Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dimecres, 19 d’octubre del 2011

El PP en contra de l'homenatge a Lluís Companys


Ahir, es va publicar a la web de Ràdio Palafolls el contingut d’un comunicat del PP on es mostren contraris a l’homenatge fet el passat dissabte al president Lluís Companys. En aquest comunicat el PP diu que en temps de crisi no s’haurien de gastar diners amb aquest tipus d’actes reivindicatius. Dit així sembla ser que el problema és el tipus d’acte, segons ells reivindicatiu, de forma que podem entendre que en aquells actes amb els quals ells estiguin d’acord sí serà permissiu destinar una bossa de diners.

Llegint la noticia sembla que l’homenatge va comptar amb un càtering d’allò més suculent, però la veritat és que no va ser gens ostentós, beguda i quatre croquetes per culminar un acte d’allò més discret. El més curiós és que la noticia ve acompanyada amb una foto d’integrants del PP feta durant el mateix homenatge al 2009, any on ja ens trobàvem en plena crisi i no els va semblar malament assistir a l’acte.

A més han aprofitat el comunicat per carregar amb la marxa de Torxes organitzada per Esquerra. Segons diuen això contribueix a la crispació dels ciutadans. La veritat és que ens agradaria que ens argumentessin perquè va ser crispant l’acte, potser ens ajudaria a entendre’ls. Per la nostra part no ho creiem així, ja que un acte organitzat en un poble petit com el nostre al qual assisteixen més de 250 persones, es fa de forma pacífica i sense soroll ni aldarulls, se’l pot qualificar de moltes formes però mai de crispant.

Enllaç a la noticia: http://www.radiopalafolls.cat/2011/10/18/el-pp-considera-indecent-gastar-diners-publics-en-actes-reivindicatius-quan-hi-ha-crisi/

UDC Palafolls

4 comentaris:

  1. El que jo no entenc és l'actitud de PP de PLF, on diuen dic diuen diego.Com bé dieu fa uns anys estaven en aquest acte, Oferim el seu propi ram, (potser eren època d'eleccions).
    La veritat que em sorprenen, dir-vos que la torxa va ser meravellosa i jo com a convidada d'uns amics m'emociono molt, i em va donar una idea per fer-ho al meu poble.
    per ultim dir que m'agrada aquest blog (sense pèls a la llengua),però també una autocrítica no estaria malament, doncs ciu ha fet moltes cagades.

    ResponElimina
  2. Benvinguda Rosi, celebrem que t'agradi el blog i esperem que ens visitis sovint.

    Primer de tot voldria agrair-te aquest comentari perquè amb ell fas que sigui possible un dels objectius del nostre blog, que sobretot sigui participatiu.

    Tens molta raó amb el que dius del PP, però sempre han tingut aquest tarannà erràtic, segurament produït per un continu intent de captar adeptes.

    Pel que fa a l'autocrítica, no ho dubtis que la farem, i és més, si en algun moment no som autocrítics, o no ho som prou, ens agradarà que així ens ho feu saber per mitjà de comentaris, tant en aquest blog com en el Facebook.

    Fins aviat!.

    ResponElimina
  3. Buenas noches, esto del PP pasa en todos lados, aquí en Malgrat más de lo mismo.

    ResponElimina
  4. Tens raó Mario, és un comportament força generalitzat degut a la seva doble cara, una on mostra les seves arrels i l'altre que es disfressa d'amic dels catalans per intentar atreure algun simpatitzant. De ben segur que és per aquest motiu que un any pot mostrar-se amable amb un sentiment català i el següent criticar-lo, però a més aquest cop amb molt poca imaginació, l'excusa de la crisi ja està molt cremada.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.