Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Homenatge a Lluís Companys


El dissabte dia 15 l'homenatge al president Lluís Companys, al qual van assistir representants de gairebé tots els partits polítics de Palafolls, tot un èxit tant de persones congregades com d'organització.

Esquerra republicana va llegir per mediació del senyor Jordi Pedemonte, un Parlament en memòria del president pòstum Lluís Companys ; Així com la cobla de Palafolls ens va amenitzar amb diverses sardanes i l’himne nacional de Catalunya.

Un dia per recordar, on els nostres representants polítics es van unir amb un sol ram d'ofrena, demostrant la seva unitat política.  

Visca Catalunya.


Mira les fots de l'homenatge aquí.


1 comentari:

  1. Primero daros la enhorabuena por el blog, deciros que por fin unión democrática de palafolls comienza a tener voz propia, habéis tardado años en daros cuenta como para estar siempre a remolque de convergencia, me alegro de ello. Y felicidades.

    Mario Malgrat de mar.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.