Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dimecres, 7 de desembre del 2011

Deixem les coses clares.


Ja fa varis mesos que des de UDC Palafolls mostrem, en molts casos, una opinió diferent a la de CiU Palafolls. Això ha fet que moltes persones es dirigeixin a nosaltres per preguntar-nos a què és degut aquest fet i si això significa la separació de CiU.

Amb aquest escrit volem donar resposta a aquestes preguntes i explicar quina és la situació actual de UDC Palafolls.

Abans d'entrar en matèria voldríem explicar, per a qui encara no ho sàpiga, que és CiU. CiU és una federació formada per Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). A Palafolls des de fa molts anys que existeix CiU Palafolls el qual estava format únicament per membres de CDC.

Fa només un any i mig que es va formar UDC Palafolls moment en el qual es va constituir la federació de CiU a Palafolls entre UDC Palafolls i CDC Palafolls. En aquells moments, últim any de legislatura, CiU tenia les regidories de cultura, governació i serveis. Aquestes regidories van ser gestionades en solitari i sense cap intervenció des de UDC, fet pel qual no se'ns pot atribuir ni la seva gestió, ni cap de les seves decisions.

Actualment CiU té dos regidors en la oposició, tots dos de CDC, els quals prenen decisions de forma unilateral, sense consensuar-les amb UDC, i així les expresen en els plens de l'ajuntament.

És per aquest motiu que UDC Palafolls crea el seu blog i facebook amb la intenció de donar a conèixer les seves opinions i la feina feta des d'aquest grup.

Però no només ens diferencien algunes opinions, sinó que també ens diferencia la manera de fer. Lluny de ser un grup passiu i sense iniciativa, des de UDC volem ser actius i propers als ciutadans, oferint els nostres serveis a tothom que els pugui necessitar.

És degut a tot lo exposat que ens veiem obligats a mostrar la nostra disconformitat amb moltes de les opinions que expressen els regidors de CDC, ja que no ens sentim representats, ni estem d'acord amb moltes d'elles, i així ho volem fer notar amb aquest escrit.

UDC Palafolls ha crescut en els últims quatre mesos, duplicant el nombre de militants i simpatitzants que ens donen suport, fet per el qual creiem que és molt important donar a conèixer les diferències i demanar el consens per arribar a millorar el servei de la federació.

També volem insistir en que actualment no hi ha separació entre UDC i CDC, la federació entre aquests grups continua. És més, des de UDC Palafolls tenim la voluntat de fer una federació forta a través del consens i amb la igualtat de veu i vot. Un consens que ens representi a tots i que permeti dur a terme un treball en conjunt que de veritat sigui útil per al poble.

Malgrat tot, no ens volem amagar de res, per lo que també anunciem que si les coses no canvien i no se'ns té en compte a l'hora de prendre decisions, haurem de prendre una determinació per poder seguir treballant sense lligams ni entrebancs de cap mena i que ens permeti seguir fent allò que crèiem que és millor per al nostre poble.

No voldríem desaprofitar l'ocasió per recordar que estem a la disposició de qui ens pugui necessitar o ens vulgui conèixer, podent posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic uniopalafolls@gmail.com .

UDC Palafolls.

58 comentaris:

  1. Molt ben dit aixi pensem tots.
    Bona feina companys, gracies a tots per fer unió, seguirem lluitant pel poble, que es la nostre rao de ser-hi, anims i endavant...

    ResponElimina
  2. com a ex militat de cdc, dono fe de tot l'exposat en aquest escrit, que las cosas son aixi..
    Estic molt orgullosa de pertànyer a un grup de persones que creiem en un projecte comú, de lluitar pels nostres ideals, de poder opinar lliurement i sobretot valoro molt el respecte que cada un de nosaltres ens processem, som un grup molt unit que sap valorar a tota persona que vol formar part d'ell, sense menosdespreciar a ningú i donar oportunitats, escoltar idees i propostes sense imposicions ni enveges. Honestos, senzills, humils, simplement veïns que junts volen un palafolls millor.

    ResponElimina
  3. Menbre d´unio numero 4

    Jo formo part de la militantancia d´ unio palafolls, i vull expressar la meva alegria per haver-nos decidit per fi a dir les coses com són, MAI se'ns ha tingut en compte per a qualsevol decisió, que no sigui per posar diners.
    No només m'alegro sinó que tenim gent treballadora, il · lusionada amb aquest nou projecte com bè diu l´Alicia, amb ganes de fer créixer el partit d'UDC.

    ResponElimina
  4. Me he quedado flipada, La verdad que no me imaginaba tal cosa. Yo soy votante del PP, me gusta que el PP de Palafolls diga las cosas claras, si mas partidos hicieran lo mismo se disiparían muchas dudas, y ahora vosotros empezáis con buen pie. Entiendo en estos momentos cuando en el Café de cesc el otro día me dijo una persona que había escuchado a uno de Ciu que estaba buscando militantes con la promesa de un cargo importante no se donde y un trabajo. Jugar con los sentimientos de la gente es de ser personas sin escrúpulos.Ahora si me ha quedado claro quien es quien. Que sois Union .¿no?

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pel vostre suport companys, tant els que ens deixeu els vostres missatges en aquest blog com els qui ho han fet utilitzant d'altres mitjans.

    Com ja sabeu tenim ganes de fer moltes coses, tenim varis projectes en ment i que esperem que poc a poc vagin agafant forma. Tot això ens agradaria fer-ho, com diu l'escrit, amb el consens intern de CiU, però si per fer bé les coses ens hem de plantejar separar els nostres camins no dubtarem a fer-ho.
    Gràcies a tots.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  6. Alicia, no podem afegir res més al que ja has dit. Només dir que també ens sentim orgullosos de que pertanyis a aquest grup i agrair-te la feina que fas per tirar endavant els projectes que tenim en marxa.

    Gràcies.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  7. Natalia, de ben segur que veuràs que la manera de fer de UDC Palafolls no té res a veure amb la que ens tenia acostumats CiU, això és bona prova de que no som ben bé el mateix grup. Ens agrada ser sincers, directes, sense mals entesos ni enganys. Som un grup actiu i que vol fer moltes coses per a millorar el poble i que tothom s'hi senti bé en ell.

    En quan al que ens fas referència, et puc assegurar que no era un membre de UDC Palafolls qui feia aquelles promeses. Tal com dius, trobem de molt mal gust fer aquestes promeses, a més, ni tant sols es sap si es podran complir. La nostra forma de fer simpatitzants és mostrant la nostra feina i el nostre projecte, no ens cal fer cap tipus de promeses.

    Des de UDC Palafolls tenim un projecte de grup i amb ànim de servei. Creiem que no és moment de pensar en les properes eleccions ni en estratagemes, i creiem que ara és moment de treballar dia a dia, ni tant sols ens preocupa uns possibles resultats de dintre de 4 anys.

    Natalia, sí, som UDC, Unió, i aquest blog només expressa únicament les opinions d'aquest grup.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  8. Me alegro que no seáis vosotros los de las promesas, la verdad me cabree bastante pues os tengo aprecio, y no solo me enteré en el café, el domingo noche en el lloc nou también lo comentaban entre risas. Dicen que renovarse o morir, es un acierto para este pueblo que halláis decidido dar el paso y que os conozcamos.

    Buenas noches

    ResponElimina
  9. Bona nit.
    En primer lloc m'agradaria agrair públicament a tots els militants i simpatitzants de UDC PALAFOLLS, tal com s'ha posat en aquest escrit em doblat el nombre de persones que treballen en aquest projecte però mes enllà de la quantitat vull centrar-me en la qualitat humana de tots ells,, em fet un grup que nomes te al cap el poble i en la mida del possible col·laborar per poder fer de Palafolls un lloc millor per viure.
    En segon terme es el de transmetre la meva opinió a nivell personal sobre el tema que aquí es tracta, vaig arribar a Palafolls poc abans de les eleccions del 2007 i siguen L'únic militant D'unió al poble em vaig oferir a col·laborar amb CIU, desprès de les eleccions vaig perdre el contacte amb els companys de convergència, ja fos per part meva o per que ningú s'en-recordava de avisar-me de les reunions les trobades es limitaven a les èpoques d'eleccions, el 7 de juliol de 2010 UDC constitueix L'assemblea local i la dinàmica en lo que la comunicació es refereix continua igual, es cert que som un federació i faré el possible per mantenir-la com a tal però sempre i quan i hagi un canvi de rumb en la manera de fer les coses per part dels nostres companys de CDC.
    Un altre vegada el meus sincers agraïments als companys d'UDC Palafolls

    ResponElimina
  10. Gràcies natalia pel que dius al teu missatge, m'omple d'orgull que persones d'altres partits entenguin la nostra postura, la meva opinió personal respecte al que t'han comentat d'una persona de CiU o al "corre ve i dile" com vulgarment el coneixem; Jo no faria cas de comentaris mal intencionats que l'únic que fan és danyar la imatge de persones, partits o entitats, sóc del pensament que si no ho veig o no ho sento per mi mateixa no ho crec, confio en els meus en UNIO i confio en CDC, no oblidem mai ,que tota persona té dret a la presumpció d'innocència i dret a defensar-se ..
    Bona nit per a tu també.

    ResponElimina
  11. Esta muy bien lo que dices Alicia, pero yo no me fiaría tanto de los de cdc o el lado oscuro como se les llama entre nosotros los jóvenes. Además lo oyó mi novio y el no miente.

    ResponElimina
  12. me parece muy fuerte esas afirmaciones... no se si son ciertas o no, yo solo quiero, y debemos centrarnos en nuestro projecto tirarlo para adelante, y dejar las habladurias por sinceramente creo que eso son cosas de politicos despiadados y que no nos hacen ningun bien, nosotros a cuidar nuestro pueblo del cual nos sentimos muy orgullosos, de ellos y de su gente...
    seguir para adelante y luchar por los palafollencs y trabajar por que que creemos.
    tambien agradecer a todos mis compañeros sus ganas de hacer, y su amistad, que ante todo nos hemos convertido en mas que unos vecinos, una gran familia de militantes. gracias por ser ahi...
    felices fiestas a todos.

    ResponElimina
  13. Aunque extraño, lo dire en castellano, de esta forma no habrá malentendidos. Huelga decir que estoy completamente de acuerdo con los sentimientos que han mostrado mis compañeros (mejor dicho, mis amigos) de partido.
    Por suerte, en este pueblo nos sobra calidad humana, y eso es bueno, ya que cualquier persona puede estar a nuestro lado sdiempre que quiera, porque no le quepa duda a nadie que será muy bien recibido.
    La critica con soluciones será nuestro objetivo, y como de momento no lo podemos hacer desde dentro, lo haremos desde fuera (SOLOS O ACOMPAÑADOS) ya que el pueblo y sdu gente es lo principal.
    aupa los mosqueteros TODOS PARA UNO Y UNO PARA TODOS.

    ResponElimina
  14. Me ha gustado mucho la explicación, os felicito por decir lo que pensais sin miedo a las represalias.

    ResponElimina
  15. unai. esta todo muy bien esplicado , un partido cercano al pueblo , sin mentiras que mentiras ya nos dicen cada dia unas cuantas , accion reaccion problemas no soluciones si , la gente es lo que quiere soluciones , esta todo muy bien dicho y documentado muy bien

    ResponElimina
  16. Pensem les coses. Esteu fent un reflex de la suposada realitat que els votants com jo desconeixia, creient que la federació CiU esteu a una, veig que no és així i seguiu com fa anys quan els caimans dominaven la terra.
    Pel que llegeixo CDC passa bastant de la federació CiU que és sagrada als ulls del votant, em sento enganyat, i si no ho arregleu el meu vot segurament es veurà fraccionat en dos, decidint segurament per aquells que aportin el millor per al poble de Palafolls, sigui CDC o UNIÓ.

    un palafollenc treballador del camp

    ResponElimina
  17. Em sembla mentida el que llegeixo. però no m'estranya gens, convergència de PLF fa ja diversos anys que van molt a la seva. En aquestes eleccions municipals van demostrar que no funciona la seva manera de fer, a punt de quedar-nos amb un regidor i continuen els mateixos dirigents, que vergonya! una llàstima per al partit.
    Com votant de CiU em congratulo amb la vostra iniciativa i estare molt alerta als moviments polítics que feu.

    ResponElimina
  18. Bona nit, una explicació molt coherent, feia temps que no llegia un escrit tan explícit.
    Sent veí com sóc des de no fa molts anys i un apassionat de la política em sorprenen aquestes declaracions en els temps que corren, a nivell municipal on estem acostumats a aprenents de polítics hipòcrites, persones que es creuen alguna cosa important i només saluden i somriuen falsament en temps de campanya, buscant escalfar una cadira i un bon sobresou.
    Em demostra a mi i quants he comentat del vostre bloc que sou una glopada d'aire fresc dins el pudrient politiqueig que hi ha actualment a la nostra societat.
    Un excel.lent per les vostres idees, la vostra manera de fer-vos conèixer, amb la saviesa que dóna ser fidel a unes idees i tenir clar que es vol i ha on es vol arribar.
    Amb el vostre permís he copiat l'escrit i demà ho portare a la meva feina.

    Didac

    ResponElimina
  19. Mario, no creiem que ens mereixem cap represàlia per explicar com són les coses. Igualment ja vam dir una vegada que la nostre prioritat és el poble, i que arribat el moment no tindríem miraments per enfrontar-nos amb qui fes falta.

    Ara no busquem l'enfrontament, busquem el consens i la unitat, però tal i com vam dir, si cal lluitarem per poder donar un millor servei al poble.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  20. Lo exposat en l'escrit pot sobtar a molts, però és la veritat amb la que treballem dia a dia des de UDC Palafolls. La nostra voluntat és la de mantenir viva la federació, i ja que no ens fan cas per altres vies hem cregut necessari fer-ho públic, tant perquè la gent sàpiga quina és la situació real - no volem enganyar a ningú -, com perquè la gent entengui que ara com ara els regidors de CiU no ens representen i que hi ha gent nova al partit que vol donar-li un nou sentit, i que vol transmetre que entre tots, amb l'aportació de cadascú, podem tenir el poble amb el que sempre hem volgut viure.

    A la gent que sempre ha tingut afinitat amb CiU i que no es sentia agust amb els representants de CiU Palafolls - alguns així ho han manifestat en aquest blog - , només voldríem dir-los que esperem recuperar la seva confiança amb el nostre treball i essent sincers i transparents amb tot el que fem. Esperem que ens donin l'oportunitat de intentar sorprendre'ls i d'escoltar-los, ja sigui amb els seus comentaris, amb els seus correus o assistint a les reunions que fem de forma periòdica*.

    Poc a poc ens anirem donant a conèixer, hi han moltes coses a fer i les volem fer bé, per això a alguns llocs arribarem més tard que d'altres. Però tenim molt clar que volem que tothom tingui l'oportunitat d'explicar-nos les seves preocupacions i propostes, que sàpiguen que estem al vostre costat - perquè formem part del poble -, i que trobar-nos no és gens difícil i sempre estarem disposats a escoltar.

    Fins aviat.
    UDC Palafolls

    * Si algú vol assistir a alguna de les reunions pot demanar-ho a qualsevol dels nostres militants o posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el correu uniopalafolls@gmail.com.

    ResponElimina
  21. Didac, tens el nostre permís per ensenyar l'escrit a qui creguis convenient i t'agraïm que així ho facis.

    També estarem encantats de llegir els teus comentaris. Essent un apassionat de la política de ben segur que tens moltes propostes i inquietuds les quals ens agradaria escoltar-les.

    Salutacions,
    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  22. Sóc nova en aquest bloc, ahir a la tarda em van dir que existia i he volgut veure-ho. És un blog on llegeixo moltes coses que no es diuen ni en els plens ni quan preguntes algun amic o conegut que saps que esta dins d'algun partit.
    Una gran part de la ciudania palafollensa estem fart que ens tractin com ximples, per exemple la caserna de la policia, que abans arreglin el tema dels treballadors municipals i després si han de fer una caserna que es faci, jo estic amb ERC i vosaltres en que la caserna no ha d'estar en les escoles del MID.
    També dir-vos que a mi em sembla molt bé el que doneu les vostres opinions, i si no us sentiu representats per Convergència i Unió a l'ajuntament és molt normal, vau perdre les eleccions amb gent que només era de convergència al millor cal canviar la vostra tàctica i donar oportunitat a unió que pel que llegeixo demostreu tenir ganes, centralitat en les vostres idees i opinions que són les de molts d'aquest poble, ja era hora que algú sortís en aquest cas vosaltres a dir la veritat doncs repeteixo el poble no és tonto .

    Eulària des barri de sant lluis

    ResponElimina
  23. Buena idea "catalunya lliure", que monten algo por su cuentan, sacaran mas provecho.
    Soy partidario de que si no os hacen caso y siguen pasando de vosotros que cortéis peras de una vez, con quien no os quiere más vale alejarse, demasiado buenos que sois, son dinosaurios con muchos años encima de ser solo ellos y que ahora vengan gente joven con ganas de trabajar y cambiar las cosas jode.
    Yo os votare a voostros, con vuestras respuestas en este blog ya me habéis demostrado que se puede confiar en vuestro grupo union .

    ResponElimina
  24. ho ho ho, Bon nadal soc el pare noël.

    He caigut des de el meu trineuuu aqui mateix,un bloc on les coses són clares i la nata espessa. bé he de dir que seguiu així, demostrant a tots que dir el que es pensa i escriure la realitat no és cap delicte i si tenir un parell de rens a dir veritats que fan mal, us concedeixo un regal per aquestes festes i tranquils que no serà carbó.
    Papa noel.

    ResponElimina
  25. Querido Pare Noel, gracies per el regal que reberent.

    Com membre d´unió Palafolls, tinc la llibertat d´expresar les meves idees i pensaments per tot el succeit. No tinc por de les represalies ni dels atacs d´histeria d´alguns, em sento afortunat perque no em portaras carbo,si no coses bones i desitjos conjunts per mi i els meus companys.

    reb una forta abraçada i benvinguit al nostre BLOG.

    pd: deixare mel i llet per tu i els rens.

    ResponElimina
  26. Visca!!!
    Palafolls necessita un canvi, que es igual del color que siguin, diuen el que pensen i de manera clara, i no tenen POR A RES!!

    PSC,ICV,PP,ERC preneu nota que les properes eleccions teniu davant un bon rival!!

    Les ereccions con diuen alguns, no es guanyen fent campanya l'últim mes sino treballant els 4 anys.
    Seguiu així treballant per Palafolls, simplement, que crec que no es tan complicat.

    ciao :-)

    ResponElimina
  27. buenos dias
    Me gustaría unirme a vosotros, ¿como debo hacerlo?

    gracias

    ResponElimina
  28. Bon dia unio de palafolls, soc Didac.

    He ensenyat el vostre escrit els meus companys de treball i després d'un bon col · loqui on uns a favor i altres en contra, s'ha arribat a una clonclusio unànime :
    Hi ha una fissura importantíssima entre dos partits totalment diferents entre ells en idees però que tots dos es complementen a la perfecció en l'àmbit nacional, a nivell municipal la història és ben diferent, on guerres de poders per qui és millor existeix, digueu el que digueu.
    El que és una realitat palpable, és que a Palafolls com està organitzada l'estructura de CiU que tots veiem no funciona.
    I si tots junts no canvieu aquesta pirapide les properes eleccions us veig fora de l'Ajuntament.
    Heu de treballar molt en consens o en solitari però fer-ho ja, doncs CiU està molt danyat en el nostre poble, no se per qui ni m'interessa, però el que està clar que és un treball que heu de fer.
    Com bé diu el meu cap de secció, si el treball no es fa en equip confiant cegament els uns en els altres i apostant fort pels que han d'estar a dalt la cosa va malament.
    CiU ha de tenir mentalitat d'empresa, i mentrestant CDC com UDC no us respecteu, i conciencieu que tots i cadascun de vosaltres voleu el mateix i lluiteu sota les mateixes sigles, no entendreu que sou ni arribareu a res.

    Didac.

    ResponElimina
  29. Manu,

    Si us plau, envia’ns un correu e udcpalafolls@gmail.com amb algun telèfon de contacte i et fem un truc per quedar un dia per conèixer-nos.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  30. Didac,

    Teniu raó en que hem de mirar de trobar una solució el més aviat possible, ja sigui per continuar junts o per separat.

    Per aquest motiu ens hem posat a treballar en reconduir aquesta situació i tant UDC com CDC hem apropat postures i estem intentant solucionar els diferents problemes que tenim per arribar a un enteniment. Creiem que hi ha bona voluntat per les dues parts i que en breu tindrem una federació renovada i més forta.

    En el que no estem d’acord, com et podràs imaginar, és en el que dius de les “guerres de poders”. UDC Palafolls no té cap tipus de poder ni és el que ens ha motivat mai. Des de un bon principi ens hem mostrat amb ganes de participar i treballar, i mai hem demanat res a canvi, al contrari invertim temps i diners amb la única il•lusió d’aportar quelcom per a millorar el Poble. Si algun dia tenim un candidat a alcalde o fins i tot un alcalde de UDC, és una cosa que ni ens hem plantejat encara.

    Ara toca treballar per fer notar el que no està bé o es pot millorar, lo demés el temps dirà....

    No voldríem acabar aquest comentari sense agrair la teva participació, i la participació indirecta dels teus companys de feina. El vostre missatge ens servirà entre d’altres aspectes per, saber què pensa de CiU una part del poble, i per intentar trobar aquesta solució que ens demaneu a la federació.

    Gràcies pels comentaris, esperem que ens segueixis llegint, i si un dia ens vols conèixer, ja saps on trobar-nos.

    Salutacions,
    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  31. Hola, hace dias que no entraba y leo muchas cosas,
    en primer lugar dire, que miembro 3 ¿tu que sabes? te digo que es verdad, que lo escuche a dos personas en el café y en el lloc nou, es un comentario que sabe mucha gente.
    segundo lugar, udc no me has contestado a mis preguntas y exijo respuestas.

    tengo claro que no sois los mismos gracias al cielo, pero tambien tengo claro ciu en palafolls ha sido el admereir en estas elecciones, solo habia que ver la gente que erais ,al PP nos ha venefiado mucho porque hemos conseguido un regidor mas la francina una tia genial y por los pelos el tercero, subiendo a ser la segunda fuerza politica y vosotros la ultima. No se , los numeros cantan.

    Buenas tardes

    ResponElimina
  32. Natalia,

    No entem el to d’aquest últim missatge, dius que ens “exigeixes” respostes. Bé, preferiríem que ens “demanessis” respostes, ja que sempre ens hem mostrat amb bona fe i amb la voluntat de respondre totes les preguntes, de fet, creiem que així ho hem fet.

    Hem repassat els teus últims comentaris i no hem sabut veure què és el que no hem respost. Ho diem de tot cor, si et refereixes al que comentaves de que algú de CiU oferia un càrrec a algú del poble, ja et vàrem respondre. Sabem que no era ningú de UDC, no és el nostre estil, a més, ho hem posat en comú i cap dels nostres membres coneixia el fet.
    El que no et podem respondre és per veu de CDC, això haurien de ser ells els encarregats de desmentir-ho.

    Si us plau, si falta que et donem resposta a alguna pregunta sigues més explícita i digue’ns quina és, et ben assegurem que no volem evitar cap pregunta per comprometedora que sigui.

    Salutacions,
    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  33. En primer lloc UDC, on es el meu comentari que vaig fer? Sembla ser que no us va agradar i l'heu borrat no? Penso que aquesta no es la manera de fer les coses, que si sou els primers que publiqueu un escrit heu de ser concients que la gent podem opinar el que volem i si no us agraden els comentaris doncs no hi doneu peu.
    En segon lloc Natalia dir-te que la gent parla molt, i fa molt malt pero estic segurissima que aquests comentaris que heu sentit no són certs

    ResponElimina
  34. Armando,

    En el teu comentari anterior anomenaves a una persona que es va sentir ofesa i ens va demanar que l’eliminéssim. Si tu un dia et sents ofesa per un missatge el qual et faci referència, no dubtarem en eliminar-lo quan així ens ho demanis.

    A més, aquesta persona va trancar una llaça a favor de CDC tal i com estàs fent tu.
    Entenem que t’hagis molestat per la eliminació del teu missatge, però no pots dir que és la nostra manera de fer ja que amb anterioritat s’han publicat comentaris en contra de UDC i no s’ha eliminat cap, si busques els trobaràs al blog.

    Aquest fet a ha estat puntual i per sobretot perquè es feia referència explícita a una persona i tal i com es diu a la part final del blog, UDC Palafolls es guarden el dret d'esborrar tots aquells comentaris "ofensius, vexatoris o insultants" per a persones físiques.

    Salutacions,
    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  35. Bon dia soc didac.


    Jo si vaig tenir l'oportunitat de llegir aquell comentari d'Armando.

    Estic totalment d'acord amb vosaltres UDC a retirar-lo, estava fora de lloc, incongruent, amb falta de respecte i sobretot escrit des de l'odi, és el reflex que em va donar en llegir-lo, he reelegits fins a tres vegades els comentaris de la persona a qui es feia referència l´Armando i en cap es veu ni falta d'educació, ni maldat, simplement com bé dieu una llança a favor de CDC, no sé que comentaris a llegir l´Armando!!.

    EL que es llegeix és una reprimenda educada cap a la srta Natàlia per unes afirmacions poc afortunades . Parlava Armando de posicionar-se, en el primer comentari esta clara la posició d'aquesta persona.

    Jo no conec a la persona en concret i ni tan sols havia llegit els seus comentaris, però no dubteu que a partir d'ara estaré més atent a ella, ja que m'ha agradat la seva manera de expressar-se i dir les coses.

    Didac

    ResponElimina
  36. Didac

    posdt:Amb el meu comentari no dono cap "llança" a favor de ningú, i si és al revés igual. però en política les coses clares, ni fosques ni borroses.

    Didac

    ResponElimina
  37. Primero de todo, pedir disculpas a UDC palafolls, tienes razón ya me habías contestado no me di cuenta.
    ¿Reprimenda? ¿a mi? ¿quien?, yo se lo que escuche y quien lo dijo precisamente es una persona que esta en una entidad de este pueblo, y en el lloc nou estaban hablando un grupo de chicos con el cachondeo de turno, ¿ que quereis tanto decir todos que no es verdad? si se sabe que ya en las pasadas elecciones prometiais cosas , dejesmeslo asi, ¿a quien vais a engañar?.
    Pero eso no es lo importante, lo que es importante es que no reconoceis que los que estan o estaban arriba no valen.
    Mirar recuerdo en un debate por la radio que ni siquiera sabiais las entidades que somos en el pueblo, y cuando un regidor os riño por ello encima os pusiteis gallitos sin tener ni P.... de nada.
    Me molesta que se me ponga a mi y ami novio en entredicho, y no volvere hablar mas de este tema, porque yo se lo que oi y vosotros no estabais alli.

    ResponElimina
  38. Teneis que aprender de PP, cuando algo no funciona se cambia, en estas elecciones se ha cambiado la cupula y mirar que bien nos ha ido. Como erc que tambien ha cambiado su cupula y ha mejorado, es la leccion que teneis que aprender con urgencia uno.

    ResponElimina
  39. Natalia, yo en ningun momento queria decir que, lo que escucharas no fuera verdad ni mentiira, para nada, no fue mi intencion, si tu lo dices asi sera.
    con eso solo queria decir que nosotros a lo nuestro y a seguir trabajando, y el resto que no nos importase, por que si no, no mejorariamos nunca, nos tenemos que decicar a nuestras cosas y hacer que esto funcione.

    ResponElimina
  40. Dídac,

    Agraïm el teu comentari ja que el fet d’haver esborrat el missatge pot donar una idea equivocada sobre aquest blog. El fet que algú hagi llegit el comentari de l’Armando i ens recolzi pel fet d’haver-lo esborrat per nosaltres és molt important.

    Gràcies,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  41. Me esta enganchando este blog, cada vez que entro hay comentarios con jugo.

    ResponElimina
  42. estic amb l'anònim, oscar berman alcalde! el PP de PLF cada dia s'assembla més la CORI del Santamaria i la Carmen de Mairena.

    ResponElimina
  43. Pensem les coses, s'ha de treballar molt per remuntar el grup de CiU a PLF, cal reconèixer que esta danyat a la base, potser per falta de tacte dels seus dirigents o per falta d'interès de tots els que el componen.
    Si es vol arribar a guanyar unes eleccions cal començar per fer neteja d'un mateix, començant per aquells que no van saber arribar als ciutadans i donar oportunitat a altres que si poden fer-ho, quan es va perdre un regidor per mi va ser un desastre, una desil · lusió molt gran, però al mateix temps un ensenyament que si alguna cosa no agrada per molt que jo insisteixi que és el millor per al partit s'ha de passar pàgina i començar de nou.
    Fer balanç de l ´error i no tornar à repetir el mateix, i si per això cal sacrificar persones que no han sabut arribar al ciutadà per molt amic que sigui, cal fer-ho pel bé del partit i els seus votants, perquè en definitiva les vostres decisions ens afecten a tots.

    Bones festes. un palafollenc treballador del camp

    ResponElimina
  44. treballador del camp: Es lo mismo que yo he dicho pero mas finamente, tienen que cambiar su cupula, estructura, dirigentes como lo quieran llamar. La clave esta del 1 al 5 y si esta clave falla pues se cambia y punto pelota.

    miembro 3: No te me excuses, se lo que pusiste y mi respuesta la has leido, por mi parte ese tema esta zanjado.

    Buenas navidades

    ResponElimina
  45. Qui és aquest que diu "biba oscar berman"? Quin perill si aquesta gent arriba a governar Palafolls.

    ResponElimina
  46. Natalia me he leido mis comentarios 4 o 5 veces, y en ningun momento eh apoyado a nadie nada mas que a udc, que para eso milito con ellos. Si tu quieres crear discordia, adelante, yo en ese juego no entro.
    jamas eh dicho que fuera mentira sino que pasaba de lo que la gente dijera, ya que yo tambien eh escuchado comentarios de toda clase. y se acabo el tema, no quiero discutir por un malentendido, en cuanto nos conozcas comprenderas como somos y como no somos...
    buenas fiestas a todos.

    ResponElimina
  47. Buenas.

    Manel: porque dices eso, en que te basas?, no más peligro si llegan los de ciu al poder, esta gente si tiene peligro.
    Membre 3: se me ha puesto en entredicho por varios de vosotros y por algun oculto de ciu, que se piensan que no se nota que son de ciu aunque se llamen anonimo pepito o armando.
    Pero yo ya paso, ya he dicho que esta zanjado por mi parte.
    Aclaracion para que no se dude, para mi convergencia es ciu y unio es unio, es que no se enterderme de otra manera okis,
    Unio: este bloc me gusta, me parece autentico, y seguire opinando y como dice alguien por ahi, engancha y verdaderamente es asi.

    Felicidades Unio.

    ResponElimina
  48. Una cosa armando o armanda porque me tienes despistada con tu hermafrodismo, tu no tienes que decirme a mi que no haga caso de comentarios yo se quien me lo dijo y es una persona muy seria dentro de una entidad y si tan segurisima estas que no son ciertos sera que tu eres dios para ver lo todo.
    Y ya estoy harta de tanta hipocresia de gente que no tiene los huevos de poner comentarios que se refieran a mi con su verdadero nombre y se esconde con nombres falsos, a mi esa gente como en este caso a ti armando no me la creo y no solo me da desconfianza si no que jamas la votaria.

    ResponElimina
  49. Bona nit, no pretenc ofendre a ningú amb les meves paraules, natalia tens raó aquí ningú té el dret de qüestionar el que has comentat, no has de demostrar res, si tu dius que has sentit un comentari "estrany" serà així, com també els demes tenen dret a dubtar.La millor manera d'assegurar-se que no sigui així, és no tornar a escoltar converses alienes a un.

    Pel que fa a la identitat dels comentaristes no crec que sigui molt important posar o no el nom real, jo mateix no ho poso perquè no crec que hagi de posar-lo, però també ho podria posar algun dia si em ve de gust. El que no farem mai és servit d'un pseudònim insultar, amenaçar, voicotear etc .. a algú en concret o aquest grup propietari del bloc, per a això sere suficientemente valent en posar el meu nom i cognoms per poder donar oportunitat a la contestació amb cara i ulls.

    Bona nit.

    Un palafollenc treballador del camp

    ResponElimina
  50. perdoneu algunes faltes ortogràfiques, estic fent altres coses al meu ordinador i vaig una mica despistat.

    Un palafollenc treballador del camp

    ResponElimina
  51. Natalia,

    Celebrem que t'agradi el nostre blog, sempre seràs benvinguda en ell.

    Agraïm la teva participació, i a tothom que ens ha deixat un comentari. És amb aquest diàleg que es forma amb la participació de tothom quan ens adonem de les preocupacions i de les opinions dels diferents sectors del poble. Això ha de ser el punt de partida per a treballar dia a dia, escoltant a la gent i atacant aquestes preocupacions.

    Gràcies a tothom per la vostra participació.
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  52. Bona tarda soc Didac.

    He llegit a la web de ràdio palafolls que des de CDC comarca, que estan en desacord amb la vostra decisió d'explicar a la ciutadania de palafolls que hi ha discrepància i gran entre la federació de CiU.
    Jo estic en desacord amb la opinió de CDC de la comarca (que no tinc clar el que és), crec que és molt bo que els partits siguin d'on siguin expressin la seva lliure opinió i s'acullin a la seva llibertat d'expressió a explicar si es els fa cas o no, Quan a un no se li fa cas, es passa de la seva opinió, i ni per passiva ni activa és escoltat, la millor manera és fer-ho públic, com heu fet vosaltres Unió de Palafolls. una cosa bona heu tret, que ara se us té en compte i sobretot que us han sentit, ara falta per veure si també us escolten.
    Sobretot ara que us comencem a conèixer seguir amb les vostres idees, la vostra manera de fer, i no us deixeu vèncer per goliat.

    Felicitats

    Didac

    ResponElimina
  53. Natalia, jo estic amb tu.

    ResponElimina
  54. Hola soc Didac. Vull contestar al senyor que es fa dir "Treballador del camp".

    Estic d'acord amb la seva exposició sobre la identitat dels comentaristes, també estic d'acord en què és molt cutre, friki, molt belen esteban o com ho vulguem anomenar, en definitiva de persona molt retorçada ,el fer mal, insultar, humiliar a persones amb noms i cognoms quan s'escuda en un pseudònim o nom fals per delectar-se davant dels seus compatriotes.
    Si de veritat tingués una mica de decència, no suposaria cap problema posar un nom a aquests comentaris referents a persones.
    Jo també vaig poder llegir el comentari i uns segons més tard un altre, RARO, RARO...
    escrit per la mateixa persona, ja que el lèxic era clavadet i d'això se molt, es notava que volia fer mal, espero que no ho aconseguissin, la persona que increpaven em dóna una bona sensació, i m'ha demostrat que més val ser senyora que verdulaire.

    Didac

    ResponElimina
  55. NO estoy ni a favor ni en contra, me parece que las cosas hay que hablarlas en la intimidad. Yo como mucha gente de este pueblo conocemos a quienes componen CiU, y este año pasado no me gustaba para nada la composicion que se habia puesto,claramente se sabia que perderiais uno o dos regidores, la gente aparte de conocida tiene que ser querida y la verdad me quede muy decepcionado, entre ellos porque se habia colocado a varias personas que precisamente son bastante prepotentes. Es una leccion que el pueblo ha dado, ahora solo falta que escucheis y no hagais oidos sordos.

    ResponElimina
  56. Separense harán mejor solos que mal acompañados.
    Entre los dos concejales que hay que ni saben hablar, el tercero que menos mal que no entro con esos aires de diva que tiene, y el resto que parecen sacados de un circo yo les aconsejo que vallan por su cuenta, sacaran mas, buen blog.
    Buenas noches.

    ResponElimina
  57. CIU ha perdut massa en Palafolls des de que van pactar amb els tot poderosos del PSC (28 o més anys manant?). Però ara toca a ICV, doncs Osorio ja pot anar pensant que farà d'aquí a les properes eleccions, doncs ha demostrat el seu interés per la política (econòmica?) i ni els seus el votaran ja. O sigui d'aquí a 4 anys PSC PP i CIU o Unió es jugaran governar, serà un joc de pactes, on potser ERC pintarà alguna cosa.
    Ànims UDC Palafolls a veure si podeu canviar el color polític de Palafolls que ens està ofegant cada any. A veure si mentre li retallen pacients a l'alcalde va perdent votants fidels al seu metge, perdó, vull dir alcalde.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.