Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dilluns, 26 de març del 2012

No hi ha més cec que qui no vol veure....



El passat divendres al programa “Assumptes interns” de Ràdio Palafolls es va entrevistar al regidor Juan Andrés Osorio. Com era d’esperar, el conductor del programa, Marc Ferri, li va preguntar sobre l’escrit que UDC el qual posava de manifest la veritable situació de la policia.

En aquest escrit volem fer una repassada al que va dir el Sr. Osorio sobre UDC, ja que creiem que també juga al engany i a amagar la veritat del que passa al ajuntament.

Per fer més entenedor el que va dir i les respostes de UDC anirem repassant una a una les afirmacions del regidor.

1-.  Osorio: “Tot el que diu Unió es pot rebatre”.
 UDC. Si es pot rebatre, perquè no ho han fet?, o simplement han explicat als ciutadans on ens equivoquem? No ens val la resposta de “no volem entrar en el joc”, ja que és la única resposta que li queda a qui no té arguments.

De totes maneres, emplacem al Sr. Osorio a rebatre amb els seus arguments tot allò exposat als nostres articles, a veure si pot fer-nos canviar d’opinió a nosaltres i als ciutadans que pateixen les conseqüències de la delicada situació que viu el cos de policia del nostre municipi.

2-. Osorio. “Una formació no es pot arriscar a penjar informació sense trucar abans al cap de la policia. No ens podem en refiar de la informació que ve d’una forma fosca o anònima”.

UDC. És cert que no hem parlat amb el cap de la policia, ja que és un dels responsables de l’actual situació. Sr. Osorio, ha parlat vostè amb el cap de policia per saber la seva opinió? Com a part implicada, segurament aportaria una valoració poc objectiva del problema.

Ens acusa d’una cosa que fa vostè, o a cas sap amb qui hem parlat? Per respecte a la confiança dipositada en nosaltres, no revelarem les nostres fonts, però li podem assegurar que són fidedignes i coneixedores de la realitat de la situació. Tot i que vostè vulgui desprestigiar-nos i intentar deixar-nos com a mentiders, la informació és del tot fiable.

3-. Osorio. “Hi ha formacions que utilitzen la “problemàtica” de la policia per crear mal estar i fer mal al poble”.

UDC. Qui fa més mal al poble, qui diu la veritat i explica com estan realment les coses o qui intenta per tots els mitjans amagar-la? Sr. Osorio, no hi ha més cec, que aquell que no vol veure...

4-. Osorio. “No és tot el cos, és simplement que hi ha una sèrie de persones que no estan agust amb alguns canvis”.

UDC. A veure si ho entenem. Primer diu que tot el que diem es pot rebatre i després admet que al menys hi ha una part del cos que no està “agust”,  com diu vostè. Qui menteix?, la Sra. Petit quan va dir que no havia cap problema, o ara vostè quan la desmenteix dient que sí. Com volen que els creiem si no es posen d’acord? si cadascú difon missatges diferents? i no només això, sinó que al final ens donen la raó admeten que hi ha problemes.

Per altre banda, de la seva resposta podem deduir que ha parlat amb la totalitat dels membres de la policia per saber la seva opinió, però en realitat pensem que això no és així, que només ha “sentit campanes”, dirigides en el sentit per una part interessada del conflicte, a la qual li convé restar importància a la situació per poder tenir certa credibilitat.

5.- Segons el Sr. Osorio estem jugant amb la policia i la seguretat del poble, estan jugant amb les persones.
UDC. Primer de tot dir que fent un escrit no es pot comprometre mai la seguretat de res. Entenem aquesta postura de victimisme, intentant apel·lar  a la necessitat que té la gent de sentir-se segura i així crear un sentiment negatiu cap a nosaltres, de fet és la única carta que els queda. Però sento fer-li saber que no ha funcionat, s’han contradit en masses ocasions, fins al punt de gairebé admetre allò dit des de UDC. Els ciutadans de Palafolls que han viscut aquestes mancances que denunciem no es creuran un parell de frases sense sentit, que més aviat semblen un intent a la desesperada de fer una neteja d’imatge.

El que veritablement ens sorprèn és veure la preocupació que ara mostra per la situació que viu la policia local en aquest moment, i la seva postura en el problema, quan mai ha mostrat un mínim d’interès per aquest col·lectiu.

Sr. Osorio, qui l’ha vist i que el veu, fa poc s’oposava a tot el que feia i deia el govern, ara els defensa amb ungles i dents utilitzant el menys preu i faltant a la veritat. Però estigui tranquil, des de UDC Palafolls no li tindrem en compte, entenem que té una situació difícil... L’ únic que li demanem és el que ens aconsellava a nosaltres, quan ens hagi de fer referència primer de tot informis bé, tal i com fem nosaltres, de lo contrari corre el risc de fer el ridícul.

UDC Palafolls

28 comentaris:

  1. Com va passar amb CiU, una vegada en el govern només veus allò que et diu "el Sr. del castell".
    Trist, semblava que Osorio era diferent a la resta sent d'Icv, però ha demostrat en poc temps que només està en el govern pel "poderoso don dinero".
    Poca credibilitat té ja el govern, parli qui parli. Ara només falta que trenqui el silenci el psicodèlic Sr. Alcalde i digui alguna valentinada de les seves que només ens fan riure de pena.

    ResponElimina
  2. Anònim,

    Esperàvem que desprès de tots els anys on el Sr. Osorio es mostrava molt crític en el govern, ara tot i formar part d’ell i haver de mantenir els seu pactes, com a mínim no es convertiria en un servidor més del PSC. Ell pot fer la seva feina sense haver de defensar tot el que fa el govern, és molt estrany que de no estar d’acord en gairebé res amb el PSC ara passi a defensar tot el que fan.

    Els seus motius tindrà per haver fet aquest canvi de discurs, esperem que com a mínim li sigui de profit.

    Salutacions,
    UDC Palafolls

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es la diferencia del partit que treballa dins d’un equip de govern, discuteix i negocia els punts de governabilitat amb l’altre partit del pacte , cosa que fa ICV-EUiA . No com van fer vostès durant 4 anys , sent simplement figures sense veu ni vot , que nomes sortien a les fotos i que no van aportar res a la legislatura mes que això , moltes fotos on sembles que fèiem quelcom.

      Elimina
  3. Su motivo se llama euro.

    ResponElimina
  4. Poseu al cantó dret del vostre bloc “Llibertat d'expressió és la capacitat de comunicar amb racionalitat, bon judici i assertivitat: fets, filosofies i veritats en el marc del respecte social. I des del nostre bloc intentem fer-ho,llegeixen i opina.”
    A banda de que la construcció de la frase és incorrecta ( no és el tema però potser hauríeu de ser un pel més curosos ) , de respecte social poc i menys . El fotomontatge ( a banda de denunciable ) és digne de les noves tendències de l´ ultradreta més rància de convertir el diàleg polític en un abocador on la burla , la manipulació i la mentida és la línia editorial . Qui l´ ha fet? Un becari d´ intereconomia o el mateix que ha redactat brillantment la part final del text de la dreta del bloc?
    Potser , només potser , hauríeu de respectar la voluntat democràtica dels habitants de Palafolls . Ells van parlar el dia de les eleccions .
    Potser , només potser ,en comptes de dedicar-vos a fer fotomontatges infantils , hauríeu de controlar una miqueta més als vostres companys , socis , amics de Convergencia ( o als vostres mateixos afiliats ) , que demostren cada vegada més , tenir una tendència preocupant a trobar-se involucrats en seriosos casos de corrupció on les sumes de diners estafats o robats als catalans son astronòmiques.
    Salutacions .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hauires de tenir una miqueta més de sentit de l'humor i mirar de no ser tan radical (i et queixes de l'ultradreta). Passaria alguna cosa si l'article l'hagués redactat algun becari d'Intereconomia o una persona amb ideologia ultradretista? Jo penso que no hauria de ser així, en això consisteix la llibertat d'expressió de la qual, tú amb una doble moral, parles. Encara que sembla que per a tú la llibertat d'expressió suposa pensar com tú, i tot allò que sigui diferent és dolent.
      Malauradament la realitat és la que és, i per respecte a aquells que van dipositar la seva confiança en els arguments del Sr. Osorio en les passades eleccions s'ha escrit un article com aquest, ja que les seves diferències amb l'Alcalde eren pràcticament irreconciliables (recorden quan va marxar del debat pre-electoral?). Està vist que el dit "Ande yo caliente, ríase la gente" es va fer per situacions com aquesta...
      I si ens posem a "llençar merda" (perdó) contra els casos de corrupció per desviar el tema, hem de ser molt prudents per que hi ha per tothom..., així que centrem-nos en intentar solucionar primer els problemes del nostre poble (que no són pocs), i després, i si ens queden ganes, mirem de solucionar la resta, que la casa es comença pels ciments i no pel sostre.
      El problema de la Sra. Petit potser no és ella mateixa, sinò més bé aquells que té per adalt i per sobre, que no l'assessoren correctament. Això sí, la falta d'humilitat i no reconèxier les errades són de cullita pròpia.
      Salutacions.

      Elimina
    2. Anònim,

      Gràcies pel suport.

      Creiem que no cal afegir-hi res més.

      Gràcies de nou,

      USC Palafolls

      Elimina
    3. La teva resposta és un clar exemple del que volia explicar al meu missatge .


      1 Dius : “Encara que sembla que per a tú la llibertat d'expressió suposa pensar com tú, i tot allò que sigui diferent és dolent.”
      Suposo que ho dius per la persona que ha fet el fotomontatge , no? . O potser m´ equivoco , a vosaltres no us apliqueu la “cuento”? Ups , potser lo de la doble moral és un problema vostre .

      2 Confons llibertat d´ expressió amb un altre cosa que no té res a veure . Quan un tertulià d´ intereconomia li va dir puerca , zorra , cerda y guarra a la Consellera Geli suposo que per tu això és llibertat d´ expressió . El todo vale no és llibertat d´ expressió , amic . I si voleu continuar fent política d´ aquesta manera , endavant , però sisplau no us escudeu en la llibertat d´ expressió .. Per que m´ entenguis millor, dir-li a algú que no estàs d´ acord amb les seves idees és llibertat d´ expressió , ridiculitzar-lo , insultar-lo , vexar-lo …és un altre cosa .

      3 Teniu una mania molt curiosa que consisteix en parlar pels altres , dieu “Malauradament la realitat és la que és, i per respecte a aquells que van dipositar la seva confiança en els arguments del Sr. Osorio en les passades eleccions s'ha escrit un article…"
      T´ has parat a pensar que aquells que van dipositar la seva confiança en els arguments del senyor Osorio troben el fotomantage que heu fet insultant i vergonyós i no necessiten que ningú els doni lliçons de res? ( i menys vosaltres)

      4 Ah , i de sentit de l´ humor si que tinc, tot el que vulguis ! De fet amb la teva resposta he rigut molt . En quatre línies m´has dit que no tinc sentit de l´ humor , has fet d´ advocat dels becaris amb ideologia d´ ultradreta , m´ has dit que tinc doble moral , has pressuposat que penso que “tot lo que sigui diferent és dolent” , has fet una experiència astral i t has comunicat telepàticament amb els que van confiar amb el senyor Osorio i ens has explicat el que pensen ...i lo millor de tot: pel tema de la corrupció has aconsellat PRUDENCIA . Amb dos collons !jejeje.

      Mira , si lo de la política no acaba de funcionar i amb els fotomuntatges no t´ en surts sempre tindràs un raconet en el Club de la Comedia ( Ei , de bon rollo , amb humor )

      Elimina
    4. Ostres, m'ha quedat la pell de gallina en llegir la resposta, a veure si estic a l'altura...Intentaré contestar punt per punt.

      El punt 1, simplement no l'entenc. Potser (igual que recomanes en la teva primera intervenció) hauries de construir millor la frase, vigila amb la sintàxi perquè no comprenc el teu missatge. Suposo que, tot veient el teu escàs marge d'autocrítica, argumentaràs que el problema és meu per no tenir capacitat per entendre-ho (aceptamos pulpo...).
      En el punt segon, segurament, i a dieferència amb mi, estàs molt vinculat/da a la política local del nostre poble o simplement en formes part, ja que això de posar exemples de coses aïllades per generalitzar es quelcom molt típic entre els polítics, especialment en els de Palafolls.
      La veritat és que el muntatge de vexatori té poc, per no dir res, es tracta simplement d'una metàfora gràfica per ilustrar les veritats a mitjes (per no dir mentides, no sigui que puguis sentir-te vexat/da) que vas explicar (perdona, volia dir "va explicar", potser m'ha traicionat el subconscient) la regidora durant la seva entrevista. El que no comprenc és per que no has tractat aquest tema en el post que li pertoca, l'estàs treient protagonisme al Sr. Osorio...respecta el seu espai.
      En el tercer punt, es veu que aquesta mania de parlar pels altres que dius que "tenim" (no sabia que tingués personalitat múltiple, vigila amb el gènere i el número), ha de ser contagiosa, ja que tú fas exactament el mateix immediatament després quan dius literalment "aquells que van dipositar la confiança en els arguments del Sr. Osorio troben el fotomontatge insultant i vergonyós...". Però el muntatge no és de la Sra. Petit? encara que ideologicament sí se semblen molt, físicament encara no...
      I per finalitzar, en el punt 4 i final, el de les teves conclusions, potser, i a diferència de tú, sí que tinc sentit de l'humor i trobaria un lloc al Club de la Comèdia. La veritat és que estaria molt bé... segurament faria un monòleg sobre els polítics i la seva escassa capacitat d'autocrítica, la mateixa que demostres en aquest últim punt o dius que sí que tens sentit de l'humor però en realitat demostres, amb els teus arguments, que no t'han fet ni p.. (gens) de gràcia.
      Salutacions.

      Elimina
    5. Gràcies per la teva resposta . Aquí paro .Com molt bé intueixes no has entés absolutament res amic . Salut!

      Elimina
  5. Conec al senyor Osorio com a persona física, com a amic, i la meva opinió sobre el, la personal, ell, la coneix a la perfecció.
    La persona política o el polític és una altra cosa. Sempre dic que s'ha de saber separar l'amistat de la política, no és tan fàcil, per a això has de tenir molt clar qui és qui i on està el teu lloc sense mal interpretar e intel · ligentment separar l'amistat de la política, però entre banbalinas és a dir políticament som enemics, contrincants, cridés com vulgui a la situació, i com a tals si cal dir les coses a la cara i reboca i defenden-se, doncs es fa, que per això estem.

    Com a membre del nou grup polític d'Unió palafolls, les nostres fonts són fidedignes, són moltes les persones d'aquest poble que fartes ja que els nostres polítics es "culumpien" busquen alternatives diferents, frescor, i sinceritat, algú que no li doni por dir que el blanc és blanc, i el negre és negre, i de moment el nostre grup compleix amb totes les alternatives i la demanda del nostre poble.

    Som persones treballadores, que lluitem pel nostre poble, perquè se sàpiga la veritat sense maquillatges, perquè el nostre grup sigui conegut per les seves pròpies iniciatives, per la seva veu pròpia, estem oberts a parlar amb tothom, i sabem que ens intentan desacreditar, quan alguna cosa és bona, quan alguna cosa se sap que val, ..... es tem perquè les velles glòries tenen por de perdre el seu lloc davant la novetat.

    ResponElimina
  6. A las buenas tardes, el osorio este es un capullo, no ha cumplido ni una coma de su programa electoral, es más, tanto enfado con el alcalde, tanto teatro en el propio teatro pa queee.. pa que luego !le lama las bombolletas!.
    Me gustan las cosas claras y trasparentes y como bien dices alicia de momento demostráis con vuestros escritos que vuestro objetivo es cierto.
    La policia esta muuu mal, entre un jefe que no sabe donde tiene los cordones del zapato, una regidora con personalidad bipolar,agentes que van a pasar el rato y un alcalde que no pone el puño sobre la mesa, esto es el XOXO la bernarda en su apogeo.
    Si tenemos lo que votamos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mario,

      Gràcies pel teu suport, però si us plau, procura evitar els insults.

      Et podem assegurar que el nostre objectiu és el de millorar tot allò que podem. Amb escrits com aquest l'única intenció és la de donar la informació a la gent perquè puguin valorar amb tot la informació, i donar un toc d'atenció al ajuntament perquè millori aspectes importants que potser s'estan descuidant. Seguirem fent-ho, ja que com a grup a l'oposició és el nostre deure i perquè ens preocupa el nostre poble.

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  7. Primer de tot ens agradaria que ens expliqués perquè la imatge és insultant. Trobem que com a molt pot ofendre, però es clar, els seus motius tindrà per ofendre's. Per la nostra part no ens sentit ofesos el més mínim de res del que ha dit, i ho ha intentat amb tot el que tenia a mà, però diuen que no ofèn qui vol, sinó qui pot....

    Voldríem deixar molt clar que l'anònim que ens ha recolzat és un lector del blog que no és membre de UDC, i per tant no té res a veure ni en l'escrit ni en la imatge. Ho volem aclarir perquè amb alguns dels seus comentaris sembla que estigui confós.

    Per altre banda, no aconseguirà és desviar l'atenció de l'escrit, no som nosaltres els que ens hem de disculpar per dir la veritat, sinó que ho haurien de fer els que l'intenten amagar.

    Per més que ens intenti desacreditar, deforma bastant infantil per cert, per més que intenti desviar l'atenció intentant donar la volta a la situació i voler fer-nos semblar els dolents, les declaracions del Sr. Osorio estan a la ràdio, i els fets al carrer, on molta gent els ha patit i sap quina és l'autèntica veritat.

    Per últim dir que no entenem que en comptes d'estar preocupat perquè alguns dels dirigents del poble no diguin la veritat, el preocupa una imatge on apareix un senyor amb els ulls tapats, i no entenem com no està demanat explicacions als que desvien l'atenció del que fan per així poder continuar anant a la seva. O potser sí ho entenem, potser que estiguem parlant amb el mateix Sr. Osorio?, això explicaria el to d'indignació dels missatges, que el preocupi més una imatge que la falta a la veritat, i que conegui tant bé la forma de treballar entre PSC i ICV...... Si no estem errats, ens sap molt de greu que no hagi estat lo suficientment valent com per posar el seu nom en els seus comentaris.

    UDC Palafolls

    ResponElimina
  8. Yo creo que los fotomontajes son excelentes, deberían ficharlo en el ayuntamiento para hacerles fotomontajes al alcalde vestido de rey sol o de cardenal richelieu, o de Moctezuma, o de Napoleón... pues parece que le molen como mostró en el lipdup aquel que le hizo su hijo y se embuchó más de 6.000€, pero como bien dicen, tenemos lo que hemos votado y nos roban y seguirán robando mientras miremos hacia otro lado.

    ResponElimina
  9. Buenos días, escribo estas líneas que va a ser las únicas que publique sea cual sea la respuesta para aclarar unos temas:

    1.- Las repuestas que aparecen en el blog en mi defensa no son mías, yo siempre pongo mi nombre en aquello que hago y ya hace tiempo decidí no entrar en debates contra aquellos que no tienen el valor de firmar aquello que escriben.
    2.- Aquellos que me conocen personalmente, como es el caso de Alicia, saben que siempre que lo deseen pueden cuestionarme cara a cara lo que he dicho o hecho y que yo gratamente dialogare y defenderé mi posición siempre desde el respeto y la buena educación.
    3.- Sr. Mario ¿me conoce usted en persona? ¿Sabe como soy? ¿Si soy un capullo?¿se ha detenido cinco minutos a tomar un café conmigo y debatir de política? Creo que no, si fuera así lo recordaría como recuerdo que no tengo problemas en sentarme con Alicia o con Ruth a tomar un café, dialogar, discutir y reflexionar sobre política. Y eso no es nuevo, puedo presumir de tener una buena amistad con líderes de otras formaciones, ya hace años, entre ellos algunos del PP y UNIO de otras poblaciones.
    4.- Y ultimo. Cuando escriben personalizan todo en mi persona, olvidando que yo soy solo el portavoz de un grupo de compañeros y compañeras, de una asamblea compuesta por una ejecutiva de 5 miembros y que detrás tiene una serie de afiliados y simpatizantes. ¿Sera que no han entendido que las decisiones no las tomo yo de manera unilateral sino la asamblea a brazo alzado y de manera democrática es la responsable de la gestión política? A lo mejor no se entiende porque es una manera de trabajar, que muchos partidos no practican, trabajar desde la base hacia arriba, de los militantes a sus portavoces. Así es como se trabaja en EUiA-ICV-E, en su asamblea local de Palafolls.

    Bueno, como he dicho antes, será lo único que publique el blog, si alguien desea mantener un debate sano, coherente y positivo sabe donde encontrarme para hablar cara a cara y sin la frialdad de una líneas en una pantalla de ordenador.

    Salud ,

    Juan Andrés Osorio Piñeiro.

    ResponElimina
  10. Sr. Osorio, aquí nadie le está juzgando como persona, sino como político, donde a pesar del emotivo discurso sobre el funcionamiento del seno del partido al que representa (válido como discurso patriótico para cualquier película americana)las cosas que en su día dijo no se corresponden para nada con la manera de actuar que finalmente ha tenido.
    Una manera respetuosa y coherente de actuar podría haber sido, siendo consciente de primera mano de la delicada situación del ayuntamiento y de la política de recortes que ha llevado a tres trabajadores a perder sus puestos de trabajo (curiosamente el mismo número de regidores que tienen exclusividad remunerada), es haber realizado la oposición o, incluso, la coalición con el equipo de gobierno sin que supusiera un elevado coste económico para las arcas municipales, aunque visto su discurso y la forma de proceder de su grupo, imagino que repartirá su salario entre los 5 componentes de su formación ¿no?.
    Precisamente por el cargo que ocupa, y por representar a los que depositaron su confianza en Vd. en las urnas, debe dar cada paso con mayor cautela, y trabajar en pro de los intereses y necesidades de sus votantes.
    Nadie dice que sea mala persona, la verdad es que a nivel personal no le conozco, aquí simplemente la gente expresa libre y casi siempre respetuosamente sus opiniones sobre su faceta pública, que conlleva estar expuesto a las disconformidades de los ciudadanos en lo que a la gestión de sus intereses pueda representar.
    Para finalizar, resulta curioso ver que se despide deseando salud, despedida idéntica a alguna intervención anterior que se ha mostrado muy crítica con los comentarios de algunos participantes sobre su gestión al frente de la regidoría que ocupa...

    ResponElimina
  11. Eiii. Soc el del missatge de la discòrdia .Vaig dir que parava però faré un últim missatge per confirmar-vos que no soc el senyor Osorio. Ni tan sols puc votar a Palafolls amic . Lo del tema "Salut!" boníssim , ai mare meva...jajajaja. M´acomiado no sense dir-vos ( dir-te) que en el fil d´ aquesta notícia has fet el ridícul més vergonyós que es pugui imaginar .Ah , i et demano que per futurs posts o fotomuntatges lo mateix que tu demanes pels casos de corrupció : PRUDÈNCIA. ( així no et trobaràs en situacions com aquestes )
    SALUT!!!! Ai no , espera...ADÉU ANDREU !

    ResponElimina
  12. Con comentarios chorras como el del pseudocomico este que se despide con ADEU ANDREU solo desviamos la atencion. Lo importante de todo es el articulo y como refleja la realidad del ayuntamiento y los ladrones que dicen gobernarnos por nuestro bien... O es el suyo? UDC hace un trabajo para quitarse el sombrero destapando los trapos sucios de nuestro ayuntamiento. Lástima el lastre de CiU, pero espero que pronto demostreis publicamente en lis plenos vuestro buen hacer y os desvincularse pronto de lis dos regidores de ciu, que curioso ahora que no gobiernan no saben de nada, pero si estuvieron un huevo de años en el poder!!! Bueno, supongo que pronto el Sr. Osorio tendrá olvidos de memoria de temas escabrosos que no le interesen. Ah, y seguro que quien defiende a Osorio y compañía serán votantes de psc o icv, o los mismos regidores, pues poca gente perderá el tiempo defendiéndoles ya.
    Y como dicen, salud

    ResponElimina
  13. Señor osorio, ni le conozco en persona ni es algo que me interese hacer en un futuro, si le he llamado capullo por supuesto es como politico, porque es usted un capullo , un vendido, un chaquetero, un esquirol. Nos vende un programa electoral, forma una pantomima llorica en plenas elecciones en el teatro, y ahora se vende a quien llamaba diablo, ¿sabe lo que es la honestidad? pues valla a la escuela y empieze a estudiarla la palabra cuando la aprenda nos da lecciones a todos mientras tanto en boca cerrada no entran moscas. Y tenga por seguro que le costara muy caro el haberse vendido por un sueldazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. "...pues valla a la escuela y empieze a estudiarla la palabra cuando la aprenda..."

      :-D
      :-D
      :-D
      :-D

      Elimina
  14. valla o vaya menos mal que alguien se percató de la errada, ve señor osorio. Pensaba que sería usted para poder contestarle pero me morderé la lengua de momento, mañana u oy are otra y espero que esta vez sea usted quien me lea la errada.

    ResponElimina
  15. "..oy are otra...

    :-D
    :-D
    :-D
    :-D
    :-D
    :-D
    :-D

    ResponElimina
  16. Desde cuando Osorio ha tenido algún interés por la seguridad de Palafolls? A el sólo le importan chorradas que no den muchos problemas y pueda asociar a su perfil político, o sea:
    - Juventud (tema fiestas y borracheras, y sobretodo botellones, y porros)
    - Medio ambiente (campos y huertas)
    - Poca cosa más, pues Icv da para poco más
    Osorio, guarde silencio pues ha demostrado poca ética y muy poca moral, y ahora se dedica a criticar a los únicos que hablan claro y sin tapujos? Vaya con su amigote Valentín y acaben de destrozar a la poli y de paso al resto del pueblo.

    ResponElimina
  17. No machacamos más al Osorio o qué? Es muy gordo lo que ha hecho, y encima nos da lecciones de como va la poli del pueblo. Pero si no tiene ni idea de nada! bueno si, de unirse al alcalde y chupar del bote.

    ResponElimina
  18. Osorio només busca algún profit de ser regidor durant anys, com tots els polítics, doncs tots cobren tinguin o no dedicacio. Ja m'agradaria a mi cobrar 300 euros cada vegada que vagi a un ple.

    ResponElimina
  19. Tindria que ser il.legal fer de polític i cobrar d'un altre lloc, a part obtenen benefici. Si l'alcalde no fos metge del Cap i no pogués assegurar-se els mil i pico votants que passen per la seva consulta, el panorama polític de l'ajuntament seria molt diferent, i segurament el Psc no tindria ni la meitat de vots.
    I parlant de pactes, el Sr. Berman no va dir que li van oferir pactar i ho va refusar? Però l'alcalde va dir que era mentida. Qui menteix doncs? Espero que qui diu la veritat s'atreveixi a desmentir a un polític mentider més i al menys aconsegueixi certa credibilitat del poble.
    A.P.

    ResponElimina
  20. Jo de gran vull ser com l'osorio , pasar de cobrar menys de mil euros a quasi dos mil per la cara i per dir si a tot lo que em digui 'el senyor del castell''. Quins politics tenim, cada cop anem a pitjor a PLF. Espero amb ganes les properes eleccions , doncs osorio espero que et facis a la idea que la regidoria et durarà poc .

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.