Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dimarts, 8 de maig del 2012

CiU Palafolls segueix sense representar UDC Palafolls




Des del grup de UDC Palafolls volem fer notar públicament, i una vegada més, que les decisions i els vots emesos pel grup de CiU Palafolls no tenen la conformitat del grup de UDC Palafolls.

Després de reclamar que se’ns tingués en conte el passat mes de desembre, va semblar que hi havia una aproximació entre els grups de UDC i CDC, però només va ser un miratge, tot continua igual, no se’ns convoca a les reunions, no se’ns passa la informació que sol·licitem i s’emeten vots i opinions en els plens sense la consens dels dos grups.

És molt important per al nostre grup fer saber que el “grup” de CiU Palafolls no representa al UDC Palafolls, ja que no se’ns ha atorgat la possibilitat d’opinar, ni tant sols en un aspecte tan important com els pressupostos de l’ajuntament. Tot i haver sol·licitat la informació dels pressupostos i haver preguntat varies vegades sobre la disponibilitat d’aquests no hem tingut mai cap informació d’ells. És més, ens hem d’assabentar en el ple d’aprovació dels mateixos que el “grup” de CiU ha mantingut reunions amb regidors de l’ajuntament per parlar sobre ells.

Es fa molt difícil treballar amb manca d’informació i encara és més costos quan els teus aliats no fan més que “posar pals a les rodes”. Però des del grup de UDC no cedirem, continuarem lluitant pel que creiem que és el millor pel poble, continuarem buscant la informació que no ens volen facilitar i continuarem denunciant tot allò que creiem que no és bo pel municipi.

UDC Palafolls. 

38 comentaris:

  1. No entenc el perquè de tant silenci cap al grup d'Unió Palafolls, quan el treballar en conjunt i en consens hauria de ser fàcil, aportar idees, treure endavant la coalició, però segons sembla per al grup de cdc Palafolls no és suficient i de nou tornen a ignorar al nostre grup.
    Nosaltres sempre hem mantingut el nostre respecte cap al grup de cdc Palafolls, mantenint la via oberta al diàleg ia l'entesa, cosa que de moment no he vist que succeís, posant tot per la nostra part, fins i tot sol licitant als nostres "aliats" informació per poder estudiar-la al costat d'ells i opinar, però mai s'ha produït. M'omple de tristesa haver de reconèixer que és fa Molt difícil Treballar AMB manca d'informació i encara és més costos Quan Els teus "aliats" no fan més que "posar pals a les rodes" com ja exposem al nostre blog.

    ResponElimina
  2. Buenas Tardes. Es indispensable que os apliquéis buen humor y paciencia porque es lo que es espera, plantearos seriamente si merece o no la pena continuar una pantomima que nos os llevará a ningún lugar y os debilitara en fuerza delante de vuestro futuro electorado.
    Yo no me lo pensaría mucho más, cuando las cosas están rotas, quemadas, el amor llega a su fin, dilatar más y más una convivencia inútil, una agonía desesperante lo único que crea es dolor y desesperación.
    Cada uno que ocupe su lugar dentro del campo político y que la lucha sea lo más limpia posible.

    Atentamente Carlos Puig

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carlitus,

      El bon humor no el perdem mai, i paciència hem tingut molta. Fa gairebé 6 mesos que esperem que reaccionin i temem que així ens podem passar molt de temps.

      Cal veure com evoluciona tot, por no descartem el que proposes.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  3. Hola. Volvemos al tema del lado oscuro, yo pensaba que ya os habíais separado.
    No veis que son un grupo de arrogantes hipócritas que lo único que saben hacer es abstenerse y poco más (ya se leen las cosas) porque es de pena escucharles hablar en los plenos.
    Pasar de ellos . Mejor solos que mal acompañados, eso si: Vigilar vuestras espaldas pues las lenguas viperinas del lado oscuro son terribles (si no, que se lo cuenten a oscar Berman).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Natalia,

      No, no ens hem separat tot i que de vegades ens ho arriba a semblar i tot, per la falta de comunicació dic. Ens ho hem de replantejar tit, analitzar i veure que serà el millor per intentar treballar amb tranquil•litat i sense estar pendents de tercers que al cap i a la fi no ens estan aportant res, en tot cas al contrari.

      Us tindrem informats del que vagi succeint.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  4. Bona tarda.

    Parlar de companys polítics tan durament com ho feu vosaltres em sembla indignant, els draps bruts es renten a casa, i els problemes se solucionen perdonant i dialogant. El silenci és la millor arma per treure a Ciu del declivi que pateix a Palafolls, no sabem la causa i tampoc hem vist un canvi en la directriu matriu. Repeteixo el silenci, acompanyat per la dignitat i el respecte cap companys que porten molts anys a la política és la millor arma i deixar-se manar pels que porten molts anys és de savis.

    Un palafollen treballador del camp

    ResponElimina
    Respostes
    1. Treballador de camp,

      Creiem que més durament ens tracten a nosaltres, amb el silenci, amb el menys preu, amb falta d’informació i intentant que treballem per ells. No et càpiga dubte que podríem haver estat molt més durs i no ho hem estat.

      El silenci?, no fer res i callar és la solució?, ho sento però no ho compartim això. Nosaltres lluitem pel que creiem, ens movem i fem tot el possible per millorar, en aquest sentit la inactivitat i el silenci no hi tenen lloc.

      Nosaltres hem respectat als companys de CDC, en tot cas són ells els que no ens respecten apartant-nos de totes les decisions i amagant-nos informació, si us plau no ens parlis de respecte a nosaltres.
      Això de deixar-nos manar no ho entem.... Primer: que faci poc que el grup de UDC Palafolls estigui format no vol dir que acabin d’entrar en política. Segon: és que no tenim dret a opinar?, només tenim dret a fer la feina?, nosaltres no som així, ho sentim molt, nosaltres som actius, ens interessem per la gent i pel poble i per això ens movem. Tercer: dius que ens em de deixar manar, però el silenci cap a nosaltres com l’interpretem?, quina forma de manar és aquesta? Encara no tenim ni directrius a seguir, ni propostes, ni res de res...... ja hem esperat molt.

      Sabem que molts no ens entendreu, i ho sentim, però fem el que creiem que és millor, si no és així demanarem disculpes. UDC Palafolls està convençut que si seguim així no anem enlloc.

      Per acabar dir que fa varis mesos que vam demanar fer una reunió i encara estem esperant, així que no ens han deixat altre sortida que la de fer l’escrit.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
    2. A la buena noches!! Quiero contestar al del campo de palafolls, he picado para respuesta pero me he liado, por lo tanto lo hago aquí:

      Primero, señor del campo el silencio y el mirar hacia otro lado lo hacen los cobardes o los miedicas, poner la otra mejilla solo lo dijo dios en la biblia y que yo sepa la biblia no pinta nada aquí.

      Segundo, las verdades duelen y ofenden y mas si se hacen publicas, y no creo que sean inventadas pues es box populi comentado por algún que otro trabajador y perteneciente a cdc por lo menos en la foto lo reflejaba.

      tercero, la vieja guardia debe jubilarse y dar paso a la nueva generación, el asilo esta cerca por lo tanto que dejen de poner " pals a les rodes" y hagan algo mas positivo.

      Cuarto, de momento y viendo el trip trip de las lecciones de ciu, los 6 primero que mas o menos son los que en teoria tenian que entrar como que la tribu de los picapiedra ya dejaron de existir. No tengo mas que decir.

      Elimina
  5. Sempre esteu a temps de fer un fotomontage al bloc als vostres companys de cdc d´aquells que li feu a membres d´altres partits . És molt elegant i en cap cas insultant .

    ResponElimina
  6. Bona nit nous polítics.

    M'agrada molt les vostres iniciatives, les vostres queixes, el no callar la boca com pretén fer-vos algun tertulià, el silenci només comporta a la ignorància del poble i que continuï el caciquisme imposat des de fa molts anys pels barons de convergència, Ja era hora que algú digués el que molts militants i no militants pensavem d'un grup que ja en aquestes ultimes eleccions va demostrar que només viu de amiguismes i favors, que no suporta una derrota merescuda, que no es van guanyar al poble i es van limitar a anar de sobrats i no explicar el seu programa electoral que els meus néts haguessin fet molt millor.

    bona nit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu suport.

      Sabem que molts no estaran d’acord amb nosaltres, ja sigui per la manera de pensar o de fer, però som clars, directes i no volem anar marejant la perdiu.

      Sabem que això moltes vegades no està ben vist, i de fet ja ens hem guanyat alguna resposta en contra per ser així. Però no pensem canviar, creiem que per millorar s’ha de ser clar i la nostra manera de ser ens far dir les coses de forma directe i sense embuts, no volem entrar en jocs estranys.

      Esperem que els ciutadans entenguin el perquè ho fem així. Creiem que cal un canvi en la manera de fer política, creiem que s’han de dir les coses tal com són, ser transparents i comptar amb els ciutadans, no utilitzar-los per l’interès propi.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  7. A la buena noches!! Quiero contestar al del campo de palafolls, he picado para respuesta pero me he liado, por lo tanto lo hago aquí:

    Primero, señor del campo el silencio y el mirar hacia otro lado lo hacen los cobardes o los miedicas, poner la otra mejilla solo lo dijo dios en la biblia y que yo sepa la biblia no pinta nada aquí.

    Segundo, las verdades duelen y ofenden y mas si se hacen publicas, y no creo que sean inventadas pues es box populi comentado por algún que otro trabajador y perteneciente a cdc por lo menos en la foto lo reflejaba.

    tercero, la vieja guardia debe jubilarse y dar paso a la nueva generación, el asilo esta cerca por lo tanto que dejen de poner " pals a les rodes" y hagan algo mas positivo.

    Cuarto, de momento y viendo el trip trip de las lecciones de ciu, los 6 primero que mas o menos son los que en teoria tenian que entrar como que la tribu de los picapiedra ya dejaron de existir. No tengo mas que decir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mario,

      Pots estar segur que el que diem és veritat, mai intentem enganyar o dir mitges veritats. Tal i com dèiem en la resposta anterior, sabem que això sovint està mal vist, però sempre diem les coses clares i directes.

      Només demanem que ens deixin treballar i esperem que així sigui.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  8. Bon dia soc didac:

    Us segueixo molt de prop i si en algun moment vaig arribar a pensar que només us interessava criticar les coses del govern jacent a Palafolls, em trec aquest cop el barret, no només sou capaços de dir que les coses no s'estan fent correctament sobre vosaltres mateixos si no fer-ho tan lliurement i obertament cap els vostres companys de convergència de palafolls.
    Quan un grup que ja formava part crec de CiU i ara reneix tant amb persones noves com amb idees innovadores, en qualsevol partit polític hauria recel davant els vostres actes,si és cert que convergència de palafolls necessita un nou rumb, potser tornar a donar pas aquelles velles glòries que tant agradaven al poble, ejm Drofeu, ribes, etc ... Que els nous elegits no van saber trobar el punt necessari per fer creïble la seva campanya.
    Vosaltres sou nous, ens agradeu almenys a una gran majoria dels lectors i del poble.
    Em permeteu un consell?.
    Volar sols, molts ens hem fet ja pensaments d'un nou partit, capaç de criticar obertament al propi president de Catalunya el senyor Arturo Mas i la seva política absurda d'austeritat. No us conec encara als components d'unió, encara, només tinc localitzat a un parell que ja segueixo de prop com vaig dir en el meu primer comentari, i de moment no em defrauda les seves idees, que suposo són conjuntes.
    Continuar cap endavant i seguir el vostre instint i si en el futur no entra compartir taula amb convergència, aprofitar quan sigui eleccions generals o la coalició ho necessiti, la resta en separació només així tant ells com vosaltres aconseguireu triomfar i es que tots dos partits per separat el podeu aconseguir.

    Didac

    ResponElimina
    Respostes
    1. Didac,

      No només som crítics de forma gratuïta, quan hem assenyalat alguna cosa ha estat perquè de veritat passen coses greus.

      No sabem si realment la gent de CDC té un recel cap a nosaltres, la veritat és que moltes vegades així ens ho sembla. Però no entenem el motiu, sempre ens hem mostrats disposats a treballar de forma conjunta i amb ganes de fer coses.

      Es clar que permetem consells, i de fet el que ens proposes és un dels camins que podríem emprendre. Abans d’això cal valorar la situació amb deteniment, veure de quina manera es podrà aportar més i sobre tot estar molt convençuts de la decisió presa.

      Com bé dius, si en el futur no entra compartir taula amb CDC no dubtarem en separar-nos, ja ho hem dit varies vegades, no volem anar a remolc de res, no volem ser uns titelles, volem treballar i aportar, i ho farem ens vulguin deixar o no.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  9. CiU sembla condemnada a la dissonància constant. "Sempre que Unió creix, Convergència s'inquieta", "No són problemes atípics, succeeix en tots els municipis". Duran va dir al seu dia: "Si nosaltres no qüestionem els candidats de Convergència, que ells no ens qüestionin els nostres". En tots els partits hi ha problemes, i si és una coalició, també. És absurd sotmetre a consideració del partit un debat deontològic, per tant ho solucionarem entre nosaltres decantant cap a un costat o un altre, ja es vora.

    una salutació

    ResponElimina
  10. menbre d'unio numero 311 de maig del 2012, a les 16:46

    No entenc a aquet treballador de camp... ara diu que callem??? Ara diu que ens deixem manar??? Som nosaltres, volem ser nosaltres... Nosaltres volem les coses clares i transparentes, nosaltres volem treballar pel nostre poble, nosaltres estimen al nostre poble. Tenim tot de dret a queixar-nos, y fer public totes les nostre queixes, per que els ciutadans s'en esventim, tenen dret a sapiguer tot el que passa amb els politics, i no sols el senyor del castell, no, sino tambe als nostres companys de cdc. A tots els politics.

    una altre cosa, no te entec treballador del camp, en articles anterior semblava que estabas a favor nostre i ara, que ha passat?? has cambiat d'opinio??? Nosaltres seguin sent els mateixo... o es que t'han dit algu?? a mi em sembla que volies estar amb nosaltres i ara t'has desvinculat, jo se qui ets, pero ningu t'ho diu. Hi ha que se valent en aquesta vida y dir les coses pel seu nom, no enganyar, lluitar per les teves decicions, y seguir en devant.

    I si ens equivoquem demanarem disculpas, i si caiem ja ens aixecarem, pero serem nosaltres i no un nino controlat pel que vol poder. serem nosaltres, serem clar i transparents, i lluitarem pel nostre poble, que per aixo l'estimen.

    saludacions companys i molt bona feina.

    ResponElimina
  11. menbre d'unio numero 311 de maig del 2012, a les 16:57

    Una altre cosa, ja n'hi prou, em esperat suficient, es hora de parla clar, es hora de que ens tinguim en compte, estem aqui, volem treballar, algui no s'enterat... em semble que el article ja ho diu tot clar, no???
    Volem informacio, volem treballar i aportar coses pel poble, volem parlar, i si no es aixi, doncs de ven segur que direm prou...
    VOLEM RESPECTE, ho exigim, ho mereixem!!!!

    ResponElimina
  12. Bon dia a tots

    SR. TREBALLADOR DEL CAMP, crec que ja ha tingut prou protagonisme i aixo no es l´objetiu dáquesta pagina. Penso que ja han agut personas que han contestat prou be (incloós anonims)...(quina llastime que no digueo qui sou).
    Jo, com a vicepresident d´unio de palafolls, només li comentaré un parell de coses. Es cert! els draps bruts s´han de rentar a casa, pero per aixo s´ha de tenir casa, no?.
    Nosaltres no som ningú per perdonar o castigar, en canvi som uns fanatics del dialeg, aixo si, sempre i quan volguin parlar, cosa que no es!.
    En conbclusió li diré que malgrat la experiencia (no demostrada) i els molta anys de treball (no serán els derrers anys, veritat?)quelcom falla a Palafolls.
    Mágradaria que M´expliques SR. TREBALLADOR DEL CAMP, com es que després d´arrasar al Parlament de Catalunya (guanyant a Palafools),i al regne d´Espanya també, repeteixo, perque es va fracasar tan estrepitosament a Palafolls?.
    SR TREBALLADOR DEL CAMP abans de comentar certes questios val la pena que s´informi be. o ja ho sap?

    Em sap molt de greu no poderme dirigir a vosté com SR.....

    Per un altre banda, també m´agradaria molt qu´els menbres d´unio, cambiesin el nombre per lletres, NOSALTRE3S NO ENS HEM D´AMAGAR DE RES, som del poble i el nostre objetiu es treballar per el POBLE.

    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  13. Bon dia lectors, Jo ocupo el càrrec de secretària executiva d'unió Palafolls i des d'aquest grup tenim molt clar des del primer dia que tot militant i simpatitzant que forma part de la nostra formació creu en l'esperit dels fundadors del partit UDC, que no és un altre tan senzill com Obrir-se a la societat i fer que el militant i simpatitzant tingui veu pròpia, on donem l'oportunitat de que aporti la seva opinió lliurement tant de coses noves com millorades i l'executiva traslladar-lo a la coalició, cosa que encara lamentablement no hem pogut realitzar, espero que un futur no gaire llunyà aquestes desavinences es solucionin, i puguem treballar en conjunt, perquè l'important és el poble, de moment ni per activa ni passiva ia través dels diferents escrits privats que des de la executiva d'UDC palafolls hem traslladat a l'executiva de cdc palafolls han donat el resultat esperat.
    No sé com s'acabarà solucionant, però com ja he dit abans UDC palafolls continuarà la seva tasca sigui en coialicion o sense, no ens dóna cap por el camí solitari, al contrai som capaços de qualsevol cosa perquè entre nosaltres hi ha respecte, confiança, som un equip, un bloc compacte, on tots estem a una, encara que hi hagi qui vulgui fer fissura es pot trobar amb una desagradable sorpresa.

    Visca palafolls i la gent Amb veu pròpia.

    ResponElimina
  14. Mientras estén el señor del castillo, el de ICV que siempre dijo no venderse por dinero -espera que me río-, los mudos de CiU -después de años en el gobierno se han olvidado de todo lo que NO hicieron-, de ERC -todavía no saben hacía donde remar- y PP -con su guerra eterna con el señor feudal de Palafolls-, estamos más vendidos... Tenemos una clase política en Palafolls para hacer reír. Mirar a la Petit por ejemplo, entre como ha dejado los accesos a la escuela y como nos va quitando policías, vamos apañados. En fín, mejor no hablar del resto de políticos (el de hacienda, fiestas, urbanismo...).
    Por lo menos UDC habla claro, no se casa con nadie -eh, osorio?- y sabe dar donde duele. al menos me divierto leyendo este blog, y solo pensar como deben de estar los que mandan al sentir esta piedra en su zapato -por no decir grano en el culo- disfruto como un niño.
    Lástima que no estén en los plenos, serían más amenos y ÚTILES.

    ResponElimina
  15. Un petit incís i recolzant l'escrit del meu company Joan Collado.
    Fa temps que una de Les meves Aficions és la de ser bloguer, i una cosa que he après i és a no donar cap Tipus de credibilitat d'escrits o comentaris signats sota seudònims, és clar que aquells ofensius i insultants cap a una persona en concret amb nom i cognoms i baix seudominos Covards han d'esborrar-se ja que si no, no pots tenir el Dret a la defensió, sóc del pensament que les persones han de donar la cara, i dir el que realment pensan sense por a represàlies per part de ningú, jo estic molt orgullosa de pensar d'aquesta manera, i algun disgust al Llarg de la meva vida m'ha ocasionat, però Lluny d'enfonsar-me m'ha fet més fort.
    Com diu Joan, "Els Membres d'UDC palafolls, canviïn els números per lletres", perque no hi ha res més bonic que la teva opinió sigui llegida per altres i sàpiguen de qui ve.

    Sabem que aquest bloc és "un gra al cul" per algunes persones, que els nostres "aliats de CiU" de moment no ens reprentan perquè NO ens han escoltat, seguirem lluitant pel nostre dret davant d'una col · lació que creiem que encara existeix, però com he dit abans, només el temps dirà quin camí hem de prendre, i sense por d'equivocar-nos ho farem, perquè si ens equivoquem, rectificarem, demanarem perdó i continuarem caminant, mirant sempre cap a davant, l'important per a nosaltres és el poble, hi ha una cosa molt clara, esta naixent una raça política nova, i hi ha sectors politics amb molts arrels a Palafolls els quals no els agradem.

    Salut i bon diumenge.

    ResponElimina
  16. Bona nit.

    he llegit la notícia aquesta tarda a Ràdio Palafolls, on un tal senyor Botella president de CDC, comenta que és un problema domèstic sense importància, traient ferro a l'assumpte i donant a entendre que és una rebequeria d'uns nens malcriats.
    Jo em pregunto? com pot aquest senyor que no se sap d'on ha sortit qualificar de problema domèstic i rebequeria un tema tan important del qual tot el poble sap que CDC mai deixarà que un partit minoritari com UDC tingui el privilegi d'opinar?.
    Millor que us separeu perquè us la donaran doblegada.
    Jo amb tot el que he llegit fins ara, el tindria molt clar, ia més molts estem amb vosaltres perquè ens agrada la vostra forma de fer les coses.
    Anim.

    S.F.vilamajor

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que per al Sr. Botella és només un problema domèstic, per UDC Palafolls és un problema molt seriós el qual no ens permet treballar de forma correcta. En canvi, si que acceptem que hi ha problemes de comunicació, més aviat hi ha una falta total de comunicació de la que no entenem els motius.

      Per més que vulguin desviar responsabilitats, no entenem les seves explicacions. Segons l’article de ràdio Palafolls el Sr. Botella va dir que “ l’equip de govern municipal no facilita la feina interna de la federació, ja que la informació sobre els plens o les comissions arriben sempre amb poca antelació”. No entrarem a discutir el temps que tenen per passar la informació, tot i que sabem quan reben la informació els altres grups polítics, però què passa un cop la tenen?, a nosaltres igualment no ens arriba. No tenim ni moltes de les juntes de govern, ni sabem què s’ha parlat amb els regidors, i fins i tot, encara no ens han passat els pressupostos del 2012. Una cosa és que els passin la informació amb el temps molt just, cosa que dubtem, i un altre és que no tinguin la intenció de passar-la.

      Opinar no és un privilegi, és un dret que tenim tothom, i no permetrem que se’ns denegui ni per “problemes domèstics” ni per cap altre tipus de problema.

      Com ja em dit en d’altres comentaris, el camí a seguir per UDC està per decidir, cal sospesar totes les possibilitats i veure quin d’ells ens permetrà treballar més i millor.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  17. Em sembla patètic el que convergència fa amb vosaltres. Fa molt temps que els coneixem, tenir en compte que aquest poble encara hi ha gent nova tots sabem de tots.El meu vot sempre a CiU en les generals o en la Generalitat però mai al meu poble.No m'agraden els partits compostos per família, em recorden a un clan, una secta, una màfia, i CiU ultimament es compon d'aquest tipus de gent.
    Recordo quan Lluís, Joan etc .. estaven lluitant per aquest poble des de oposició digna, enyoro aquells temps, llàstima que els que hi ha ara no siguin més que políticuchos amb aires de grandesa.No fan cas dels que saben, dels antics, donant-los l'esquena per a després amb un somriure fals recuperar-los com si no hagués passat res. En aquest poble se sap tot, encara que ho expliquin com vulguin, la veritat sempre surt.Ara han col · locat a un president que no sabem qui és, ni el coneixem, a través de la ràdio sabem que l'han canviat, que per cert ja era hora com he dit no m'agraden els partits familiaristes.Tots els que simpatitzem amb CiU esperem que escullin un bon alcaldable, que ultimament no ho han fet. Candidat idoni per al meu parer Joan Drofeu, sempre ha estat un gran polític però les enveges de la família Telerín han fet molt de mal al partit.Si no us volen, marxar del seu costat, no perdeu res i si guanyeu molt. Quan les coses canviïn i de veritat convergència sigui el que el poble espera llavors veureu com l'actitud cap a vosaltres canviarà.Quan recuperin el control qui ha de fer-ho , podeu ser molt forts junts com CIU. mentrestant apartar-vos o us destruiran amb les seves ànsies de poder.

    Josep C

    ResponElimina
  18. No havia llegit aquest escrit, i com he contestant en què m'interessa he de fer-ho en aquest.
    He tingut la sort de conèixer dos membres d'Union, i conec a la família d'un d'ells, perquè som veïns, i estic molt contenta que aquesta persona pertanyi a vosaltres perquè ens agrada com a persona i perquè és una lluitadora ha ajudat a diverses persones del barri i això no s'oblida.
    sóc partidària que aneu en solitari. Em veuria molt desil · lusionada si després de tot el que esteu fent pels veïns de Capdevila seguíssiu amb persones que ens han donat de costat amb aquest problema que tenim i ni tan sols ens han rebut quan estaven juntament amb valentin en l'equip de govern.

    Maria

    ResponElimina
  19. Buenos días

    Una pregunta, ¿Y no os vale mejor ir sueltos? sin CIU es decir sin Unión democrática.

    ResponElimina
  20. Pues no es mala idea anonimus ir por libre, un partido nuevo donde quepa la gente que tiene ganas de currar por el pueblo, ya que todos los politicos actuales en palafolls sois catalogados como politicos amateurs segun el nuevo presidente de cdc el botella, pues mejor os sale ir por vuestra cuenta asi dejareis de ser uno mas de los problemas domesticos y los politicos amateurs de esa colla.

    Ha!! y buenos dias.

    ResponElimina
  21. Heu de ser capaços de trobar punts d'acord entre els dos partits i ser forts i una alternativa al PSC, que ningú dubta a hores d'ara que està arribant al final després de trenta anys. Teniu gent molt valiosa i molt entregada que tenen molt i molt a dir. S'apuntava per aquí però crec que Joan Aldrufeu, Paco Fernandez, Joan Ribas o Lluís Cama són persones amb les que sempre s'hi pot comptar. Palafolls necessita una CiU forta i desbancar el PSC ara que en Valentí plega cansat i sense trempera. Heu d'ajuntar les ganes renovades del vostre grup amb l'experència de CDC i esdevenir, juntament amb altres partits del poble que tenen molt a dir, l'alternativa al "más de lo mismo". Heu pensat en mans de qui quedarà el poble quan Valentí Agustí plegui? Heu vist qui hi ha darrera? I no us fa pensar que pot ser una catàstrofe? Ei no s'hi val a badar.
    Vosaltres que podeu dialogueu

    Joan Ribot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan para hacer algo nuevom con ideas e ilusión hay que quitar lastre y la dirección de CIU en Palafolls no asume que no han sabido responder a sus electores como se esperaba de ellos, demostrando en todos los plenos que son simples palmeros del PSOE, nunca se oponen a nada. Asi no se puede empezar nada por lo que ante la falta de renovación, ilusión y nuevas ideas lo mejor es separarse y luchar cada uno por el proyecto en que cree. Se que hoy puede parecer que se pierde fuerza pero en un futuro nada lejano se veran los resultados en las elecciones cuando el pueblo de su apoyo a gente con tantas ganas de hacer cosas nuevas y con sentido cosa que este pueblo hace decadas no conoce por lo que animo y luchar por lo que creeis. Antonio.

      Elimina
    2. Joan,

      Ja ens agradaria trobar punts d’acord, però com ho fem si no hi ha comunicació?. La manera de funcionar del grup té la mateixa dinàmica que quan UDC no existia, està clar que ha de canviar, però no sabem si és que els costa o no volen canviar-la, però ara com ara no han comptat amb nosaltres.

      Per descomptat que sempre hem tingut l’ànim de ser una alternativa, que podem aportar alguna cosa més, sinó fos així no estaríem aquí. I pel que fa a la retirada d’en Valentí, mai se sap, ja fa anys que diu que es retira i mira’l. Igualment no és la nostra preocupació, el nostre propòsit és fer coses pel poble i això sempre és vàlid, amb Valentí o sense, en la oposició o en l’ajuntament.

      Joan, tot és complicat ara mateix i tenim la sensació que ens fugen moltes forces amb tot això i ara com ara, ens sembla que només ens volen com a peons.

      Bé, veurem com evoluciona tot, encara queden moltes coses per parlar.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  22. Comparteixo la opinió de joan Ribot, el conec fa temps i sé que té raó.
    Sou joves, impetuosos, amb ganes de treballar, ganes de demostrar que una altra alternativa a valenti ha.
    El camí no és fàcil, cdc us posa traves constantment això ho sabem, però no podeu deixar el poble en mans d'ineptes, durant més de 30 anys hem estat sotmesos al caciquisme imposat entre obres enormes i cares, despeses inútils de diners en absurds projectes , que no han fet res més que demostrar que no funcionen i es queden petits per la gran quantitat de demanda.
    Intentar dialogar de nou amb cdc, fer-los veure que sou el futur de CiU, que us donin l'oportunitat de començar junts forts i segurs.
    Sou l'esperança, treballeu molt bé, el vostre equip és excel · lent, a través de facebook feu un treball fantàstic, llegeixo que no us fa por res ni ningú i us enfronteu fins i tot a les persones que continuen en aquest Ajuntament inclòs valentin.
    No trenqueu CiU ens deixareu sense esperança.
    El mateix els dic a CDC, amb Dalmau y companyia a través d'aquest bloc, parlar, parlar, no sigueu rencorosos i aprendre dels vostres errors que heu comès i son molts. Aprendre els uns dels altres, i ser amic, companys, fer-ho pel poble, perquè sou l'alternativa a Valentin.

    Francesc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francesc,

      No tenim la intenció de desistir, i seguirem denunciant el que creiem que no es fa bé, donat alternatives i ajudant en el que ens deixin.

      Tal i com li deia al Joan, ara com ara, no hem pogut dialogar amb el grup de CDC perquè no han donat oportunitat, nosaltres sempre ens hem mostrar oberts al diàleg.

      No tenim por de res perquè no hi ha raó per tenir-ne, quan únicament es vol el bé del poble, de què s’ha de tenir por?, del que puguin dir altres?, de que intentin desacreditar-nos?. Això ja ho han intentat, però no ho han aconseguit per que estem segurs del que diem i la gent ho pot comprovar dia a dia.

      No tenim molt clar si trencar CiU és deixar-vos sense esperança. Amb la dinàmica actual, i tinguem en compte que portem un any des de les passades eleccions, no anem en lloc, o algú a vist algun canvi substancial?.

      Per altre banda val a dir que molta gent ens està animant a formar grup propi. Mai ha estat la nostra intenció, sinó ho haguéssim fet des del principi, però veient com van les coses, és una opció a tenir en compte.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  23. El viernes escuche la entrevista en Radio PLF de Convergencia. Pero si ellos mismos se contradicen!!, el otro día el nuevo presidente reconocia que no hay dialogo entre vosotros y ahora el regidor dice que hay mucho dialogo. Se coje antes a un mentiroso que aun cojo, este boludo gallart aparte de reirme un rato porque no sabe ni hablar parecia que se le iba la cabeza, soy enfermera y de verdad un chute de gilipollez le sobraba.

    ResponElimina
  24. Quiero decir que no me ha gustado nada que se me recrimine publicamente por escribir lo que pienso en el facebook.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Natalia,

      Sentim que t’hagi molestat, no era la intenció.

      Comprendràs que no podem permetre que entrem en les descalcificacions, no seria bo per ningú, i tampoc ens du a res. Volem que les discussions i comentaris siguin respectuosos, en cap cas volem limitar la llibertat d’expressió de ningú, al contrari, animem a tothom que s’expressi tant en el blog com en el facebook, i totes les opinions tenen cabuda en el nostre grup, però sempre des del respecte, ja que volem que se’ns respecti.

      Apreciem els teus comentaris, i no cal que et recordi que ets benvinguda en aquest blog, però hem de demanar que sempre tinguem un to cordial i correcte.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
    2. Creo que hay que renovar el panorama politico de este pueblo, el cual reune la prepotencia de un alcalde con sueños inalcanzables que nos ha llevado a obras faraonicas que pagamos con todos nuestros impuestos y una oposición que no ha estado ni esta a la altura de lo que necesita el pueblo. Ya va siendo hora de que salga savia nueva, gente con ideas, con proyectos que trabajen por y para el pueblo. El Sr. Gallart ha demostrado con creces su ineptitud al frente de CIU fruto de lo cual ha surgido esta gente con ganas de trabajar y peor de lo que se ha hecho y se esta haciendo creo que no lo haran. Animo y luchar por lo que se cree. Un saludo.

      Elimina
  25. Som molts els que estem de nou il · lusionats davant d'una nova política, una nova manera de fer les coses, d'idees diferents, sensació de renovació en aquest poble, igual semblo molt positiva, però és com ho sento.

    Anna

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.