Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dijous, 17 de maig del 2012

Tothom té drets



Avui ens volem fer ressò d’una problemàtica que ens han fet arribar diversos veïns del barri Santa María i al  qual l’ajuntament no està donant solució. En el Cap de Vila podem trobar un bar el qual està sent el focus de desavinences i malestar dels veïns que viuen al seu voltant.

Fa varies setmanes que l’antic bar “Los Jamones”, ara bar “ Santa María”, ha tornat a exercir la seva activitat, i amb aquesta han tornat els aldarulls, sorolls, crits, balls nocturns al carrer, rialles desorbitades i tot un seguit de despropòsits. No estem en contra de la diversió, però si de la falta de consideració i respecte cap els demés.
Per altre banda, sembla ser que els clients del local solen aparcar en els guals del carrer, fins i tot ocupant una zona reservada a minusvàlids. Aquest fet afegeix als sorolls les molèsties alhora de sortir dels immobles i de circular pel carrer.
Els veïns han denunciat varies vegades els fets a la policia, la qual ha actuat de formes diverses, arribant a fer tancar el local quan estaven oberts fora de les hores permeses. No obstant no ha estat suficient, ja que tot i tancar el local moltes vegades segueixen la seva activitat amb les persianes baixades.
Estem davant d’una situació complicada però a la que cal trobar una solució. Per una banda tenim el dret d’unes persones a treballar, i més en els temps que corren, per un altre també hi ha gent amb dret a passar una bona estona i a divertir-se, i tot això acaba contraposant-se al dret al descans dels veïns propers al local.
Cal fer un control del que passa en aquesta zona, i per això cal assegurar-se de que el local compleix amb les seves obligacions, no tenir obert més enllà de les hores permeses, evitar que els clients prenguin les consumicions fora del local, assegurar-se de que el local està ben a condicionat i fer un control de la contaminació acústica a nivell de carrer per garantir el descans dels veïns.
Es per això que demanem a l’Ajuntament que tingui en compte aquesta problemàtica i prengui les mesures necessàries per garantir els drets de tothom.

UDC Palafolls.

6 comentaris:

  1. En primer lugar quiero daros las gracias por escribir sobre un problema que ya sufrimos los vecinos desde que se volvió abrir el bar. Ya con los anteriores inquilinos fué un autentico desmadre y ahora vuelve a suceder, los vecinos solo pedimos respeto por nuestro descanso y civismo por parte de los clientes.

    Gracias, no nos equivocamos al explicaros nuestra problemática.

    Antonia vecina de capdevila.

    ResponElimina
  2. Antonia,

    Gràcies a tu per confiar amb nosaltres.
    Hem de ser conscients que vivim en societat i ens hem de respectar el uns al altres, i és absolutament necessari que podem gaudir dels nostres drets sense vulnerar els dels demés.

    La vostre, és una problemàtica que és dóna de forma freqüent i amb la bona voluntat de tots els implicats és possible arribar a poder conviure sense que ningú s’hagi de veure afectat, més aviat al contrari, beneficiant-se del que cadascú pot oferir.

    Esperem que aquest escrit serveixi perquè l’ajuntament prengui consciència d’aquest fet i miri de posar una solució que garanteixi els drets de tothom.

    Per últim només recordar-te que estem a la vostra disposició.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  3. Bona tarda, soc un més dels veïns afectats per l'incivisme d'algunes persones o clients en aquest cas. Són altes hores de la nit quan són al carrer fumant i parlant en veu alta sense pensar que els altres treballem.hem parlat amb al policia i han vingut, però continuem amb el problema, jo no vull que tanquin el negoci, però si que respectin el descans de les persones que vivim aquí.
    Moltes gràcies.

    Andreu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Andreu,

      Com bé dius en cap cas es demana el tancament de l’establiment. El que es demana és que es respectin els drets de tothom i que l’ajuntament faci cas de la informació que se’ls passa i el faci el que calgui per garantir que així sigui.

      Salutacions,
      UDC Plaofolls

      Elimina
  4. sóc veïna de davant del bar, en primer lloc donar-vos les gràcies per fer reflex d'un problema que ve de lluny. També dir que alguns veïns han parlat amb altres partits polítics de Palafolls inclòs convergència quan estaven compartint govern amb valentin i mai ens han fet cas fins ara.No se si serà per culpa d'aquest escrit, però des de fa uns dies l'activitat sorollosa ha disminuït força, la policia que segueix venint quan la cridem, està més a sobre. Es respecta l'hora de tancar, de vegades es queden dins continuant la seva festa però almenys no els sentim. Desitgem tots que s'acabi solucinant i puguem estar tranquils. Moltes gràcies i tenir segur que votants ja heu guanyat al barri.

    María

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria,

      Quan diem que estem al servei del poble ho diem de veritat, som un grup que vol fer coses pel poble i en cap cas tenim ànim de res més que el d’ajudar.

      Pot ser que hagi estat casualitat o que de veritat tothom hagi pres consciència de la importància del que passava arrel de l’escrit. La veritat és que ens és indiferent, només volem que es solucioni el problema i esperem que aquest canvi confirmi que així ha estat.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.