Benvingut al blog de UDC Palafolls

Benvingut a UDC Palafolls!!!

En aquest blog podràs trobar informació sobre el Poble de Palafolls, actualitat política, què s’està coent en l’ajuntament, què es vol fer en el futur, etc... i podràs seguir les nostres opinions sobre tot el que passa en el nostre municipi.

Però, no només és un blog on trobar informació, tothom està convidat a expressar les seves opinions de diverses formes, participant en una enquesta, deixant un missatge, o comentant algun dels articles que s’hi publiquin.

Esperem els vostres comentaris!!!

dimarts, 10 de gener del 2012

Convocatòria per a la provisió del lloc de feina de Coordinador de Cultura, Joventut i Esports




Ahir 9 de gener va ser publicat al BOPB ( Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) les bases de la convocatòriaper per a la provisió del lloc de feina de Coordinador de Cultura, Joventut i Esports a l’ajuntament de Palafolls.

El sistema de selecció serà el de concurs oposició el qual estarà compost per una prova teòrica - sobre el temari general ( administració pública ) i el temari específic -, una prova de coneixements de la llengua catalana ( destinada a qui no pugui acreditar els coneixements del nivell C ), una prova de coneixements de la llengua castellana ( destinada a qui no pugui acreditar els coneixements del nivell C1 ), prova teòrica-pràctica consistent en respondre unes preguntes i exercicis referents al temari de la convocatòria i per últim una entrevista personal.

En els annexes I i II del document es pot trobar el contingut del temari general com de l’específic.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de lextracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat. Caldrà estar atent a aquesta publicació ja que serà la que determini la data de finalització de presentació de candidatures.

El salari base serà de 2.259,15 euros bruts/mensuals i la jornada laboral serà de 37,5 hores setmanals.

Les sol·licituds s’hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament, juntament amb la documentació requerida en l’apartat de “Sol·licituds” de la convocatòria.

Podeu trobar les bases de la convocatòria aquí.

UDC Palafolls.

35 comentaris:

  1. Gracias por la información. Sois los mejores.

    ResponElimina
  2. MUCHAS GRACIAS POR ESTA INFORMACION TAN INTERESANTE, PERO DONDE HEMOS DE APUNTARNOS ? QUE ME INTERESA MUCHO ESTA FAENA
    UN SALUDO : UNAI

    ResponElimina
  3. Unai,

    Les sol•licituds s’hauran de presentar al registre de l’ajuntament, juntament amb la documentació que s’especifica en la convocatòria i entre els 20 dies a contar des de la data de publicació al BOE.
    Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que podeu tenir.

    UDC Palafolls

    ResponElimina
  4. És una falta de respecte per part vostra el difondre aquestes oposicions que són per salvatge, un senyor que s'ha guanyat a pols ser funcionari i fix, ha donat la seva vida per aquest poble ia diferència de les nenes que hi ha al Ajuntament és una persona meravellosa que mereix aquesta plaça, una plaça que és seva i per molta gent que es presenti ja té nom i cognoms.

    ResponElimina
  5. Falta de respeto???.. Anónimo, vosotros los chupalanderos del Ayuntamiento si que no tenéis respeto por las personas, me parece super "JEVI"
    (Te lo escribo como se pronuncia para que lo entiendas), lo que afirmas, este tío salvaje , salvatge o lo que sea como lo llaméis tendrá que ganarse esta plaza, además de creerse que manda más que el alcalde, circular como le sale de la polla por el pueblo y permitirse gritar con impunidad al jefe de policía ¿que más sabe hacer?.
    Y si de verdad que la han hecho a medida esta la impugnación de las bases que no te extrañe que se encuentren con varias denuncia.
    Estoy indiganoooo!!!

    ResponElimina
  6. Bona tarda sóc Didac.

    Tornem a tenir un tema interessantíssim en debat.

    Jo, com a funcionari de la Generalitat vaig haver de guanyar-me la meva plaça davant de 200 aspirants, que com jo es van presentar.
    Les oposicions a mida i camuflades sota currículums a mesura sempre han hagut i hauran, altra cosa és que siguin ètiques o políticament correctes.
    El que està molt clar és que abans de ser aprovades les bases varem passar pel municipal i és aquí on els grups polítics han d'accedir o denegar l'oposició tal com es realitza i en les condicions que es volen posar en practica.
    Dedueixo que va ser aprovada en consens i per tant publicada.
    La qual cosa i en cas que esta plaça tingui nom serà molt difícil provar la manipulació, no vol dir que no es pugui impugnar i sol · licitar un tribunal d'examen diferent al nomenat, fins i tot un examen diferent a l'inicial però amb els seus contexts basats en els principis bàsics del temari.

    Espero haver-me explicat amb claredat.

    Bona feina i continuar així, a poc a poc s'aconsegueixen els triomfs i demostar que sou Unio de Palafolls i no teniu res a veure amb convergència de palafolls ..

    Didac

    ResponElimina
  7. A mi me parece un verdadero escándalo publico, ¿como se atreven en plena crisis a convocar una plaza organizada y dedicada con amor y cariño a una persona con nombres y apellidos?,parecen la mafia!!.
    Oscar Berman no defraudara a sus votantes y seguro que ha puesto a funcionar la maquina y a los abogados para acabar con estas locuras del capo valentin.
    Teniendo denuncias y estando imputado, no comprendo como se atreve con estas gilipolleces, ¿que no ven que dañan a un más la imagen socialista y de sus socios en este pueblo?.
    Lo que me parece de escándalo es el sueldazo y vistas por encima las bases que no pidan el ingles que es básico en todas las opos.
    Una cagada más de valentin y casi todos sus opositores entre ellos vosotros que ciu se abstubo que para mi es como dar un si boana.

    PATETICO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Natalia, no dudes que no defraudare a los votantes que nos votaron en estas últimas elecciones aunque algún partido se dedique a desvirtuar la realidad de la información correcta. Yo no suelo escribir en estos foros cuando la falta de información es evidente y no se intente contrastar la veracidad de la información. Parece mentira que algunos renieguen de las siglas cuando durante muchos años no se inmutaban sobre el pacto entre PSC y CIU.
      Ahora nos encontramos que Convergencia Democrática y no obviemos Unión Democrática, que parece ser que a lo que no les conviene no son o no comparten lo de su coalición (Federación), pero la verdad es que durante largos años no dijo ni muuuu sobre su gestión realizada con el PSC al contrario dando por positiva la gestión…
      Por supuesto que durante años si los de Unión tuvieran las actas de pleno o repasaran el blog desde “él inicio”, verían quien es el que a votado en contra de los cargos de confianza y lo que nosotros argumentamos (APARTE DE CRITICAR), y si tuvieran la fluidez de dialogo con convergencia, le abrían dicho que cuando presente el escrito el día 23 de diciembre del 2011 yo personalmente llame a CIU, ERC y escribí a ICV para saber su opinión sobre dicha plaza, ya que les comunique que yo presentaría un escrito de impugnación de las bases y que en los presupuestos pediría la anulación de dicha plaza, por ejemplo!!..
      COORDINADOR DE CULTURA, JUVENTUD Y DEPORTE
      • Las Funciones y el sueldo hacen referencia a un grupo B alto o A, que para ello es necesario una Diplomatura o Licenciatura, nunca pueden ser esas funciones de un grupo C como están expuestas en las bases.
      • Un grupo C, no puede diseñar estrategias, fijar objetivos, controlar y planificar, eso son funciones de grupo B y A.
      Condiciones específicas:
      • En la f. La titulación mínima para realizar esas funciones es de diplomatura.
      • Punto siete. En la prueba teórica y Teórico practica, en el examen tienen que salir a sorteo.
      • No se valora la formación realizada como docente.
      A demás de todo esto se esta preparando un informe bien redactado y detallado.
      Por otro lado para la información de algunos, el partido popular el 23 de diciembre 2011 por registro nº 047 ya presento un escrito solicitando las bases, antes que no lo notificaran la acta el día 10 de enero 2012.
      Igualmente, el día 7 noviembre del 2011 nº registró 4723, solicitamos todos los contratos de trabajo por obra y servicio ya que consideramos que hay contratos de fraude de ley, como los despidos que se realizaron hace unos meses...
      ACTA DE PLENO DEL DÍA 8 JULIO del 2011 INTERVENCION RESUMIDA, HAY UN ERROR QUE SE LE COMUNICÓ AL SECRETARIO…
      Seguidament, el Sr. Oscar Bermán Boldú digué que tot i que en l’acord es contemplava un sou d’uns 31.000 euros, el seu cost era superior als 40.000 euros, en tant que calia tenir en compte la quota empresarial. Digué que molts Ajuntaments havien suprimit els càrrecs de confiança i que era un primer pas perquè l’Ajuntament minorés les seves despeses tal i com fa el ciutadà, afegint que els diners que es destinen a la contractació del càrrec haurien de ser destinats a assumptes socials.
      ESTOY A DISPOSICIÓN EN EL AYUNTAMIENTO PARA CUALQUIERA ACLARACIÓN SOBRE CUALQUIER TEMA Y FACILITAR LA INFORMACIÓN VERAZ…. igual manera me gustaría que se pusiera nombres y apellidos a los escritos para saber o vinieran a los plenos ya que se puede preguntar por ser ordinarios….
      PD. Os dejo mi ultima crónica, http://oscarberman.blogspot.com/2012/01/esperando-del-cielo-una-senal-del.html
      MUCHAS GRACIAS.. Y UN ABRAZO.
      Óscar Bermán Boldú

      Elimina
  8. Sospites i dubtes inquietants en algunes oposicions al sector públic "Algú" sap el que es va a preguntar en l'examen i "algú" es beneficia de que l'anterior "algú" sabés el que s'anava a preguntar en l'examen per col · locar els "alguienes" perquè si algú vol ser "algú" ha de tenir molts "alguienes". al seu torn aquests "alguienes" entren en l'administració i exerceixen una funció de control a favor de les sigles a les que representen.

    ResponElimina
  9. Salut, són JNA veí de Palafolls:

    Nom de la plaça: coordinador de cultura... Bases: ser espanyol (o millor italià)... i la base principal: Anomenar-te Antoni Salvaggi (aquesta base és eliminatòria, o sigui, qui no es digui així suspèn directament, sinó ja ho veureu als resultats finals qui guanya la plaça).
    Seriament, lo que he sembla indignable és que si han passat per ple o comissió de govern, el regidor de cultura (Osorio?) hagi acceptat aquesta estafa i fer perdre el temps i diners (a part de les esperances per qui es presenta) a molta gent.
    Sempre ha estat la forma de ser dels qui manen a Palafolls des del diluvi universal (endollant a qui els interessava des de fa anys, mireu l'anterior cap de la brigada, tècnic rrhh, tècnics varis, coordinador de cultura, cap policia...), però nosaltres els votem i després ens queixem que es riguin de nosaltres.
    Apa, ja està dit.
    JNA

    ResponElimina
  10. Anònim,

    Potser tens raó i és una falta de respecte que fem publicitat d’una plaça que ha sortit publicada al BOPB i ho farà al BOE i també a la web de l’ajuntament. Per si serveix d’alguna cosa hem anul•lat l’anunci que teníem previst a la Vanguardia pel proper dilluns a primera :)

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  11. Didac,

    La plaça es considerarà publicada quan surti al BOE, de moment només ho ha fet al BOPB. Sigui com sigui una cosa és clara, la convocatòria està feta a mida de la persona interessada, i davant d’això tampoc poc es podrà fer res sempre que el que es faci sigui legal. Un altre cosa és que moralment sigui correcte, tal i com diu la Natalia, no té sentit puntuar el Italià i el francès i en canvi no fer-ho amb l’anglès.

    Igualment estarem al cas perquè tot el procés sigui correcte, i no oblidem que no fa massa que es va haver de fer enrere un oposició per a un conegut alt càrrec per sospites d’haver estat afavorit en la oposició.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  12. Bon día a tots.

    Jo em sento assalvatjada. "Val en aquest cas el meu requisit"?, Suposo que NO.

    No només és una presa de pèl és una aberració, un atemptat contra la moral, la llibertat, la ètica, la professionalitat del susdit i les persones que vulguin presentar-se, convocar aquesta plaça de la manera que s'ha fet.

    No estic en contra de les oposicions, de fet s'han de fer més dins del nostre Ajuntament ja que hi ha persones que estan exercint el seu treball amb categoria inferior a la que li correspon i seria bo convocar-les.

    Com ha dit el senyor Didac, "hi ha n'hi ha" i les seguirà havent, però en plena crisi on hi ha veïns que no tenen per menjar, que no tenen el bàsic per viure i seria una oportunitat de trobar una feina, és insultant crear una plaça "suposadament" tan descarada i arreglada.

    Em torna a decebre el consistori en la seva manera bruta de fer "les seves coses".

    La meva manera de ser és creure en la lluita neta, guanyar-se el mateix amb esforç, des del treball.

    Però com no sóc una persona hipocrita reconec que: A qui no li agradaria que li arreglessin unes oposicions amb un sou de ministre sense esforç? ... Per descomptat a tots.

    La desgràcia que només uns pocs aconsegueixen el premi gros sense treball ni preocupació, la resta ha de patir, estudiar molt i demostrar el que val.

    En aquesta època on la corrupció inunda les nostres vides constantment a través dels canals informatius, on ens ajusten el cinturó amb pujades d'impostos anormals, on les retallades són brutals per a la població més desfavorida és normal que estiguem subceptibles davant informacions com aquesta.

    Si jo fos la persona escollida en aquesta oposició em donaria molta vergonya saber que tot el poble coneix com he aconseguit la feina, seria professional i racional i solicitària que les bases fossin rectificades a la mesura que la llei empara per a aquest tipus d'oposició.

    Dubto molt que aquesta persona tingui el que cal tenir per ser honest.

    El felicito per endavant i que sàpiga que cada vegada que li miri pensaré que no es mereix estar on estarà, i per descomptat que no tindrà el meu respecte com a persona.

    ResponElimina
  13. Natalia,

    Tornem al de sempre, no vam ser nosaltres els que ens vàrem abstenir....

    Cal recordar que va ser el regidor de CiU el que va insistir en el compliment dels terminis acordats en el passat ple, m’entra que la resta de grups no va fer cap comentari.

    Igualment serà difícil que mai puguis dir que l’Oscar Berman va recolzar una proposta, ja que de forma sistemàtica o s’oposa o s’absté. A no ser que la proposta sigui una clara millora no dóna un vot positiu.

    UDC Palafolls

    ResponElimina
  14. Buenos días Unión de Palafolls. Si ya lo se, que fueron los de CiU y no tenéis nada que ver con el lado oscuro, para el alivio de muchos. Aquí todos los partidos son culpables, Oscar ya lo dijo, hay que leerse las bases y no votar porque es una plaza de funcionario a una persona que ya goza del privilegio de ser amiguisimo del alcalde.
    Cuando Oscar vota lo hace con el corazon pensando en el pueblo, cosa que por ejemplo el lado oscuro con el abuelillo ese a la cabeza , ese al que medio Hospital no puede ni ver, y en estas pasadas eleciones se despedia de la gente diciendo que ya salia como alcalde, jua juas juas vota por el interes.
    Lo que digo es iniciativas como la vuestra, denunciando una irregularidad es digno de admiracion, y nos da mas clara una idea de quienes sois vosotros union y quienes el lado oscuro.
    Oajala que no se hagan y la gente del pueblo tenga una oportunidad.

    ResponElimina
  15. És vergonyós el que llegeixo, Si valentin li vol regalar la feina que ho faci, és el seu dret, mana al poble i pot fer el que vulgui.
    Natalia en Joan és una bona persona, el que passa que es troba malament aconsellat per persones que estan al seu costat.
    En Les eleccions sóc votant de CiU i vaig votar per valentin perquè no m'agradava que hi havia, els conec de fa molts anys i no, millor el que tenim que ho fa molt bé.

    Anna

    ResponElimina
  16. Anna, no pongas en mi boca nombres que no he dicho, ni siquiera he puesto una inicial.
    En cuanto que te parece vergonzoso, a mi si me parece vergonzoso que siendo como dices de ciu con la boca tan llena, votes al psc a valentin, haztelo mirar.
    y si ese señor que nombras no sabe quien tiene a su lado segun tus palabras, es su problema no el mio ni de los demas.

    ResponElimina
  17. Natalia,

    Volíem fer el matis perquè potser nosaltres hauríem actuat de forma diferent.

    Per altre banda dir-te que no entrarem ara en si la tasca de “el abuelito” és millor o pitjor, però si que volem dir que és una gran persona, per lo que demanem, al igual que per tothom, respecte per algú que el que fa, ho fa per el poble i des de la convicció de ser el millor pel municipi. Nosaltres som els primers en criticar moltes coses, però sempre amb respecte.

    Per últim dir-te que seguirem denunciant tot el que crèiem que és una irregularitat o va en contra del poble o la seva gent.

    UDC Palafolls.

    ResponElimina
  18. Anna,

    De veritat creus que algú pel fet de ser alcalde pot fer el que vulgui?. No ens ho creiem, però si de veritat pensem així anem llestos....

    No oblidem que un alcalde està al servei del ciutadà i sempre l’ha d’escoltar per saber què pensa i què necessita. No entem perquè en aquest poble passa a l’inrevés, sembla que el poble hagi d’estar al servei de l’alcalde, i això és precisament el què li dóna ales per fer coses com aquesta.

    Si cal un coordinador, endavant, trèiem una plaça per cobrir una necessitat, però fem-ho bé. El que passa és que en aquest cas no es veu la necessitat de la plaça però sí la de uns interessats.

    UDC Palafolls

    ResponElimina
  19. Bona tarda a tots.

    Senyora Anna m'omple de tristesa la seva opinió conformista, no estic d'acord per res amb vostè en el punt que diu que el senyor Valentí, alcalde de la nostra població pot fer i desfer al seu lliure albir, estem en una democràcia, i cal respectar que ha estat votat per part del poble, però de ahi a que pot fer el que vulgui dista molt el terme.

    En el punt on diu que el senyor Joan Gallart és una bona persona, si estic d'acord, ja que és un dels pocs polítics que mereixen un respecte, a fet moltes coses en aquest poble amb el poc pressupost que el seu senyor alcalde li donava a disposar , i tots i cadascun dels membres de CiU són persones de confiança, treballadores i que creuen en un projecte comú, que per res intenten assessorar malament a un company, perquè el fracàs d'un és el de tots.

    atentament.

    ResponElimina
  20. Vergonzoso lo de este ayuntamiento, y lo del alcalde. Este reino del taifas llamado Palafolls con su señor a la cabeza-ya lo dice el cartel de los semáforos: SENYOR del castell- hace y deshace lo que quiere sin dar la cara, a espaladas de todos y siempre con el beneplácito de los suyos y ahora de Osorio.
    Hace tiempo que me da asco la política, y las siglas de los grupos políticos hace tiempo dejaron de tener sentido (socialistas? jua jua jua)cuando aplican sus políticas de recortes, de impuestos, de robo encubierto, de prevaricación, de enchufismo... vomito. Un ejemplo este de la plaza de coordinador, pero como bien decía otro comentario ¿qué hay de las otras plazas del ayuntamiento ocupadas a dedo? Antes de las elecciones temblaban muchos del ayuntamiento temiendo que saliera otro SENYOR del reino taifa de Palafolls y los echaran para poner a sus enchufados.
    Más ejemplos, dos de la brigada a la calle para recortar gastos y se contrata a Osorio a las semanas.
    Esta plaza de coordinador con nivel C1 con bachillerato cobrando como un nivel A1 o A2 .mirad las bases pone 2259€ al mes!!!!!!!
    Papeleras de 600€
    Passera de 700.000€
    Pavellón de... mejor no ponerlo.
    Pero eso sí, por ahí gente diciendo que el alcalde por ser alcalde puede hacer lo que quiera.
    ¿Cuándo asfaltarán de verdad San Luís? Está que da pena en muchas calles. Pero la calle del insti bien asfaltada que está, no por los niños, sino por que vive uno del PSC.
    Vaya democracia que tenemos, y yo en paro.
    Mejor me mudo a otro pueblo, aunque me parece que todos serán más o menos como este reino de taifas.
    Al menos los de UDC parecen ser más claros y sinceros, aunque si llegan a governar me gustaría ver como lo hacen, y puede que de aquí a 4 años el panorama olítico de palafolls cambie a mejor y UDC pueda mandar más que PSC.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim,

      El grup de UDC Palafolls intenta ser el més clar possible, no amaguem res i quan ho hem cregut merescut hem felicitat o recolzat a d’altres grups.

      Pel que fa al què pot passar o no dintre de 4 anys no ens ho plantegem, ara toca fer la feina d’oposició i és la que volem fer. Estem convençuts que des de l’oposició també es pot treballar pel poble i intentar millorar-lo, i és aquest el nostre objectiu. Dintre de 4 anys, ja veurem, no tindrem cap problema en continuar igual si crèiem que fem un. bé pel poble i la seva gent, el temps dirà....

      UDC Palafolls

      Elimina
  21. Tan cobra un coordinador de cultura? Un nivell C1 cobra tant? Cobra quasi com un aparellador sense tenir estudis, no?
    VALENTÍ VULL SER AMIC TEU!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Él sou ofertat és dels més alts per a un C1, cal recordar que els 2.259€/mes són bruts. Tot i això un bon sou per a un C.

      Salutacions,
      UDC Palafolls.

      Elimina
  22. Estoy HARTOOO de tanta demagogia politica PSC-CIU-PP-ERC y ahora los nuevos perritos falderos con OSORIO a la cabeza.
    Quiero un partido politico que tenga dos cojones, que diga las cosas como son, que si llegan a gobernar hagan lo que prometen, que dejen de tener miedo a Valentin y sus secuaces, que creen puestos de trabajo obligando a empresas como Inditex y compañia a cojer gente de palafolls o a la puta calle de nuestra tierra, eso es lo que quiero y deseo.
    SI SOIS CAPACES DE DARME ESO, TENEIS MI VOTO Y EL DE CUANTOS CONOZCO.

    ResponElimina
  23. A) Aquesta oferta em sembla bona perquè la gent es presenti, mirant les bases pràcticament demanen el bàsic, estudis els mínims, per tant la puntuació per l'idioma és una mica irrisòria si es treballa el temari.

    B) que tingui nom i cognoms estara per determinar, aquest senyor haurà de treballar, com qualsevol altre.

    C) On posa experiència laboral, la meva pregunta és: Val a veure treballat de càrrec de confiança? i en el cas afirmatiu,
    quants punts donen?
    I ÉS LEGAL AIXÓ?..... MMMMMM

    D) ÉS una valentina més, que la gent el segueixi votant i veurem mes crescudes com aquesta.

    E) és més important crear les places d'administratius públics, i deixar-se de regalar plaça a gent que gaudeix d'un càrrec de confiança .... Perdon per la meva errada .... gaudia, aquest any ha estat contractat laboral, ja amb la idea de crear-li la tranquil · litat de la jubilació a costa del silenci del poble, que és el costum .....
    Com deia les places d'administratius públics, ja que molts empleats estan exercint el seu treball amb categoria inferior al real, cobrant per sota del sou que realment els correspondria.

    ResponElimina
  24. La pena dels treballadors públics, i en especial des de l'administració local, és que sempre hi ha caciques que posen els sous que volen. Baixos als treballadors i alts als seus amiguets. A Palafolls em sembla que estan bastant mal pagats, doncs si comparem amb Blanes, Malgrat, Pineda o Calella els treballadors del nostre ajuntament estarien en tercera divisió si parlessim de futbol, però els amiguets dels polítics en primera. Quan són els de dalt que es posen els sous i han de quadrar números després, clar, han de pagar molt poc als de baix perquè la despesa en personal no sigui molt alta. Clar, quan s'ha de retallar aquesta despesa que millor que retallar als treballadors.
    Així el coordinador C1 a cobrar un sou de... parlem de brut a l'any, que amb dietes, plusos, complements... estarà entorn dels 34000 euros l'any. A veure quin C1 cobra això en un ajuntament. PORU QUEIXAR-SE I QUE ES FACI UNA AUDITORIA, segur que els polítics tindran molt que callar.

    ResponElimina
  25. M'IL·LUMINO D'IMMENS AL LLEGIR ELS VOSTRES COMENTARIS.

    ResponElimina
  26. Yo, al igual que Natalia, estoy profundamente enamorada de Oscar Berman. Por eso nunca podré decir nada malo de él, es mi Dios particular y es perfecto en todo. Espero que todos lo veais así también, porque debe ser nuestro próximo alcalde.

    Isabel.

    PD: Natalia, Oscar será mío, que lo sepas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gentencilla como tú , ignorante, parásita y loca que escribe aquí sin el mínimo respeto por lo que dicen los demas. Para empezar eres una impostora nacida del lado oscuro que lo unico que quiere es crear malestar, pero no lo vas a lograr porque gentuza como tu ya sabemos como visten y no es precisamente por la cabeza.
      Por lo pronto cada uno puede estar a favor del partido politico que desee, y decirlo sin escribir burradas y reirte del partido que tienes miedo. Los que simpatizamos con la politica del PP no caemos tan bajo ni somos capazes desde la ocultacion del lado oscuro de decir burradas sin dar la cara.
      De todas formas me enorgullece que estes enamoradisima de oscar pero que dira tu señor esposo ese al que tanto beneras?-.....jejejejeje.. me huele a cuernooo quemado.

      Elimina
    2. Una cosa es estar enamorada cosa que con todos mis respetos para el señor Berman yo no lo estoy y otra cosa es creer en su politica, en su gente y en su buen trabajo.

      Elimina
    3. Natalia, ayer dieron Yo soy la Juani, debe ser tu película de referencia, porque con la pinta de quilla que tienes (y de otras cosas que se desprenden de tu fotografía, pero no reproduciré) y de no saber por dónde se abre un libro es lo más probable. Cómprate un diccionario, o un corrector ortográfico, que falta te hace, paleta.

      Por cierto, el PP da pena, y mientras Oscar Berman siga siendo el eterno candidato no hará nada en PLF, la gente ya está harta de él, de sus tonterías y de su equipo de borderlines (inteligencia límite, por si no lo pillas en inglés).

      Isabel.

      Elimina
    4. Natalia i Isabel,

      Us agrairíem que moderéssiu el to dels vostres missatges, els vostres últims missatges estan, com a poc, al límit de lo tolerable. No podem permetre aquest tipus de comentaris que són ofensius, irrespectuosos i difamatoris, per lo que us de manem que en endavant utilitzeu un to més respectuós i correcte per expressar-vos.

      Us recordem que si voleu que s’elimini algun dels comentaris per considerar-lo ofensiu, ens ho podeu sol•licitar enviant-nos uns correu a uniopalafolls@gmail.com

      Salutacions,
      UDC Palafolls

      Elimina
  27. Óscar Bérman,

    Primer de tot volem agrair el teu comentari i el fet que siguis un seguidor més d’aquest blog, que no foro, com dius en el teu comentari.

    En segon lloc dius que en aquest blog hi ha falta d’informació, entenem l’intent per desprestigiar-nos, però potser hauries d’esperar a que aquest intent estigués fonamentat ja que sinó qui queda malament ets únicament tu. L’article només és un resum del que ha sortit publicat al BOPB per tant la informació és del tot veraç, i pel que fa a la resta d'articles, totes les dades han estat contrastades i qualsevol que vulgui pot verificar la seva legitimitat.

    Enquant al suposat silenci per part de Unió durant anys, dir que sembla ser que deus ser l’única persona al poble que a hores d’ara no sap que UDC existeix a Palafolls des de fa només any i mig, tot just a les acaballes del pacte entre PSC i CiU, d’aquí el nostre silenci. No dèiem res perquè el grup no existia.

    Després de tot, pot ser si que ets coneixedor de tot això, de fet, has mantingut converses amb gent del nostre grup vàries vegades, per lo que entenem que un cop més el que intentes és desprestigiar-nos. Però perquè, que tens por d’alguna cosa?, veus en nosaltres algun tipus de competència?. No estiguis nerviós, res més lluny del que pretenem. Els nostres objectius són molt diferents, nosaltres volem el bé pel poble i per la seva gent, mentre d’altres porten anys amb una sola obsessió,....

    Però parlem del que ens ha dut aquí, de la plaça de Coordinador de cultura, joventut i esports. Tot i explicar-nos la teva vida i miracles, i aprofitar per fer-te publicitat, hem pogut veure algunes mancances de coneixement les quals intentarem explicar-te.
    El govern pot treure la plaça a concurs tot i que l’oposició no estigui d’acord, recordem que ara amb ICV tenen majoria. Això fa que la opinió de la resta de grups de poc serveix, en un altre cas podria servir per intentar fer veure al govern del seu error, per està clar que en aquest cas això serà impossible.

    Si haguessis llegit bé tots els nostres comentaris veuries que ja havíem comentat que lo normal és que les places de coordinador siguin cobertes amb gent del grup B o A. Però això no vol dir que no es puguin cobrir per un C1, sinó que lo correcte seria un altre cosa. De fet, si parles amb treballadors de funció pública, que es troben amb casos d’aquests a diari, et diran que això passa sovint en els ajuntaments. Això no vol dir que nosaltres ho aprovem, però és legal i ho poden fer.

    En quan al sou, si estàs al cas de les taules retributives per a funcionaris, laborals, SIEM, etc.... veuràs que no coincideix amb cap de les recomanacions. Això és degut a que el sou deu haver estat posat per l’ajuntament, dit d’un altre forma, li paguen el que volen.
    En quan al que comentes sobre la assistència als plens per part d’UDC, tornes a ser poc encertat, en tots els plens sempre ha assistit algun dels membres del nostre grup, per lo que t’animem a seguir les teves recomanacions i contrastar el que afirmes abans de que t’ho puguin desmentir.

    Per últim, animar-te a que ens segueixes llegint i comentant, tot i que aprofitis el nostre blog per fer-te publicitat.

    Salutacions cordials,
    UDC Palafolls.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.