instal·lacions i mitjans, i estan a sobre sota mínims, sinó que a sobre els fa la vida impossible, sinó recordem que va publicar l'Óscar Berman sobre l'acomiadament improcedent de diversos treballadors de la brigada -per contractar l'estimat de l'alcalde, el sr. Osorio?-
    UDC fa una bona feina aportant la veritat que l'ajuntament amaga, però tindria que ser més canyer en els plens (CIU dóna pena) i reclamar la veritat i que els polítics es mullin i no posin només la mà a final de mes per cobrar, i no diguin com fins ara: els problemes a mi plim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hablemos de la brigada que me entra la risa. Entre cervecitas, los que van a casa a desayunar y tardan dos horas y los que son mas vagos Que un oso, porqe tienen tela, no tienes mas que observarles, para gravarlos en video y al you tube. La poli podra estar desilusiónada,pero trabajando 15 dias al mes y cobrar minimo 1500e . Que más quieren? Que les hagamos la ola. Manu.

      Elimina
  16. Manu, ¿sabes qué me gustaría ser? Un neurocirujano que trabaja 20 horas a la semana, en dos centros diferentes (para no aguantar siempre las mismas caras) y cobrar 5.000€ al mes. Pero sabes qué? Para eso hay que estudiar, opositar y valer. Por desgracia todo eso me falta, así que me resigno a criticarles por trabajar 20 horas, cobrar 5.000 € al mes y tocarse los huevos ( una crítica seguramente basada en mi envidia). Me parece que es tu caso. No critiques a la brigada que demasiado hacen con los medios que tienen, la gente que hay y todo lo que tienen que soportar (sin olvidarnos de los típicos comentarios llenos de odio/envidia). Y de la poli primero infórmate mejor, estos si que están aguantando lo suyo desde hace años. Dudo que los polis que haya con vocación estén a gusto en una policía tercermundista y mal pagada como la nuestra, pues pasar una oposición difícil para lo que tienen... a mi me deprimiría. Queda dicho.
    E. P.

    ResponElimina
  17. Ese es uno de los motivos por los cuales el sistema no funciona. Para ser funcionario necesitas pasar una oposición y reunir unos requisitos previos, en cambio para ser político no necesitas más que tener "labia" y ser embaucador y así caer bien a la gente, dejando de lado el estar capacitado o no para representar los intereses de aquellos que los han votado... Aunque en el caso de las oposiciones también se dan fiascos, ya que al estar "politizadas" se dan muchos casos de enchufismo, como puede ser el ejemplo de quien dirige la Policía en nuestro pueblo, ya que estoy convencida que hay muchos policias de la plantilla mejor capacitados. Queda dicho.
    N.M.

    ResponElimina
  18. Y yo superman no te fastidia. soy autonomo trabajo mucho y ni me quejo Por las injusticias que padecemos. preguntale. a una mujer maltratada cuando van los pobres agentes esos mismos Que cobran esa porca miseria, Que ya la querriamos muchos y ni saben ni contestan. En definitiva muchos vemos en el funcionariado una lacra inasumible para las arcas munucipales. Por otro lado el escrito nos hace ver Como el psc sigue manipulando al pueblo en su politica de ignorancia.

    ResponElimina
  19. Criticant al funcionari un autònom!!!!!! Quan un autònom cobraba 6.000€ al mes posant totxanes, passejant en un Cayenne i fent-se anomenar "constructó" es reia de la porca misèria que cobraven els funcionaris. Ara que els baixen el sou us en alegreu dient que cobren massa. I a sobre dieu que cobren molt!!! Jo flipo amb la hipocresia de molts. Així va el país, i mentre els polítics es riuen de nosaltres al veure com ens critiquem i els deixem fer les seves retallades.

    ResponElimina
  20. I jo em queixava de l'antic cap de la policia ...... mare meva, doncs mira que el d'ara, sovint personatge de còmic, entre l'olor de Brumel i eau de Sobac i que quan li preguntes per alguna cosa et contesta amb ambigüitat ..... sortim de Màlaga per ficar-nos en Malagón. Canvi de cap de policia ja!!, Canvi de govern ja!
    Els ciutadans ens mereixem alguna cosa molt millor.

    ResponElimina
  21. La Sra Lady Tena amb el poc temps que fa que és al Gobern ha demostrat que tot allò que predicava era una cortina de fum, que fa i desfà al seu gust prenent sempre la pitjor opció. Amb això vol fer-se un CORTIJO. Només vol i s'interessa de coses que li dóna algun benefici, la resta li és igual.

    ResponElimina
  22. Yo soy de la Rumania que lleva poco tiempo en este bonito pueblo y solo puedo decir que antes estábamos mejor. Lo del colegio ha sido una faena

    ResponElimina
  23. Good morning, reading this blog I can say that Spain is different, Palafolls is different. This is not democracy, should be governed by and for the people, not for self interest. thanks

    ResponElimina
  24. Resulta curiós veure com ahir al matí la pàgina web de Radio Palafolls contenia una noticia que tractava l'opinió del regidor del PP sobre la gestió de la Sra. Petit, encapçalada amb la foto del muntatge d'aquest article de UDC. Hores més tard, al migdia, la foto ja no hi era i només quedava la notícia... Casualitat? Jo penso que NO, digueu-me malpensat, però crec que va ser retirada per "presumptes" pressions de la mateixa regidora o d'algun altre membre de l'equip de govern. En ple segle XXI, és molt trist veure com funcionen les coses a Palafolls, censurant allò que no agrada.

    Per cert, a ningú més li va semblar que en el darrer Ple municipal la Sra. Aguera li va faltar el respecte a la Sra. Margarita, presidenta del Casal d'Avis de Sant Lluis? Penso que va tenir una actitud molt prepotent i vacil·lant, pròpia d'algú (un altre més) que no està a l'altura del seu càrrec. El problema és que la llista no té final, la Sra. Petit , la Sra. Aguera, el Sr. Gallart, que és l’antítesi d’allò que diuen que “millor callar que parlar per dir bajanades” , el Sr. Osorio (más vale pájaro en mano que ciento volando), molts membres de l’oposició, que no fan res per canviar la situació ni ho van fer quan van poder (senyors de CiU), el Cap de la Policia, els policies,... un llistat massa llarg per a un poble tan petit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaume,

      Hem rebut alguna veu sobre aquest fet. A primera hora del matí es va poder veure el muntatge que vàrem fer i cap el mig dia ja no hi era, però si que es seguia llegint (pot ser encara hi és) una nota al final de la noticia, la qual deia que la imatge la havien extret del nostre blog.

      Esperem que la retirada de la imatge no fos per les pressions d’alguns interessats, tot i que sembla la opció més raonable. Tot i que ens costa, preferim pensar que va estar decisió dels membres de la ràdio.
      T’hem de donar la raó en lo referent a la Sra. Margarita. També vàrem tenir la sensació que el tracte que se li va donar no va ser del tot correcte, com si se la volguessin treure de sobre ràpid. Una llàstima tractar així a una persona que procura pel poble.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  25. Pa los chorizos un Palafolls con pocos polis, un jefe que no quiere que le den trabajo, un alcalde friki que no quiere pistolas sino flores que se fuman y una regidora sin idea es perfecto. Los chorizos siempre votaremos a Valentín, el mejor alcalde del mundo pa robar!

    ResponElimina
  26. Con la policía que tenemos Palafolls parece un capítulo de la serie "The walking dead", ya que los polis deambulan por las calles sin hacer nada, como si estuviesen infestados por un virus de incompetencia. Por fortuna, parece que todavía queda algún que otro superviviente, no muchos. A ver lo que duran.

    ResponElimina
  27. Bona regidora, millor amiga (BRMA).

    E.D.

    ResponElimina
  28. En Palafolls hay una infestacion de incompetencia que va de arriba a abajo. Los de arriba se muestran inútiles y los de abajo tan solo les imitan, pues existe el dicho " allá donde fueres haz lo que cierra" y claro, los polis ven a sus superiores con una inutilidad total y se copian. Pocos osan llevar la contraria a sus jefes y mostrar aptitud y profesionalidad, estos están señalados como los raros, si me equivoco me gustaría que la gente de UDC que hace este blog me rectifique. Está muy claro que poli que trabaja en Palafolls está mal visto, sólo quieren vagos, como los que mandan. Mierda país, ahora me explico tanto paro, los que trabajan a joderlos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Petit dimissió!!!! Hauria d'estar jubilada ja.
      I Osorio també, doncs sóc votant d'icv i no estic d'acord amb el merda pacte aquest que tan sol beneficia a l'alcalde que tenim que sembla el de los Simpsons i al Sr. Osorio que ha passat ha guanyar més calers llepant el cul al pulgarcito de l'alcalde.

      Elimina
  29. Aquest ajuntament necessita un plan renove urgentment, lo mateix que la policia, que ha de començar per canviar la regidora, seguida del cap i molts dels policies que amb les seves poques ganes de treballar donen la patètica imatge de que actualment gaudeix aquest cos.

    ResponElimina
  30. Hoy he estado en la feria medieval y la verdad no había ni munis ni protección civil, solo uno, la abuelita de caperu sabe lo que significa la palabra seguridad?.
    He ido a muchas fiestas medievales y es la primera donde hoy domingo carece de seguridad, joder que heviiiiii metall!!!

    ResponElimina
  31. Si que hi havia policia a la fira medieval, i molts, lo que passa és que si no es gestionen bé sembla que no hi hagi. És el principal problema de Palafolls, que els que han de tenir responsabilitats i organitzar no tenen idea.

    ResponElimina
  32. Hi ha un que diu que el de la ràdio ho fa malament en la entrevista, però jo que he escoltat l'entrevista i veig que sap què i com preguntar i si no té la resposta que vol ho sap tornar a preguntar d'una altra manera -veure preguntes 4 i 5 per exemple-
    La qüestió és que si aquesta dona ha de vetllar perquè estem segurs al poble anem ben venuts. És un zero a l'esquerra.

    ResponElimina
  33. Visca la poli de Palafolls, la guàrdia pretoriana del "senyor del castell".
    I no sé per què us baralleu tant? No fem la guerra, fem la pau, ja ho vaig dir: "no hi ha camins a la pau, la pau és el camí".
    V. A.

    ResponElimina
  34. Yo creo que el problema no es solo de los políticos. Los políticos no son los amos y señores de todo lo que se hace, y los trabajadores municipales son parte importante en el problema. Dudo mucho que los políticos del PSC estén todo el día detrás de los trabajadores para ver que hacen y si lo hacen bien. Los trabajadores tienen que ser competentes y profesionales, y eso va también para la poli. Es verdad que la poli es diferente porqué es un cuerpo jerarquizado y difícil de dirigir, pero si ponemos a alguien sin preparacióna dirigir a un grupo de gente cabreada como son los policías de Palafolls, vamos mal. El Sr. Agustí siempre ha mostrado talento para la política, aunque siempre me ha dejado un poco decepcionado en lo que se refiere a sus altos cargos. El jefe que había antes no era tan malo como lo quieren pintar, y al menos parecía un poco más preparado que el actual. Le envío una pregunta al Sr. Agustí, que se merece toda mi confianza y respeto, pues siempre lo he considerado una persona cabal, y siendo médico, psiquiatra y alcalde (cargos de altos conocimientos y responsabilidades)tendría que saber rodearse de gente preparada, competente y capaz, cosa que no ha conseguido en años (y le conozco personalmente), le pregunto:¿por qué no aplica su mentalidad profesional en el ámbito político? ¿por qué no se rodea de gente preparada, bien formada y con aptitudes para dirigir, organizar y gestionar? ¿por qué no busca entre sus trabajadores a los mejor preparados y con mejor perfil para gestionar cada servicio?
    No logro saber porqué el Sr. Agustí siempre se ha negado en poner al frente a alguien mínimamente competente, puede que fuera para que no le hicieran sombra. Y no es por criticar a nadie, y aún menos a la Sra. Petit, que considero muy preparada para realizar su cargo, pero que creo le viene grande esta regidoría, y no por falta de competencia, sino por estar mal asesorada y tener a alguien que no sepa organizarle el gallinero en que se ha convertido la policía. Nunca en Palafolls la policía estaba tan alborotada, y si están así, creo yo, que será por algo.
    No quisiera alargarme más, pero siendo profesional de la rama sanitaria como llevo años ejerciendo, considero que lo que tendría que primar la amistad, los años de servicio o otros menesteres para que un alcalde nombre a altos cargos de un ayuntamiento. En los centros sanitarios se prima sobretodo la formación, experiencia y capacidad profesional, cosa que veo no se encuentra en Palafolls a pesar que quién dirige el ayuntamiento venga de esa rama profesional.
    Espero que me pueda responder sr. Agustí, sino fuera así no me importaría preguntárselo en persona.
    Con cordialidad,

    J. Fdz. García

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem d’acord en que els polítics depenen dels seus tècnics, al cap i a la fi són els tècnics els especialistes en la seva àrea. Però és el regidor el gestor de l’àrea, i com a gestor ha d’imposar uns objectius i s’ha d’assegurar que es compleixen, a banda d’ocupar-se de que els seus treballadors disposin dels coneixements i material necessari per a desenvolupar les seves tasques.

      També voldrien dir que a Palafolls hi ha bons policies, tot i que la gestió d’aquests no ens permeti que ens adonem. Molts d’ells busquen la formació que no se’ls dóna des de l’ajuntament, es mantenen al dia parlant amb altres policies locals, fan propostes de millora, recopilen procediments d’actuació, etc.....

      Com ja hem dit en alguna ocasió, esperem que tots aquest comentaris els facin reaccionar i posar solució a un problema que cada cop es va fent més gros.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  35. Si es cierto que son los propios policías que buscan mejorar formándose por su cuenta (y supongo que pagándoselo ellos mismos en estos tiempos de crisis, que parece ser que la formación no sea tan necesaria), actualizarse y proponer mejoras (seguro que obviadas por políticos y técnicos, pues la policía no seguiría tan paupérrima), entiendo la frustración de esta gente. No hay nada peor que querer mejorar y los de arriba te pongan freno (por motivos a veces criticables). Pero si todo esto es cierto, que no lo dudo, me pregunto si el Sr. Agustí es conocedor, o simplemente hace caso omiso. Espero que conociéndole como le conozco simplemente no quiera involucrarse y deje el tema en manos de su compañera de partido, la Sra. Petit, la cual, a lo mejor, peca de no querer meter mucho la mano en un asunto tan revuelto y escabroso como parece ser la policía. Aunque me temo que este tema se les ha ido de las manos por su propia dejadez. Espero que se busque una solución, pues creo qu están a tiempo si es cierto que los propios policías tienen voluntad de mejora.
    Tiempo al tiempo, pues seguro que el Sr. Agustí acabará por dar una buena solución al problema.

    J. Fdez. García

    ResponElimina
  36. El problema no está en el alcalde o regidora, si ponen a uno que no tiene idea para dirigir a la poli, que esperáis? Pasa lo mismo en demás sitios del ayuntamiento, sino que UDC mire en la brigada, o la biblioteca que eso si tiene tela.

    ResponElimina
  37. Veient ara Radio Palafolls em ve al cap que van publicar la foto de la regidora de Pinotxo i no va durar ni un día, ara que tornen a parlar d'ella quant durarà la noticia fins que els mandamás de l'ajuntament la censurin de nou? Es trist que encara hi hagi censura. Franco ja va morir fa anys! No volem un altre Franco a Palafolls!!

    ResponElimina
  38. Lo más gracioso de todo es que va el Valentin y dice en su blog que los ataques a la regidora vienen motivados por su ideología independentista. Manda huevos.
    Lo primero es que no se trata de ataques, sino de opiniones personales, por mucho que le pese el hecho de no regalarle los oidos con lo maravillosos que son.
    Lo segundo es que se habla de la faceta política de la regidora a raiz de la polémica entrevista de radio palafolls. En ningun momento se hace ningún comentario sobre el aspecto personal de esta señora, es el Valentin quien toca ese tema.
    Por mucho que lo quieran vestir de excusas, la gestión al frente de la policia local es nociva y nula, eso sí, muy bien secundada por el escudero que tiene en el jefe de la policia, que hace lo mismo que los maniquis esos que hay en el ayuntamiento, consiguiendo que en palafolls tengamos una policia de tercera.
    Por cierto, ¿San Luis es Palafolls¿ Parece que no, porque por aqui se ve poco a los polis y a los de la limpieza...

    Jose P.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josep,

      Tens tota la raó, ni hem atacat, ni insultat a ningú (com alguns han dit i d’altres han insinuat), només hem explicat el que està passant.

      Aquesta és la seva forma de desviar l’atenció i de fer que sembli que els que fan malament les coses som nosaltres i presentar-se com a víctimes. Pretenen que en comptes de parlar del que han fet ens excusem per haver dit el que hem dit. Doncs no ho han aconseguit, no deixarem que desviïn l’atenció del que interessa, que és la gestió d’una regidoria tant important com la de governació.

      Cal mostrar-nos ferms en les nostres creences i exigir que se’ns tracti amb respecte, i això implica que ens diguin la veritat, i que expliquin què estan fent per intentar solucionar els problemes que se’ls estan acumulant.

      Per altre banda, per suposat que St. Lluís forma part de Palafolls, al igual que les seves urbanitzacions, les quals sembla que només se’n recordin d’elles a l’hora de pujar impostos.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  39. Aquesta regidora em sembla que té masses regidories, i amb totes l'está cagant. Si amb la policia ho fa de pena amb les escoles cada any la lia perqué poguem aparcar. ja comença a cansar que els nostres politics mostrin tanta mala traça. Espero almenys que als policies no els faci la vida més complicada.

    ResponElimina
  40. Moltes felicitats pels muntatges fotogràfics, són una passada. Al menys teniu sentit de l'humor i dieu les coses clares i a la cara dels polítics que tenim.
    Un veí de Palafolls.
    Adeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta señora deberia dejar la politica ydedicarse al punto de cruz. En todo el tiempo que lleva al cargo de la policia solo se ha dedicado al horario laboral, tan complicado es? No solo es que no haya hecho nada, sino que lo que ya habia lo está deshaciendo, como por ejemplo la educacion vial en los colegios y el instituto que los ha quitado de un plumazo. Siga así Sra. Petit, que a lo mejor con 4 o 5 legislaturas más puede que veamos el fruto de su trabajo, solo hay que tener un poco de paciencia.
      Solo espero que se baje de la parra antes de que la situación no tenga marcha atrás y Palafolls se convierta en el destino ideal de los chorizos de la zona. Lo más digno para usted misma y para el pueblo es que dimita.

      J.C.B.

      Elimina
    2. Basta ja d'incompentents als llocs de responsabilitat de l'ajuntament. Facin el favor de posar personal que tingui una miqueta d'idea i d'iniciativa. Lo pitjor de tot és que a sobre els hi donen més d'una regidoria, assegurant-se d'aquesta manera el fracàs total. Ja està bé!

      Elimina
    3. Gràcies!!

      El sentit de l'humor no el perdem mai, igual que la sinceritat i les ganes de treballar.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  41. this woman, or rather the android, since it has feelings, has a unique cross of closing the largest number of streets and thereby annoy parents who have to take the kids to school. Less independence of Catalonia and more social cohesion. Palafolls belongs to the Middle Ages, the feudal lords and subjects.
    .

    ResponElimina
  42. és molt trist que els carrers de Palafolls s'estiguin omplint de droga i aquesta dona es dediqui a tancar carrers. quina vergonya

    ResponElimina
  43. Batua l'olla! amb aquesta pseudoregidora amb mentalitat inquisidora anem malament, directament al fracàs. La crisi i la delinqüència són dos temes molt relacionats que van de la mà i mentrestant els índex de criminalitat pugen es busquen altres problemes menys importants que desviïn l'atenció com tallar els accessos a les escoles i crear un caos circulatori. Menys cortines de fum i més polítiques de seguretat, que al cap i a la fi és el que fa que els veïns de Palafolls podem estar tranquils.
    Coincideixo plenament amb la publicació anterior, als nostres carrers la droga es mou impunement i des de l'ajuntament ni la policia no es pren cap mesura per
    remediar-lo.

    ResponElimina
  44. Penseu que a aquesta dona li importa el tema de la droga? Si están reduint plantilla de la poli, posen a dit un cap amb poca idea i no s' involucren en la nostra seguretat. Si nomes volen la poli per callar- nos, si fos per aquesta regidora tindria un dels maniquis de l' ajuntament regulant el transit a l' escola i vestir de municipal. Ho defensaria dient que cobra menys que un poli. Estem plena d' inutils, aixi va el país.

    ResponElimina
    Respostes
    1. BASTA YA DE HIPOCRESIA SRA. PETIT!!!!!!

      Elimina
  45. Habría que recordar a la Sra Petit que esta donde esta gracias a los ciudadanos, y que debería de gobernar por y para ellos, no para los intereses de amigos y los suyos propios. Si esta Sra gobierna estará todo el tiempo que quiera o que la dejen en el gobierno, si en contra “caciquea”…. 4 años pasan muy rápido.
    POR UN PALAFOLLS DEMOCRATICO Y ACORDE AL SIGLO EN EL QUE ESTAMOS!!!!!

    ResponElimina
  46. DESDE QUE ESTA SRA. HA ASUMIDO LA CARTERA DE GOBERNACION, LAS COSAS EN LA POLICIA HAN IDO DE MAL EN PEOR. NO ES QUE ESTUVIERAN MUY BIEN, PERO SOLO HAY QUE VER EL ANIMO QUE TIENEN LOS AGENTES Y LAS POCAS GANAS DE TRABAJAR.
    A ESTE PASO ACABAREMOS TENIENDO UN POLICIA DE SERVICIO O NINGUNO, QUE AL FIN Y AL CABO ES ALGO PARECIDO YA QUE POCO PUEDE HACER UN AGENTE EN SEGUN QUE SITUACIONES. BUENO, YA PASO CON LAS LLUVIAS ¿NO?, Y AL FINAL TODO QUEDO EN NADA.
    POR RESPETO A LOS QUE VIVIMOS EN PALAFOLLS Y A SU PROPIA DIGNIDAD, ESTA SRA. DEBERIA DE CAMBIAR EL CHIP Y LUCHAR POR UN CUERPO DE SEGURIDAD COMPETENTE A LA ALTURA DEL PUEBLO, O DIMITIR, ALGO QUE SU SOBERVIA LE IMPEDIRA HACER.
    POR FAVOR, CENTRESE EN SU LABOR Y CUMPLA CON LAS NECESIDADES DE LOS QUE EN SU DIA VOTAMOS A SU PARTIDO CON LA ESPERENZA DE TENER UN MEJOR PUEBLO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les directrius dels polítics cap a la policia ja les han deixat molt clares, volen una policia informadora. En un poble petit com el nostre, on hi ha poca delinqüència, estem d'acord en tenir una policia informadora, però quan cal també ha d'actuar per evitar que la tranquil•litat que tenim no es perdi. I això no vol dir tenir una policia repressora, com alguns han dit, com si només hagués la possibilitat d'informar o de reprimir. Hi ha un terme mig que és on ens hem de moure, un terme on la voluntat sigui la de informar, però en la que no tremoli la mà quan s'hagi d'actuar, i actuar amb el suport dels caps. D'aquesta forma tindrem una policia que el ciutadà valori i respecti.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  47. I si adelantaran las elecciones, como quiere hacer el Mas? A ver si nos deshacemos de estos inútiles.

    ResponElimina
  48. De que servirian unas elecciones anticipadas? al final todo se convertiría en un nuevo chachuyo y aun siendo minoría, bajo golpe de talón, se "ficharía" a algún regidor "comprensivo" que se implicase en el proyecto de estos señores, pensando únicamente en el pueblo de Palafolls y no en intereses particulares (esto no hay quien se lo trague).... La política da asco.
    Deberían existir filtros, igual que sucede en cualquier tipo de trabajo, para hacer una selección de aquéllos que deben representarnos y tomar decisiones que nos afecten a los demás, escogiendo a los más capacitados, para evitar que se den situaciones como la recogida en este post, en que una Sra. "aprendiz de todo y maestra de nada" (burda paradoja ya que se dedica a la docencia...pobres chavales)dirija las regidorías de Gobernación y Educación, entre otras, sin tener ni idea de nada, al menos por lo que está demostrando en la gestión de la policía local, en que ha dedicado 9 meses para únicamente hacer el calendario de trabajo.

    ResponElimina
  49. Nou mesos per fer un calendari? Que no anava be l'anterior? Però em sembla que el nou calendari poc agrada als polis per lo vist. Ja m'explicaran a mi canvis a pitjor amb la situació que hi ha. Alguna raó amagada tindra per trigar 9 mesos en fer un calendari de treball. Per canviar i tallar la circulació als coles no va trigar tant la dona.
    Jaume P.

    ResponElimina
  50. Lo más triste es que no desmienta nada, pues no la dejan muy bien a la cabeza de la regidoría de gobernación y parece que le dé igual. Da la misma impresión que Osorio -aunque él al menos se defendió en este mismo blog- que están por lo que están y los problemas que vienen con sus carteras parece que no van con ellos. Drogas, robos ruidos, fines de semana que por las madrugadas Palafolls parece una pista de carreras con jóvenes con coches -seguramente bebidos, pues Palafolls se ha convertido en la autopista del Maresme de los jóvenes que quiten evitar NII y B682 y cía-, peleas, accidentes... y esta mujer sólo se dedica a cambiar un horario de trabajo y cabrear a los POCOS policías que nos quedan -cada año de Psc tenemos menos seguridad-. Valentí, creía que usted era alguien más competente y serio. Con Palafolls no se puede jugar.
    Saludos de Juan Carlos Gutiérrez a los creadores del blog y a todos los vecinos que se atreven a opinar libremente.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hubo una temporada en la que todavía se veía a algunos policías haciendo controles con los Mossos, no todos, sólo algunos, que encima fueron criticados por el actual jefe y la regidora.
      Con el nuevo horario (ese que ha necesitado más de 9 meses para su confección), eso parece haber desaparecido, pues no es que no se vean controles, sino es que apenas se ve a los policías, cosa que los chorizos conocen y aprovechan para robar por las noches en nuestros campos, bares y algunas casas. Por lo visto, deben contar con el beneplácito de la regidora y el jefe de policía cuando no hacen nada para solucionarlo, se nota que ellos no sufren directamente las consecuencias.
      Ante la problemática que se ha generado, deberían hacer un ejercicio de transparencia y decirnos a los vecinos y vecinas de Palafolls la realidad de lo que está sucediendo en el pueblo, pues creo que es algo que como ciudadanos nos merecemos, pues al final somos los que con nuestros impuestos les pagamos el sueldo.

      Elimina
    2. La veritat que la situació a Palafolls es pot comparar amb una pel · li de Disney, en concret Pinotxo. Tot això amb la inestimable actuació de:

      La Sra Regidor (petit) en el paper de "Pinotxo"
      El Sr alcalde en el paper del "Honrado Juan"
      El Sr Cap de la Policia en el paper de "Stromboli" el vell gitano firaire.
      La Sra secretària en el paper de "Leon"
      És molt demanar una situació de normalitat en aquest magnífic poble, fins a l'arribada de la Sra Petit!!!
      Menys talls i retalls.

      Elimina
  51. He visto a un policia que va de sgto de hierro, todo lleno de medallas , coleccionadas con la leche Ato, escupiendo por las esquinas y colocandose el paquete en todo momento, solo le falta mear nepal. No comprendo como la Sra Petit y El Jefe de la Policia lo permite. Parece un friky manga

    ResponElimina
    Respostes
    1. l'altre dia vaig anar a deixar als meus 2 fills al col · legi i no vaig poder passar, els carrers tallats, per casualitat vaig veure un Policia i li pregunti pel motiu, aquest de forma molt correcta m'explico que eren ordres de la Sra Regidora. Imagineu-vos, plovent i corrent amb els nens, em fa vergonya. Aquesta senyora que s'ha cregut, Palafolls no és el seu mas, és el nostre poble i per això s'ha de mirar el bé i intetes general no el seu propi. Marchese Sra Petit

      Elimina
  52. Un respecte pels policies, que massa fan amb la que està caient. Més que una pel·lícula de Disney jo diria que sembla un Circ, que costa els diners als palafollencs, però en cambi ofereix un espectacle que no és gens divertit. No entraré a definir qui és cadascú, per no faltar al respecte. És clar que els responsables de la policia tindrien papers destacats.
    Saluts.
    Maria M.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està clar que els policies tenen les mans lligades, senes unes directrius clares i amb el suport que tenen (el qual el vam poder veure en un ple de l'ajuntament), poques ganes han de tenir o per fer res o per aportar.

      De fet, sabem que tot i això hi han policies que segueixen fent aportacions i que volen millorar la situació de tots i donar un bon servei al poble. Per això sap més greu quan veus que els que prenen decisions no els permeten fer aquestes millores.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
    2. Hola, el otro dia vi al "sgto de hierro" sacando lustre a sus medallitas y colocandose la taleguilla, en principio me hizo dudar debido a su envergadura, creia que era "chewaka", que pelazo!!!! Creia que habia sido una artimaña para mimetizarse y poder luchar contra el menudeo de droga que se esta dando en nuestro pueblo, MEDIDAS CONTRA EL MENUDEO YA!!!!!. SGTO de hierro, sigue asi, pronto tu jefe R2p2 te dara otra medallita, claro si no la consigues antes comprando 12litros de ATO

      Elimina
  53. Tambien decir que junto al sgto de hierro vi el que parecia ser su jefe, un tipo que iba de interesante pero que tiraba para atras con ese pelazo color platino y ese olor tan discreto a brumel..... Uhmmmm! ; ambos podrian hacer el anuncio de Floyd, pq dan el perfil de macho alpha, vamos que parecen sacados de la españa mas pofunda y cañí; lo unico que me consuela es que con los medios de que disponen "intentan" cumplir con sus funciones, por eso desde aqui ; y creo q soy la voz una gran parte del pueblo, pido a la Sra Petit que tome medidas para limpiar nuestras calles de las drogas, de medios, saque a agentes de paisano (esto es a coste 0€).... Haga algo YA!, nuestros hijos estan llegando a esa espiral la cual estamos a tiempo de parar; pero tambin le digo que no ponga al frente de esta labor a los dos personajes de serie B anteriormente mencionados, seguro que tiene agentes que den el perfil de gente normal y puedan realizar esta mision. Gracias . VIVA PALAFOLLS!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. que cert és el del tema de la droga, els meus dos fills m'ho han confirmat, ells treballen repartint i m'han dit del moviment que es veu en els parcs, pels voltants de les escoles i bars. Posin remei abans que sigui més tard.

      Elimina
  54. Queremos un Palafolls para tod@s, sin comflictos internos y sin DROGA, SOLUCIONES YA!!!!!, Menos independencia y mas manos a la obra

    ResponElimina
  55. Bueno y que decir de ese ser, ese ente, ese Agente que es mezcla de Torbe y el Dracula de barrio sesamo , lo ves y parece que este haciendo algo, pita que pita sin parar (creo que se quedo pillado con la cancion de pita sin parar de paco pil), pero la verdad que luego le haces alguna pregunta y te responde que no sabe, venga a pitar y a ver los traseros de las personas que pasan por los pasos de cebra, desde aqui solicito que adapten a este personaje en otro puesto, en las chafarinas o algo asi.
    A tope con Palafolls!!!!

    ResponElimina
  56. Hola queridos vecinos, aleluya!!!!, he tenido la grata sorpresa de ver al Sgto de hierro sin sus medallitas de multinova, ahota solo le queda acicalarse el pelo y asi ya dejara de parecerse a chewak, que buena pareja haria con torbedracula, con la silieta que se deja ver de portar un targa dos tallas mas pequeñas y ese aliento a ajo corrompido, por algo se empieza, ahora solo falta que la Sra. Petit cambie su forma de gobernar su area y que el jefe de la Policia intente hacer su cometido y funciones como debe ser, aunque le veo muy nervioso y prueba de ello son sus cercos tipo camacho que asoman en sus sobaqueras. Cambio ya!!!!

    ResponElimina
  57. Dacia, ¿verdad que te han multado? ¿El dracula ese no será uno que anda raro? Muchas mañanas veo a un guardia en el tahiti y pienso que será ese. Se pasa media mañana allí.

    ResponElimina
  58. Es veritat. aquest i el reyes estan tots els dies alla, ademés mai els he vist pagar res. En cambi els que estem a l'atur tenim que pagar tots els cafes o les begudes que tomem.
    Ja fa be l'ajuntament de no fer cas a la policia perque amb personantjes com aquestos millor no tenir polis.

    ResponElimina
  59. Veo que hay polis que marcan diferencia... Sobretodo el pasarse el día en bares por la face. A lo mejor hacen inspecciones de sanidad, no pensemos tan mal. Lo que pasará es que se venden por un café. Seguro que a los que llevan los bares que frecuentan no les multan, si es que multan tanto estar en bares. Viva PLF

    ResponElimina
  60. Dacia, segurament aquest policia de qui parles és el mateix que ens mira l'escote i el cul sense tallar-se un pel a mi i a les altres mares joves quan pportem als nens a l'escola. Es fastigós. I després quan els necesites de veritat et marejen fent-te fer instàncies a l'ajuntament o envioant-te als mosso d'esquadra per posar una denuncia.
    Amb policies com aquest i l'altre que no falta a la seva cita diària al bar tenim una policia d'atrezzo, que només val per que se'ls vegi perque després no fa res, i lo pitjor de tot és que sóm els palafollencs els que li paguem els sous amb els nostres impostos.
    Felicitacitats pel blog, ja era hora que el veïns poguesim dir la nostra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dacia,

      El fet de mirar segons què no hi podrem fer gaire, tot i ser de mal gust va amb la persona i aquí no podem fer cap actuació per mirar de solucionar-ho, excepte la de demanar que siguin respectuosos.

      El que si es podem fer és, si sabem que hi ha hàbits que no són correctes, els hem de posar en coneixement dels seus caps perquè aquests actuïn. Si tal i com dius hi ha un agent que passa massa temps al bar, cal que els seus caps ho sàpiguen. Si un cop ho saben això continua passant aleshores hem de demanar explicacions als responsables.

      Per acabar, gràcies per les teves felicitacions. Creiem que és bàsic que els nostres veïns puguin expressar-se i que participin en la gestió del municipi. Per tant, es vital tenir els mitjans per poder expressar-se, alertar, denunciar, mostrar la seva conformitat o disconformitat amb qualsevol cosa. Aquest va ser un dels principals motius per a crear aquest blog i el nostre facebook, creiem que una mica ho hem aconseguit, i us donem les gràcies per la vostra col•laboració, i us demanem que seguiu dient la vostra, sigui el que sigui.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.