Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dissabte, 29 d’octubre del 2011

El triomf de l’amor


Ahir en la web de Ràdio Palafolls es va publicar una bona noticia, la reconciliació en forma de pacte del PSC i ICV-EUiA ( http://www.radiopalafolls.cat/2011/10/28/el-psc-i-icv-euia-pacten-formar-govern-a-l%e2%80%99ajuntament-de-plf/ ).

Com tothom recordarà, en les passades eleccions aquests partits van tenir una renyina que va dur a la retirada precipitada dels d’iniciativa del debat final sobre les eleccions. Però malgrat tot, res pot trencar el que cupido uneix, i tal i com va dir el Sr. Valentí en el mateix debat, la seva amistat va més enllà de tot lo imaginable i estaven destinats a aquesta reconciliació. A més, aquest pacte els atorgarà la majoria, i aquesta la tranquil·litat d’un govern que no depèn de ningú.

Tant és el sentiment que uneix a aquests dos partits, que el Sr. Osorio ho deixarà tot per a aquesta relació. Molts mal pensats diran que el veritable motiu que ha mogut a l’actual regidor a deixar la seva feina per dedicar-se integrament a les tasques de les seves regidories, no és un altre que el d’aferrar-se a les mamelles de l’Ajuntament les quals li proporcionaran uns millors ingressos. Tal i com van fer altres, el Sr. Osorio podria compaginar la seva feina amb les tasques com a regidor, i per tant sense rebre la remuneració que això implica, però ha optat per a dedicar-se al poble.

Sembla il·lògic que mentre que uns proposen no cobrar, els altres vulguin cobrar lo dels demés, però la resposta a tot això és molt senzilla, i és que dos enamorats no volen fer les coses junts?, i es que dos enamorats no volen estar un al costat de l’altre?, sí, la resposta és l’amor que cupido ha inculcat a aquestes dues formacions, bé, i segons el Sr. Osorio per poder tenir un govern fort capaç d’afrontat la crisi.

Des de UDC Palafolls creiem que sobre tot, en aquests temps, els partits havien d’aportar estiguin o no a la oposició, i que amb l’aportació de tots, amb la veu de tots, es podia arribar a tenir un govern fort, però pel que diu el portaveu d’iniciativa el millor és tenir un govern que pugui fer i desfer sense l’aprovació de ningú.

Per la nostra part, només desitjar-los el millor, que la seva relació no sigui estèril i que el resultat d’aquesta unió proporcioni goig i alegria a tothom.

Felicitats parella!!!!

17 comentaris:

  1. jajajajaj, me he reído mucho, me ha gustado este articulo a modo de ironía, pero tengo que decir este tío si que se lo ha montado bien, ha sabido ligarse a su amado y llevárselo al huerto, no como vosotros CiU que no solo pasasteis sin pena ni gloria por el gobierno si no que era como si hicierais favores constantes al psc, un matrimonio de conveniencia sin conveniencia.

    ResponElimina
  2. És veritat Natalia, hem de reconèixer que el Sr. Osorio ha utilitzat molt bé els seus encants, és a dir, la regidoria que dóna al PSC la majoria i així continuar la legislatura amb tota tranquil•litat, podent afrontar els plens sabent que ningú els podrà fer enrere les seves propostes.

    Però si més no tot això té una part positiva, i és que ara ja sabem de quin peu calcem cada grup polític, i quines són les prioritats que té cadascú.

    Pel que fa al anterior pacte entre PSC i CiU, tampoc et trauré la teva part de raó. Som els primers que reconeixem els errors que vàrem cometre, per dir-ne un parell, no saber transmetre als ciutadans la feina feta des les regidories de CiU, que va ser molta, i no atrevir-nos a ser crítics amb el partit amb el què vam fer coalició. Sempre s’ha de ser crític, començant per un mateix, i estar clar que això implicat acceptar les crítiques cap tu, això és bàsic per a poder millorar. Però crec que és de justícia dir que CiU sempre va actuar amb bona voluntat i com a principal motivació la millora dels camps en que teníem competències.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  3. Si?, tal vez tengáis razón, pero en los debates previos a las elecciones municipales, que yo pude asistir tengo que deciros que muy mal, porque una mujer de ciu no recuerdo el nombre, no saber cuantas entidades tenemos en el pueblo, es penoso y triste habiendo estado en el gobierno y precisamente trabajando con ellas, las entidades nos sentimos dolidos por esa falta de información y que encima el que iba primero de vuestra lista en el debate mas importante no dijo nada de nada era como si, (esto no va conmigo).
    Críticos? cuando lo seréis? espero que pronto podamos leer una auto critica porque teneis mucho de que hablar.

    ResponElimina
  4. Des dels sectors més crítics, irònics, cínics, independentistes, esquerrans i ateus de Palafolls, ens congratulem i donem la benvinguda a tots aquells blocs, fòrums de debat i altres plataformes palafollenques que optin per l'humor com a eina per vehicular les idees, encara que aquestes estiguin a les antípodes dels nostres postulats. Així doncs, esperem que seguiu en la línia apuntada en aquest darrer post, i aporteu als palafollencs unes dosi d'ironia i de mala llet que estiguin a l'alçada de les vostres capacitats (que en són moltes, Jordi). Que el fet de ser unionistes i conservadors no us impedeixi d'una punyetera vegada començar a ser útils a Catalunya, i que el fet de ser catòlics us il•lumini el camí per lluitar d'una manera ferma i inequívoca pel dret a l'autodeterminació, no ja tan sols de Catalunya, sinó de la resta de països del món que, com nosaltres, tenen brutalment castrats els seus drets nacionals. Que la força us acompanyi, i que el seny us convidi a votar el 20-N a algun dels moltíssims partits independentistes que hi ha a Catalunya!

    ResponElimina
  5. mmmmm,Mande!! a ver; Hasta la respuesta ultima de la señora natalia bien, me iba enterando un poco del tema, pero creo que me he perdido con "palafolls de munt" o se ha equivocado al contestar el post o esta un poco ido de la cabeza, ¿tal vez un iluminati de la sociedad mas ruda palafollensa o un mesías? . de t0das formas no habla por mi, pertenezco al sector de los irónicos y cínicos y no me veo representado por este pretendiente a dios.

    El posteaje digno de quitarse el sombrero, con vuestro permiso lo copio a mi directorio pues me gustaría enseñarlo a la sociedad a que pertenezco.

    ResponElimina
  6. Natalia, et donem la raó en tot el que dius. Per part de CiU la campanya lectoral passada va ser un desastre, desorganitzada, els pocs míting que es van fer, així com les entrevistes i sobretot l'últim debat, van estar poc preparats i no es va saber transmetre a la gent quina havia estat la feina feta durant els anys en el govern, així com les intencions per a la propera legislatura.

    Estem totalment d'acord que havent estat en el govern s'hauria de haver pogut donar la dada del nombre d'entitats que té el poble. Per això volem demanar disculpes a les persones que com tu us vàreu sentir ofeses, així com a tots els seguidors de CiU que per la pobra campanya electoral no es van sentir identificats amb nosaltres i van haver de buscar una alternativa que els transmetés més confiança.

    No obstant, des de UCD Palafolls voldríem fer constar que la majoria de la gent que ara estem reorganitzant Unió o bé van entrar a formar part del grup durant la campanya o ho han fet després. Amb això no volem defugir d'estudi, sinó tot el contrari, acceptem l'herència que ens han deixat i ens hem posat a treballar de valent per reconduir aquesta situació i poder arribar a servir al poble, que és l'objectiu en que es bassa tot el que fem. Bona prova del que diem és la recent presència que tenim en les xarxes socials i la creació d'aquest bloc amb els quals volem tenir veu pròpia.

    El motiu pel qual no haguem estat crítics en el bloc amb nosaltres mateixos, que sí ho hem estat internament, recau en que no s'ha fet cap crítica ni comentari anterior a la seva existència. Bé, no és del tot cert, el blog va ser publicat el 16 de setembre i va ser inaugurat amb un article sobre l'acte homenatge a Lluís Companys del 15 de setembre. Però tret d'aquest, sempre s'ha parlat de coses posteriors, del fulletó de ERC, dels comentaris del PP sobre l'homenatge a Lluís Companys, etc...

    Malgrat tot veiem la necessitat de transmetre a la gent el fet que som conscients de les errades comeses i creiem que fora bo donar la oportunitat a que la gent ens digui el que pensen sobre tot això, i de qualsevol altre cosa que ens vulgueu dir d'una forma directe. Per aquests motius estem preparant un article d'autocrítica el qual esperem que participeu amb els vostres comentaris, assenyalant les coses que ens haguem deixat, recalcant el que cregueu més important, fent propostes per a millorar o comentant-nos allò que creieu convenient. De veritat que agrairem totes les crítiques per dures que siguin.

    No voldríem acabar aquesta llarga resposta, ho sentim però ens ha semblat necessari explicar-nos, sense donar-te les gràcies, Natalia, tant per llegir-nos com per donar-nos la possibilitat de poder dialogar amb tu, tant de bo si afegeixi més gent a aquestes converses.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  7. Me he sorprendido por vuestra respuesta, no me la esperaba, estamos acostumbrados a la altivez de los miembros de CiU, después del ridículo panfleto que recibimos en las casas que parecía un "mama me han quitado el chupete y lloro por pena", no me esperaba esta auto critica tan exacta y tan cruda.
    Me ha gustado vuestra sinceridad y honestidad y espero que toda la gente nueva que decís esta union siga trabajando tan bien, ya que este blog y el facebook son excelentes, no se si sera la misma persona o no, pero el trabajo bien hecho se nota.

    Pero me repito un escrito con vuestras cagadas y como no lo que vosotros no hubierais hecho me gustaria leerlo a mi y a mis vecinos.

    salut

    ResponElimina
  8. Gràcies pels teus ànims Palafolls de Munt, intentarem seguir en aquesta línia, ja veurem que ens depara el futur. A més, creiem fermament que estem molt més propers de pensament del que et penses, de ben segur que en la majoria de coses estem d’acord i si més no els fons segur que és el mateix, intentar millorar el que ja tenim.

    ResponElimina
  9. Mario, moltes gràcies pel teu comentari sobre l’article, pots copiar-lo sense cap tipus de problema.

    Perquè no hi hagin mals entesos dir-te que la gent de Palafolls de Munt tenen un blog de caire humorístic, i diria que el comentari fa més referència a converses que han mantingut amb membres de UDC Palafolls que a l’article en si, d’aquí la confusió.

    ResponElimina
  10. Hola Mario, el comentari que hem penjat és per donar (en clau humorística) la benvinguda al bloc, i no per comentar el post de l'anunci de coalició entre PSC i ICV en si, i ho hem fet després que membres d'UDC de Palafolls, a títol personal, ens convidessin a fer-ho. Aprofitant el comentari, he de dir que m'alegro que a Palafolls hi hagi més gent "que pertenezca al sector de los irónicos y cínicos" com t'autoclassifiques, malgrat que realment ens sigui difícil entreveure aquestes característiques en el teu comentari. El que si que veiem és un vocabulari amb paraules com "ido de la cabeza", "ilimunati" o "pretendiente a Dios", que, sense conèixer-te, ja ens indica que hi ha nivell.

    ResponElimina
  11. Okk, mea culpa y bateado. Pido disculpas al personal, entendí mal, pero no soy el único, en el bar donde suelo ir en sant lluis algunos entendieron lo mimo que yo. Pero como se dice por ahí reconocer una equivocación no es nada malo, y si es así reconozco mi equivocación, pero aun leyéndolo de nuevo no veo lo que veis vosotros.
    Mi grupo y yo somos así de sarcásticos tal vez seáis vosotros los que no tengáis ni pizca de gracia.

    ResponElimina
  12. Que hi hagi pau, si us plau.

    Que un mal entès no ens porti al malestar, que un blog destinat a unir no ens separi i sobre tot que els nostres esforços es centrin en millorar, i si pot ser amb alegria millor que millor.

    Mario, ens has de dir en quin bar aneu a fer la cervesa, o el cafè, o l’aigua amb gas ....., a veure si un dia ens passem i així ens coneixem. Per cert, els amics de Palafolls de Munt queden convidats.

    ResponElimina
  13. Natalia, ja estem treballant amb l'escrit que vàrem anunciar i què ens demanes. Esperem poder-lo oferir ven aviat.

    Pel que fa a la feina del blog i del Facebook és el resultat d’un treball de grup, tothom hi participa i tothom aporta coses. Aquesta forma de treball en grup i oberta a tothom és la què crèiem que millors resultats pot donar, no com a grup polític, sinó com a grup de veïns amb voluntat de millorar.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  14. És admirable llegir d'un partit polític que ameten que han fet coses malament i parlar amb i d'altres formacions polítques sense insultar, criticar o humiliar. Lamentablement els polítics sembla que mai s'equivoquen o que els contraris polítics sempre ho fan malament. Contineu en aquesta línea d'humanitat i humilitat.

    ResponElimina
  15. Però els d'Unió no sou de CIU? Estic fet un lio.
    Hi ha dos regidors a l'ajuntament per part de CIU, i vosaltres sou Unió Democrática de Palafolls. Sou diferents?
    Al menys, sou honestos, em sembla que els únics polítics de Palafolls honestos. Mala sort que no estigueu manant a l'ajuntament, segur que tot aniria millor.

    ResponElimina
  16. Des de UDC Palafolls voldríem aclarir un dubte que sembla ser força estès.

    Com és sabut, CiU és una federació formada per Unió Democràtica de Catalunya ( UDC ) i Convergència Democràtica de Catalunya ( CDC ). A Palafolls hi ha representants de les dues formacions i com a CiU tenim dos regidors, tots dos de CDC.

    El blog de UDC Palafolls ha estat ideat, crear, gestionat i en ell es publiquen articles confeccionats per membres de UDC. L’objectiu del blog és tenir veu pròpia, informar i donar el nostre punt de vista, el punt de vista de UDC Palafolls. En aquest sentit cal aclarir que els membres de CDC podran estar d’acord o no amb les opinions que aquí s’hi publiquen, però volem ressaltar que els articles d’aquest blog és fruit del treball dels membres de UDC.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  17. Por todo lo que estoy leyendo, tal vez tengais que plantearos dividir estos partidos, ya que según se ve, enfrentais a la humildad con la prepotencia de
    y eso lleva al desastre total. juntos no ganareis nunca.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.