Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

diumenge, 18 de desembre del 2011

Els horaris de la Llar de Palafolls


El proper dia 22 de desembre la llar de Palafolls interromprà el seu servei a les 13:30 hores. El motiu de fer un horari diferent al de la resta de l’any no és un altre que el de fer el típic dinar de Nadal entre les educadores.

Des de UDC Palafolls ens preguntem si el motiu de fer un dinar és suficient per interrompre un servei municipal i causar un problema als pares que degut a la seva feina no tenen on deixar els seus fills.

Al inici de curs als pares se’ls facilita un llibret amb el calendari escolar i horaris de la llar. En aquest calendari no apareixia que el 22 de desembre l’hora de sortida seria a les 13:30 hores, no ha estat fins fa poques setmanes que es va passar un paper als pares per fer saber el canvi d’horari d’aquest dia.

Entenem que els treballadors puguin proposar escurçar la jornada per fer el dinar, el que no entenem és com des de l’Ajuntament es permet fer. La llar és un servei que dóna l’Ajuntament i igual que, per exemple, el registre no modificarà el seu horari, perquè es permet fer a la llar?. De fet les escoles de primària no fan aquesta interrupció tot i coincidir amb gairebé tot el calendari escolar.

A més a més, alguns pares ens han mostrat el seu desacord en la voluntat de fer jornada intensiva durant els mesos de juliol i agost. Amb aquesta jornada intensiva la llar tancarà a les 15:00 deixant als pares amb el greu problema de què fer amb els nens m’entres ells estan treballant.

El servei de la llar no tindria sentit si no fos per la necessitat dels pares de deixar els seus fills amb persones preparades per atendre les necessitats dels nadons m’entres ells treballen. Per aquest motiu demanem a l’Ajuntament que es reconsideri sobre tot la jornada intensiva de l’estiu o que si més no es doni una solució al problema que es trobaran molts dels pares que porten els seus fills a la llar.

UDC Palafolls.

4 comentaris:

  1. Yo no tengo hijos, soy muy joven todavia, entiendo que hay que hacer comida de navidad de empresa, yo trabajo en un hospital de barcelona y cuando vam0s de cena o comida de empresa lo hacemos que no perjudique a nadie,siemore dejando un servicio minimo.
    En este caso si se van las maestras que dejen servicio minimo para aquel si que los padres que estan perjudicados.
    Asi que es de una cara impresentable irse a comer y dejar a los niños abandonados.

    ResponElimina
  2. esto con oscar berman no pasaria. es mui vueno y sera alcalde

    ResponElimina
  3. Natalia,

    Tothom estem d'acord en que el dinar o sopar de Nadal a les empreses és molt profitós, la gent té la oportunitat de conèixer als companys en un ambient diferent al de treball i reforça la sensació de conjunt. Però el que no es permet en cap empresa és que aquest àpat afecti al servei que es dóna.

    És en aquest punt on no estem d'acord amb l'horari que es pretén fer el proper dia 22, si degut a la seva feina no es pot fer un dinar amb tots els treballadors, i pel que sembla és molt important fer aquest acte, doncs que ho facin en un sopar. El que no es pot fer és interrompre un servei del qual en depèn molta gent.

    Com bé dius, s'haurien de garantir uns serveis mínims, igual que en el teu cas, a Sanitat. I hauria de ser l'Ajuntament qui regules aquest casos i què significa serveis mínims, però sembla que ho deixaran passar per no enfrontar-se amb ningú.

    UDC Palafolls

    ResponElimina
  4. Hola soc Didac.

    No conec el tema per tant ometo el comentari, però com pare de família en què tots dos treballem tot el dia, em veuria afectat per aquesta situació i no estaría d´acord amb la decisió que ha pres el centre en cessar l'activitat de la llar d'infants a migdia.
    En el meu treball a la diputació no ens podem permetre un luxe així, i hem de fer sopar d'empresa quan la nostra activitat laboral a acabat.

    Didac

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.