Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dimarts, 10 d’abril del 2012

L'escultura infernal


Fa pocs dies s'ha instal·lat una nova escultura al Forroll, la qual està feta integrament de ferro.

L'escultura està formada per petites planxes de ferro, com si fossin les escames d'un rèptil. Aquestes "escames" són primes i sovint tenen punxes essent molt fàcil que algú es pugui tallar o punxar amb elles.



L'accés a l'escultura només està protegit per un esglaó d'uns 15 centímetres d'alçada, el qual no suposarà gaires problemes per als menuts que s'hi vulguin apropar per satisfer la seva curiositat. A més, l'escultura només està separada de la zona de pas per uns escassos 50 centímetres, lo qual fa que no sigui necessari estar molt a la bora per poder fer-se mal amb ella, un simple entrebanc et pot fer caure a sobre.


Podríem pensar que l'ajuntament no era conscient del perill de la figura, però en comptes de protegir la figura amb una tanca, s'ha molestat a protegir la seva obra amb uns cartells els quals fan saber que l'ajuntament no es fa responsable de les incidències amb l'escultura per la "manipulació inadequada" de la mateixa. Primer de tot cal dir que pel fet d'haver situat aquests cartells no eximeix a l'ajuntament de cap responsabilitat causada per la "manipulació inadequada". En segon lloc, potser caldria aclarir què passarà amb els nens que encara no saben llegir, o tot i essent conscient de l'alerta de l'ajuntament algú es pugui fer mal per haver ensopegat o relliscat en un dia de pluja.



Si es vol situar una escultura d'aquestes característiques en un lloc de pas de vianants, com a mínim s'ha de protegir amb alguna tanca que impossibiliti o si més no dificulti que els més menuts puguin prendre mal, o que per alguna causa fortuïta algú pugui acabar caient a sobre.

Des de UDC Palafolls demanem a l'ajuntament la instal·lació d'alguna mesura de protecció per evitar tenir que acabar lamentant alguna "incidència" amb l'escultura.




Link al àlbum de fotos complert


UDC Palafolls

22 comentaris:

  1. L'escultura em sembla una aberració a l'art. Sera que no hi haurà coses més importants en què invertir diners que en una monstruosa obra de ferro que no trigarà a oxidar-se, i ser pintada per la joventut amb grafits. els cartells ja em sembla una presa de pèl.
    Tornem a les "valentinadas" que ningú de l'oposició digui N'HI HA PROU SENYOR ALCALDE .és vergonyós.

    ResponElimina
  2. Que està, al costat del bus mostruós aquell que no va durar ni dos hores sense triturar pels joves?
    L'obra serà de l'amic de l'alcalde, no? el que ha fet les papereres aquelles de 600 euros cadascuna en forma d'ou, no?
    No hi ha diners per pagar les factures devent més de 2 milions d'euros, però si per donar als amigotes que fan mostruos de ferro.
    Visca Palafolls i les valentinadas!

    ResponElimina
  3. Buenos días. ¿Que esta pasando por la cabeza del señor del castillo?, la gente esta super enfadada por la subida de impuestos, y para recochineo de nosotros nos coloca una esfinge desplumada en pleno paso, es el hazmereir de todos. Estoy segura que se la ha diseñado y montado su "amiguete" don "ferro carero" como no vende nada, el Ayuntamiento le paga sus honorarios así. Desde las famosas papeleras de huevo 600€ cada una ¿que no ha aprendido nada?.
    Como bien dice Alicia el dinero esta para otras cosas, por ejemplo ayudar a las ampas a pagar la hora de recogida, contratar más personal de limpieza que el pueblo da pena, subir el sueldo a los trabajadores municipales que ya esta bien, en vez de dedicarlo a estupideces que lo único que hacen es enfurecer más a las personas que como yo no pueden pagar el impuesto revolucionario del IBI que nos han impuesto estos chupatintas, lo que más me desilusiona que la oposición todos entre los que os incluyo no habéis dicho NO al espantapajaros que nos han colocado.
    ¿Que haremos al final? ¿los jubilados como yo tendremos que ir a las puertas del Ayuntamiento a suicidarnos como en Grecia?.
    Por favor pido respeto en época de crisis por parte del Alcalde, regidores, opositores y demás calienta sillas, para los ciudadnos que ya no podemos más.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Antonio,

      Des de UDC Palafolls fa temps que denunciem el passotisme de l’ajuntament en vers als problemes dels ciutadans, la mala gestió d’alguns serveis i el fet que es malgasten diners amb coses supèrflues i totalment prescindibles quan tenim moltes mancances per falta de diners.

      Precisament aquest escrit és una denúncia cap a la figura, que no només ha suposat una “inversió” de diners, sinó que el seu manteniment contribuirà a gastar diners i per acabar-ho d’adobar no s’ha tingut en compte la seguretat dels ciutadans.

      Pel que fa al IBI poc podrem fer ja que és per imposició del govern central del PP. Des de UDC Palafolls no estem d’acord amb aquest increment, s’hauria d’haver buscat una altre fórmula que hagués tingut en compte les famílies que ja van molt justes.

      Sr. Antonio, no dubti que seguirem denunciant aquestes situacions i ajudarem en tot el que estigui al nostre abast.

      UDC Palafolls

      Elimina
  4. Que pasa antonio que ahora eres antoñeta? jejejejeje... O te lo escribe tu mujer? A mi me da igual.

    Mi opinión es que este boludo del alcalde nos ha colocado la marioneta más horrenda que hemos visto, de todos modos no voy a perder el tiempo hablando de otra gilipollez más del clan de los hermanos dalton ( alcalde y cia).

    ResponElimina
  5. Hola Natalia, tienes razón, empezó escribiendo mi nujer, pero la llamarón por telefono y he seguido yo, pido disculpas si te he creado confusión.
    Ambos somos jubilados y tenemos casí enfrente de nuestra casa la esfinge plateada, y me molesta que se malgaste unos pocos o muchos euros en algo innecesario en estos momentos, cuando lo estamos pasando francamente mal muchas familias.

    buenos días.

    ResponElimina
  6. Francesc de santa maria11 d’abril del 2012, a les 19:43

    Crec que hi ha coses molt més importants que una ridícula escultura de ferro.
    No entendré mai a Valenti agusti, a part de votar-li, les properes eleccions m'ho pensare molt bé si votar-lo com sempre o canviar el meu vot cap a una altra formació més coherent. Últimament pixa fora de test, no se si assessorat pels que estan al seu costat, o perquè l'edat no perdona.
    Una denúncia molt bona per part vostra. La veritat que des que teniu la iniciativa de denunciar via popular a través dels vostres escrits coses que passen a palafolls les coses estan canviant, ja que notem una certa intenció de canvi per part d´altres formacions polítiques que comencen a preocupar-se pel poble.

    Gràcies i continuar amb aquesta iniciativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francesc,

      Gràcies per les teves paraules.

      La intenció del blog sempre ha estat la de denunciar les situacions que creiem que no són correctes i la de donar la possibilitat a tothom d’expressar-se. Volem que els ciutadans ens ajudin a millorar el municipi amb els seus comentaris, amb les seves opinions i amb les seves crítiques. El poble és de tots, i tots hem de tenir veu per aconseguir el poble que volem.

      Seguirem fent aquesta feina, denunciant i proposant coses pràctiques i útils. A UDC Palafolls li interessa sobre tot la gent del poble, ja que tot va dirigit a ells i res tindria sentit sense ells. Per això seguirem preocupant-nos i treballant per a la gent del poble i per tenir els serveis que necessiten.

      UDC Palafolls

      Elimina
  7. sembla ser que el nostre estimadíssim Ajuntament quan té unes "perrillas per gastar" les gasta a mans plenes, com diria la meva mare "tens la butxaca trencada".Sembla que la super pujada de l'IBI que hem experimentat els pobres desgraciats els ha servit per crear a la "gallina cocoferru" com a partir d'ara l'anomenarem en honor a la famosa gallina cocoguagua, que tantes rialles ens va donar de nens. No els entra al CAP que no estem per a despeses idiotes, estem per estalviar, ajudar el personal necessitat ... Haa! perdó és que no som gallines cocoferrus no caguem ous..

    ResponElimina
  8. No carreguem tant contra l'alcalde, doncs no té un tècnic de cultura que s'encarrega de totes aquestes aberracions? Si, si, el tècnic al qual sembla li han creat una plaça a mida, com tots els que té l'ajuntament, ficats a dit i amb menys estudis que un playmobil. L'alcalde molt defensar a la seva regidora i que té dues carreres i tot això, pero després no aplica aquesta mentalitat amb els seus treballadors. Així tenim el que tenim i una figura que sembla un dels mostres dels power rangers fet de ferro. No anem gens bé, i els joves amb estudis a l'aturcom el meu fill, i endollats sense ofici ni benefici a xuclar de les arques municipals.
    Com a oposició espero que UDC al menys li digui a la cara a l'alcalde això, i espero que intenteu que no continui aquesta designació a dit de treballadors i tècnics que trobo vergonyosa.
    Gràcies.
    Pere F.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pere,

      Nosaltres no hem assenyalat cap culpable, no hem dit que aquest fet sigui culpa de l’alcalde, hem mantingut com a responsable l’ajuntament degut a que potser hi ha un conjunt de responsabilitats que recauen sobre diferents càrrecs. Un que és el que decideix fer l’escultura en temps on diuen que no hi ha diners, un altre que aprova el pressupost, un altre que permet situar la figura en un lloc on pot ser un perill, i per sobre de tots l’alcalde que els ha deixat fer sense dir res. Com veus, no podem assenyalar més que al conjunt de l’ajuntament com al responsable del fet que ens ocupa.

      En el seu moment ja vàrem denunciar les bases del concurs per al coordinador de cultura, esports i joventut. Eren unes bases inadmissibles, orientades totalment a la persona desitjada en comptes de intentar satisfer les necessitats del lloc de treball. Ho seguirem fent, estem parlant de llocs de treball de l’administració i per tant tothom ha de tenir el mateixos drets a accedir i s’ha de garantir uns processos transparents i imparcials.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  9. ¿Cuánto ha costado la dichosa figurita? Es algo que deberían hacer público, ya que se ha pagado con nuestro dinero, el de los contribuyentes. En el pleno se expone que la deuda del municipio supera los dos millones de euros y va el ayuntamiento y se gasta un dinero del que teóricamente no dispone para hacer esta escultura (por no hablar de la polémica pasera).
    No hay dinero para renovar los contratos de algunos trabajadores de la brigada municipal, pero sí lo hay para esculturas de diseño. ¿Este es el precio de la cultura? Las familias se alimentan del dinero ganado a costa de sus trabajos y no por la belleza incomprendida del arte modernista. Así que me uno a la causa de que se retire la escultura del lugar donde se ha ubicado (por el peligro que conlleva) y se adopte por parte del equipo de gobierno una política de recortes en cultura, así como la promoción en puestos de trabajo o iniciativas útiles para aquellas familias que no están pasando por una buena situación.
    Un poco de respeto hacia los vecinos del Palafolls.

    J.S.T.

    ResponElimina
  10. Bona tarda. L'alcalde sempre ha fet el que ha volgut amb els diners públics, i dubto molt, ara amb majoria Psc+Icv que ni tan sols es plantegi pensar dues vegades en què tonteria malbaratar els diners. Si tenim dèficit en Palafolls no s'ha de ser molt llest per saber la causa, tants i tants anys amb el mateix govern i els veïns de Palafolls encara no hem après.
    Retirin aquesta escultura perillosa per a la gent, reciclint-la i amb els diners que obtinguin contractin a algun aturat per a netejar i cuidar els carrers del poble, que alguns donen pena.

    Bona tarda. Joaquim R.

    ResponElimina
  11. Bona nit, El senyor alcalde és el que signa el consentiment de fer o no les coses, doncs no es fa res sense la seva aprovació diguin el que diguin.
    La gallina lloca, o el monstre de palafolls com ja se li comença a conèixer no és més que una manera de demostrar qui té el poder. Mai s'han preocupat pels veïns, els seus votants, els que hem d'anar a Càritas a demanar menjar i roba per als nostres fills, perquè no tenim feina ni ajudes, als quals no se'ls facilita un pagament digne dels impostos revolucionaris que es han inventat encara que tinguis el negoci donat de baixa i tancat perquè no pots mantenir-lo. Aquesta és la nostra realitat no la d'una figura o monument a l'art que a mi m'importa molt poc per fer bonic.

    R.G

    ResponElimina
  12. Parlant d'impostos, em sembla que els bars no paguen res per les terrasses, doncs el bar de sota casa meva cada estiu és igual, sorolls fins a la matinada i sense poder dormir i resulta que l'ajuntament ni els cobra. Vergonyós per els veïns que paguem impostos (alts a Palafolls) i a sobre no tenim drets. Mala sort que no sigui jubilat que va cada dia al Cap a veure al seu metge-alcalde, treuria profit, segur.
    Salut.
    Veí de Santa Maria que viu per desgracia sobre un bar.

    ResponElimina
  13. Podriem trucar a Diario D per denunciar les incuerencies d aquest senyor, no creieu?D, segur q l alcalde li encantaria sortia a la tele...potser si veu q tothom sen en riu reacciona.

    ResponElimina
  14. O bé a salvados perquè el jordi evole es passegi pel poble i posi en rídicul els polítics que tenim quan comenci a preguntar quant ha costat el palauet, la biblioteca, el camp de futbol, les piràmides, la passera, aquesta "bonica" figura... segur que es porta les mans al cap. No entenc com un poble com Palafolls es pot permetre un pavello que ni Badalona, o unes papereres que ni Barcelona. però de que ens queixem? tenim el que varem votar, no?

    ResponElimina
  15. Es podria consultar al Jordi Evole i a la Mercedes Milà si estan interessats en Palafolls, però on estem segurs que tindrien èxit tots els fets que aquí s’expliquen és en un monòleg del Club de la Comèdia.

    Fora bromes, segur que aquí tindrien material per a un programa prou entretingut.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
  16. Buenas noches, me interesaría que escribierais sobre la subida desmesurada de impuestos en Palafolls, sobre el ibi, y si pudiera ser sobre el tema de la economía del ayuntamiento, como esta y cuanto déficit tenemos.
    Los demás partidos políticos en palafolls no hablan de ese tema en ninguna hoja que ponen en los buzones ni en sus paginas de internet,y al ser vosotros un grupo nuevo y que vemos que tenéis mucho interés por todo, nos interesaria que nos los explicarais.

    Muchas gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anotem la petició.

      Tot i que el Valentí diu que no tenim massa feina, estem treballant amb varis temes, per lo que aquest escrit es pot demorar una mica. Comencem a recopilar informació per tal de ser el més rigorosos i per donar la informació actualitzada fins l’últim dia.

      Com bé dius ens interessem per tots els temes que afectin al municipi o als seus ciutadans, per això estem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que podeu necessitar.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
    2. Hem sol•licitat tota la informació necessària per fer l’escrit que ens demanes. Volem ser el màxim de rigorosos possible, per lo que hem optat a demanar la informació directament a l’ajuntament i així evitar mals entesos.

      Tan bon punt ens facilitin tot el que hem demanat fem l’escrit per informar-vos.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  17. Em sembla que aquests temes sobre els deutes de l'ajuntament, en què es gasten els nostres diners o els impostos és un tema que a l'alcalde i regidor de hisenda no interesa que surtin a la llum. Conforme més pasin desaparcabuts millor per ells.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.